MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna seara!

Nu stiu la voi cum e dar parca zboara timpul ceva de speriat . Parca nu mai am timp de nimic, mi-am cumparat Good Food-ul de aproape o saptamana si inca nu am apucat sa il citesc . Numai servici, gradi,acasa si somn...

Azi am mancat asa:
MD: telemea cu wassa
Gustare: banana
P: lipie cu pateu de ciuperci, salata verde,rosii si ceva carne de curcan
C: spanac cu ochiuri

Lia, spune-ne mai multe despre tine: ce target ai, cat vrei sa tii monti, cate kg vrei sa slabesti, ca sa te putem sfatui in cunostinta de cauza . Mie cel mai simplu mi se pare sa gatesti pt toata familia la fel, cel putin eu asa fac. Eventual mananci doar garnitura sau doar carnea...Crezi ca poti manca meniul asta 3 luni? Eu zic ca va fi tare frustrant si greu de tinut. Mai bine incearca cat mai diversificat si atunci va fi mai usor sau chiar poate deveni un stil de viata

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna, si merci de sfaturi si lamuriri, eu de felul meu sunt pofticioasa, am 160 cm si 6 kg surplus, parca toate dispuse pe buric

nu stiu, vreo 3 luni pana la sfarsitul lui iunie sper sa incerc asa cum am scris, nu am mai tinut diete, deci nu sunt foarte prietenoasa cu ele si chiar nu bag mana in foc ca pot duce la capat treaba asta fara abaterile de rigoare, desi de felu meu sunt tenace. deocamdata nu ma pot introduce in nici un grup de suport pt ca nu am stabilit cand sa fie startul, dar ma informez de la voi care deja stiti atatea despre Monti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

lia o sa fie bine cu slabitul mai ales ca nu ai mai tinut diete...o sa-ti placa monti si nu cred ca o sa-o vezi ca o dieta daca mananci cum spune puisoara diversificat

eu azi pot spune k ma pun la cura de "dezintoxicare" in privinta cantaritului dimineata zilnic...m-am cantarit acu 2 zile si azi..si diferenta fiind de 1kg ... n-am mancat nici un zilele astea sa fie asa de magar cantaru..drept urmare ma mai cantaresc cand plec acasa de azi intr-o luna .. nu de alta da am in plan acasa niste masaje de modelare corporala

acestea fiind spuse:
MD: ananas, lapte cu fulgi
G: ceai si peste vreo ora un mar
P: biscu cu iaurt(unu de ieri ca nu mi-o fost foame)
G: porto
C: cred ca salata verde cu paine de tarate(momentan nu ma gandesc la nimic ce m-ar atrage din al meu frigi )

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Brindu, burtica mea e bine: mare si lata!
Daca imi amintesc eu bine, parca era o reteta de bruschetti monti pe aici, nu? Dorsilia, poti sa incerci sa-ti faci acasa daca ai timp. in loc de bake rolls.

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

da, nu poate fi mare lucru, doar sa reusesc sa-mi controlez rontaitul de diverse: bakerolls, popcorn, pufuleti, seminte prajite, halva, etc.

inainte de CM ma apuca rontaitul frenetic de obiceiNu cantitati industriale dar na, se aduna peste zi.

ba mai si uit sa-mi cumpar lapte de 0,1 sau branza slaba sau cafea decof si atunci normal ca imi pun in cafeaua normala lapte de 1,8 si mananc branza telemea de vaca de care am prin frigider

ziceti ca n-o sa fie greu insa ai mei astia micii acasa sunt mari fani de mancarici de cartofi, de lasagne, paine calda facuta de mine, prajiturici de casa, clatite, tarte, gogosi toate facute de mine, si m-as simti vinovata sa ma apuc acu sa inlatur aceste "ispite" si sa-i pun si pe ei la "post"...asa ca tot ce pot face, avand in vedere ca astea 6 kg nesuferite se duc si greu fara sport/foame sustinute si eu nici asta nu ma pricep sa fac, deci tot ce pot face este sa ma "robotizez" o perioada si sa mananc ce am zis, fara a ma avanta in meniuri monti pt toata familia care sigur ca nu le va conveni. Cel putin copiii mici sunt destul de refratari la meniuri noi, am mai incercat eu tot felul si nu au fost incantati, dimpotriva, suspinau de ex dupa pireul comun cu gratar de pui/porc in loc sa imi laude mancarea mea de linte sau de orez nerafinat cu ciuperci. Ce-i drept nici eu nu eram in extaz :P

