MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu, eu...

Andanii, mai trebuie si cate o scuturare de-asta sa ne revenim la calea cea dreapta

Brandu, eu am atins targetul pe care mi l-am propus dar iti dai seama ca greutatea totusi oscileaza. Nu o pot tine batuta in cuie nu ca nu as vrea eu . De ex de sarbatori am pus 2 kg, am dat jos unul dar l-am pus inapoi in Ungaria. Asa ca acum sunt tot cu unul in plus dar il biruiesc eu cat de curand

Alinutza, bine ai venit . Prima data si mie mi s-a parut ca ai cam putine kg dar apoi cand am vazut inaltimea esti chiar ok. Si eu am 53 de kg la 160 de cm si inca as mai putea da jos 1-2 kg.

Eu am absentat motivat, ieri si alaltaieri am fost plecata la Bistrita. Acum sunt obosita franta, mi-am facut curatenie, am spalat haine.

Imediat plec la bucatarie sa pregatesc un aluat de turta dulce. Seara asta fac impreuna cu Stefi forme de turta, le decoram si le coacem. Girls party

Pe maine am in plan o supa de gulii, pulpe de pui la cuptor cu legume si prajiturelele astea http://www.andaoana.com/2011/03/10/miniprajituri-de-ciocolata-cu-sos-de-cirese/ monticizate. Nu am cirese dar sper sa iasa bine si cu visine si zmeura.

Mai vreau sa fac wassa, spanac scazut pt saptamana viitoare, si ar mai trebui sa fac ceva pt pachetul de servici dar nu stiu ce. Ma uit pe culi, poate imi vine vreo idee.

Catalishka, l-ai parasit pe monti de tot?

Maya, lasa abaterile ca mai avem de dat jos cateva kg. Poate sarbatorim targetul atins vara asta, intr-una din excursiile mele la Bistrita

Julie, poti manca humussul cu wassa conforma si atunci nu mai ai restrictii.

Si daca va plictisiti de mancat monti, intrati pe culinar sa vedeti ce retete diverse sunt. Sau pe orice site de bucatareala si montificati voi retetele. Mie mi se pare ca de cand tin monti mananc mult mai diversificat decat inainte cand nu nu stiam de linte, naut, quinoa, etc.

Of, m-am intins cat o zi de post dar mi-a fot dor de voi

Sa fiti cuminti, conforme si sa aveti un weekend linistit

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

asha sa va spun ce am mancat io la prinz azi..
am cumparat acu o sapt cred germeni de fasole...si mi-am facut in tigaie cu sos thailadez...nu va spun ca iau foc de la sosul cu pricina din care tot am pus ca mi se parea ca nu are gust(are chili in el)

am mancat cu ficatei de pui si salata verde...dupa asha masa copioasa si "arzatoare" nu mai am chef de facut nici o mancarica de praz

puisoaro de unde atata energie in tine (ma refer la demarajul asta de facut multe feluri de mancare)...si tu de obicei ce-ti iei la pachetel...chestii gen de ronti (vb vine de ronti..da stiu ca vb o data de briose) sau mancare gatita?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Brandusiko arzatoareo, eu de obicei gatesc multe feluri in weekend pt ca in timpul saptamanii nu am timp. Plus ca in weekend Stefi sta cu sotul asa ca am liber la bucatarie

La servici imi fac de obicei chestii uscate dar mai consistente: tarte cu ciuperci, briose sarate, lipii cu spanac si feta sau orice altceva, chec aperitiv. Azi cred ca voi face briose again ca nu am alta idee.

