MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

update: daca faceti mancare de praz cu masline nu puneti carne...ii strica tot gustu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, rosii adevarate am gasit anul trecut intr-un sat din Bistrita. Aveau gustul celor din copilarie .In rest,chiar daca sunt rosii de gradina nu mai sunt romanesti

Vali, unde esti?

Maya, lasa ca mult a fost si putin a mai ramas

Brandu,bine de tinut minte . Eu inca nu am incercat mancarea asta niciodata.

Diana, se misca cantarul cu disociatul?

Meniu azi:
MD: dovlecei a la Maya cu mozzarela si usturoi
P: fornetti cu telemea ( i-am primit si eram moarta de foame)
C: spanac scazut cu ochiuri si lipie monti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisor sa incerci..io am facut cand eram in Ro si mi-o placut ff mult...aci...nu mi-o mai placut...vita nu o fost cea mai buna alegere cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimi!
Am observat ac rosiile cherry au cat de cat mai mult gust. eu am inceput sa-mi iau din-alea.
Somleac, ce-ti mai face burtica? cand nasti?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

ptiu ptiu ce agitatie e pe aici NOT

ninha da tie ce-ti mai face burticica?

eu azi:
Md: porto , lapte cu fulgi si pudra de acai
G:nes cu lapte degresat, mar, si biscuiti de faina integrala de ovaz(cu nici o alta prostie langa..un fel de crackersii cu susan de pe culinar)
P: 2 iaurturi cu fructe am
G:o para
C: e prea devreme sa ma gandesc la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna, popcorn cu sare si bake rolls sunt permise la MD sau G cu cafea, apa ?

Mergi la inceput

Dorsilia:

1. popcornu cu orice ar fi el e INTERZIS in orice perioada a zilei ..are IG-ul 85
2.backrolls e facut din faina alba si e pus si ulei...deci din nou INTERZIS

la si gustarici poti manca alune, seminte sau fructe...a si teoretic cafeaua e interzisa la fel in faza 1(dar majoritatea dintre noi o mai folosim din cand in cand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

PUISORUL eu cred ca merge bine cu disociatul, mananc mai ordonat, multe, multe legume si mananc micul dejun doar fructe, ceea ce e excelent, ca eu cam saream peste fructe inainte.

In vreo 4 zile am slabit un kg, nu e relevant, dar e un inceput bun

Ieri am mancat salata cu multe legume si peste.

Astazi am mancat supa de legume, naut la cuptor, salata cu ardei, rosii si castraveti si pentru deseara fac brocoli si dovlecei la cuptor cu mujdei de usturoi. Delicios nu?

Deabia astept ziua de maine, ca e de rasfat, imi fac bruschete la pranz si pentru seara checulet la cana.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Dorsilia:

1. popcornu cu orice ar fi el e INTERZIS in orice perioada a zilei ..are IG-ul 85
2.backrolls e facut din faina alba si e pus si ulei...deci din nou INTERZIS

la si gustarici poti manca alune, seminte sau fructe...a si teoretic cafeaua e interzisa la fel in faza 1(dar majoritatea dintre noi o mai folosim din cand in cand)

bun, merci, deci nici-nici-nici, mai bine fac foamea :( e mai simplu, poate ma obisnuiesc fara mancare...uff, am o stare...cafea decofeinizata cu lapte 0,1 macar e ok ? ca fara cafea ma scurg de pe picioare dimineata parca

la mine nu prea conteaza sa mananc diversificat, pt ca atata vreme cat trebuie sa renunt la paine, la cartofi, la paste, in genere la toate produsele rafinate pe baza de faina, la toate produsele ce contin zahar, atunci mi-e egal ce mai mananc, asa ca ma gandesc sa imi fixez pe 3 luni urmatorul meniu si va rog sa-mi spuneti ce credeti, pt ca, repet, nu ma apuc acu sa reinventez gatitul pt mine in casa, nu am energie, rabdare sau timp asa ca o sa mananc zilnic 3 mese doar, nu ma bag in gustari ca-mi prind urechile clar:
- micul dejun cafea decofeinizata+lapte degresat si fructe, cu distanta de rigoare intre ele
- pranz- ceva proteine (oua/carne slaba/branza slaba/carnati/cremvursti goale sau cu legume crude sau fierte)- ceapa, usturoi crud am voie ?
- seara- maxim pana la ora 19 - cereale integrale din alea grosiere cu lapte degresat sau iaurt degresat cu pesmeti de secara gen Wasa sau o salata de legume crude cu ulei de masline si cubulete de branza

Si 2 litri de apa/zi

na, ce ziceti?
merci
lia
si gata

Mergi la inceput

dorsilia meniul tau arata ok...

*cafea deco poti s-o bei linistita...de fapt cofeina e problema ...
* eu daca as fi in locul tau as manca cerealale cu lapte sau iaurt dimineata(asa si fac defapt) si fructele seara....
*treaba de la prinz e ok..insa crenwurstii nu prea is permisi..ca de altfel preparatele si exista o explicatie..si anume ca majoritatea au zahar in ele (desi suna a naibii de ciudat)
* te inteleg asta cu gatitu..nici eu nu am timp/chef de gatit fel de fel de mancaruri(decat ff rar)..eu personal gatesc numai in weekend si aia mananca toata sapt ca de obicei mananc mancare gatita numai la prinz in rest dimi e batut in cuie lapte cu fulgi si o fructa si seara ce mai am prin frigi:fructe, brinza, iaurt

la cina mea (adik la 6)...am mncat salata cu mancare de praz cu masline si o sa mai savurez si cativa biscuiti mai tarziu

Mergi la inceput