eventual ma mai inspir de la voi de aici poate gasesc printre meniurile voastre ceva simplu ce nu trebuie preparat

oricum ma deprima si faza asta cu laptele de 0,1 si branza slaba. Branza din asta rar gasesc prin hipermarket, caut 10 minute la branzeturi si uneori nici nu gasesc un amarat de pachetel.

in afara de ardei, ridichi si ceapa acum nu gasesc legume care sa-mi placa. rosiile au un gust de pamant, prazul nu mi-l place nici gatit nici crud, castraveti cruzi nu pot manca decat cateva rondele, nu-mi plac decat murati, dovleceii aia mici turcesti n-au nici un gust, astept sa vina primavara cu mai multe oferte

am zacusca de vinete si de fasole uscata, dar fara paine nu e posibil de mancat

deci pranzul la mine e cel mai problematic. Dimineata mi-o trec eu cumva cu cafea si fructe iar seara o sa ma balonez cu cereale integrale dar tare mi-e ca la pranz branza cu ceapa la greu, ca Moromete o sa predomine. Dupa care, ca si Dutulache, cainele lui Moromete, o sa beau o vadra de apa de=o sa pot plesni pureci pe burta

Mergi la inceput

lia incearca fulgii dimineata is mai satiosi..si poti manca si frcute normal...dar o sa ai burta plina ca sa rumege stomacelul la ceva cum trebe

si ma repet..poti rontai seminte:fistic, alune, seminte (fetele le mananca neprajite..io nu pot) da musai fara sare

cat despre brinza poti manca urda(care are ff scazut nr de grasimi) sau gasesti telemea light de la dorna(io din aia mancam in tara), aici mananc telemea normala dar nu fac din mancatul ei o chestie zilnica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

lia incearca fulgii dimineata is mai satiosi..si poti manca si frcute normal...dar o sa ai burta plina ca sa rumege stomacelul la ceva cum trebe

si ma repet..poti rontai seminte:fistic, alune, seminte (fetele le mananca neprajite..io nu pot) da musai fara sare

cat despre brinza poti manca urda(care are ff scazut nr de grasimi) sau gasesti telemea light de la dorna(io din aia mancam in tara), aici mananc telemea normala dar nu fac din mancatul ei o chestie zilnica

da, pot manca fulgii dimineata dar cum nu pot manca fructele seara ca imi dau crampe, atunci ma indop dimineata si cu fulgi si cu fructe, si cu cafea si seara ce mai pap? ca salate de legume inca nu am din ce sa-mi fac

da, dorna light, bine zici, merci, si uitasem de urda
seminte neprajite nici io nu pot manca, asa ca ma abtin. trebuie sa ma scap de rontaitul asta, ce naiba, n-oi fi iepure

Mergi la inceput

lia pai mananci normal ce mananci si la prinz:salata cu gratar, salata de varza, salata verde acu si nush ce mai ai tu in plan s amananci la prinz (monti nu spune ca in alte diete seara sa mananci o gura de aer si una de apa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lia, noi toate de aici suntem din astea cu gatit din greu ptr familii

Eu fac ptr pranz/seara mancare fasole verde cu carne, mancare de mazare, sufleu de conopida, ardei umpluti cu quinoa, paste integrale cu sos tomate.
Si friptura la cuptor, gratar fac cu piure sau cartofi prajiti si salata ptr masa familiala.
Dar eu nu mananc cartofii sau piure-ul.

O zi buna si spor la slabit,

Mergi la inceput

cge mai putin io care is "saraca fata batrana"

Mergi la inceput