A iesit nemaipomenita turta dulce . Am gustat si eu doua bucatele cu un pahar de lapte

Editez ca am gasit o idee interesanta: http://www.e-retete.ro/retete/sandwich-cu-naut-si-ardei-copti. Naut si ardei am la congelator, fac lipii si renunt la ceapa, gata pachetelul

Si reteta asta suna bine rau http://www.e-retete.ro/retete/tartine-cu-fasole-si-rosii-uscate

Mergi la inceput

puisoaro imi place cum arata aia cu fasole...la naut am si acu in congelator din musaka libaneza da nu-mi e pofta de naut...da aia cu fasole arata bestial spui ca e brinza deasupra

Mergi la inceput

Si inca o idee de mancat dimineata si in post http://www.e-retete.ro/retete/pate-vegetal. Am uitat de patrunjel si fasole dar a iesit bun si asa. In loc de unt de caju am pus migdale macinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISOR si io..parca sunt lipite kg ,astea ultimele, cu superglue..m-am cantarit de dimineata si era pozitia 69 ..oscilez intre 68 si 69 de ...heheee...anu trecut de prin toamna parca...e drept ca am fost foarte neserioasa ...sper sa-mi revin ca m-am simtit rusinata de cearta pe care ne-a tras-o ANDANII... si pe tine chiar daca ai fost cam severa

am fost provocata la duel de muschetara BRANDU ,in kg sa ne batem si cu concluzii trase peste o luna ..sa vedem ce-o iesi ca spiritul meu de competitie este = cu zero

pt. azi am facut o supa de spanac,chiftele de porc,costite de porc cu pilaf-pt. barbati ...la md am avut o ana de kefir fara paine sau fulgi,asa gol,supa de spanac si 3 chiftele la amiaza sii acu'dupa doua ore de plimbare am bagat 2 mere si cred ca asta e toata cina ca nu mi-e deloc foame

nu-mi faceti pofta cu fasoloasele voastre ca am avut si io fasole batuta cu ceapa calita/prajita si boia,saptamana trecuta in schimb prajiturelele alea cu cirese/visine

saptamana care vine vreau sa incerc o variatiune pe tema http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/22416/Retete-Montignac-Sufleuri-cu-spanac/ ca ne place spanacul la toti trei si e pacat sa-l gatesc in doar doua feluri si sa ne plictisim ,,,va spun ce iese
CATALISKA esti bine? da-ne un semn de viata
DORSILIA sa stii ca merge foarte bine o masa de fructe/zi..3-4 fructe diverse -mere,portocale kiwi-combinatia de iarna sau 2-3 felii de pepene ,sau un bol de prune sau de cirese -tin perfect de foame..si e indicata o astfel de masa pt. cei care iubesc fructele cum sunt si io .. bineinteles ca nu mai iau gustari din fructe..de fapt nu am deloc gustari daca stau sa ma gandesc
va las si va

Mergi la inceput

aolooo maya dai totu din casa

facut azi mancare de praz cu masline si vita...mananc maine azi am devorat pui aburit la cuptor cu usturoi si cu neste legume la tigaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dorsilia nu , nu am facut foamea deloc

Maya am fost dura zici ??? hmmmmm , pot si mai si .... asa ca fiti cuminti ca de nuuuuuu .... vedeti voi

Puisorule te pup , era cam mare dezmatul deja aici , nu se mai putea , trebuia sa cobor militaria din pod nu ?

brandusik ce bine suna mancaricile tale ... superrrrr

alinuta felicitari pentru reusita :)

o saptamana frumoasa va doresc :)

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Puishorule, toata admiratia mea ptr determinare si inventivitate. foarte bune retetele tale!
Brindu, am facut si eu in we puiul aburit: L-am mancat cu fasole verde+telina verde+praz inabusite. foaaaarte bun!!! Mai am 1/2 din el si nu stiu cu ce sa-l mai mananc. probabil cu salata...sau cu dovlecel...
La MD am mancat branza cu gogosari murati si gulie. asa m-am saturat de rosiile astea de plastic!!! nu le mai suport! si din pacate nici vara nu le mai gasesc in piata pe alea adevarate. oare mai exista?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!
Ma reintorc si eu la dieta, dupa vreo 3 zile in care am fost plecata de acasa si am mancat ce mi s-a dat, dar cu mare grija, totusi.

Ca de obicei o sa mananc dimineata fructe si apoi am zi de lactate si salata, inca nu stiu ce gasesc prin frigider, ca nu am avut timp sa ma uit.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput