MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15

brindusik spune:
Julie nu pot completa la postu tau decat AMIN!!
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Dorsilia spune:
hello
m-am intalnit ieri cu o cunostinta care m-a uimit in mod placut, in doua luni si ceva a scapat de 10 kg cu monti...avea 61, acum are 51, la 1.60 m, arata chiar prea slaba dupa mine, dar daca asa se simtea ea bine e ok .....
mi-a spus ca NU face deloc foamea, in plus e ovo-lacto-vegetariana, asa ca si-a stabilit 3 mese pe zi si atat, intre mese doar apa.
una dintre mese consta in fructe exclusiv
deci se poate, numai ambitie sa fie:)
edit: nu face nici un sport dar merge foarte mult pe jos plimbandu-si cu caruciorul fetita de 1 an

JulieX spune:
moooaaamaaaaa, e delicios humusul cu paine integrala
sunteti sigure ca e ok combinatia asta pt etapa I?

andanii spune:
Julie eu nu as abuza de combinatia humus paine ..... asa odata la nu stiu cat timp hai sa zicem .... si painea cel mai indicat e sa o papam dimineata si in general carbohidratii , sa apuce sa fie digerati calumea pana seara
Dorsilia da se poate , intr-adevar, sunt multe doamne care au trecut pe aici si au slabit foarte frumos si foarte mult ... chair si eu am slabit 25 kg cu acest stil de viata .... as avea insa o obiectie la modul cum a tinut prietena ta ... nu a mancat deloc la gustari ??? un fruct ceva ??? este si aia foarte important
brandusik amin
astept suparatele macar sa-mi spuna ca gresesc, ca nu am dreptate .... hmmmmm
andanii

JulieX spune:
andanii, multam de mesaj!!
aveam eu o presimtire ca daca e ceva bun-bun, nu trebuie abuzat de el

brindusik spune:
andanii stii doar ca efectele sunt mereu cand nu rontai intre mese..mie mi s-o intamplat cand am inceput sa beau apa fara numar
dorsilia daca prietena ta o slabit 10kg.. maya noastra o slabit peste 40..io ma mandresc tare tare cu ea

Dorsilia spune:
Pai eu le admir pe toate femeile ce au determinarea sa slabeasca in primul rand sanatos, cu cap....
am zis de cunostinta asta a mea doar pt ca pe mine m-a impresionat tocmai ca a reusit sa slabeasca desi avea o greutate normala oarecum la inaltimea ei, deci avea 60 de kg la 1.60...nu era supraponderala si se spune ca slabesc mai greu si mai incet cei/cele ce NU au kg multe in surplus, daramite cineva care teoretic conform BMI nu e pe plus...
si mai am o indoiala...cum o fi reusit, fara gustari, doar cu 3 mese, din care una exclusiv de fructe, si fara proteina animala sa NU faca foamea...hmmm, asta ma depaseste in acest moment..
andanii, tu ai facut foamea pt cele douazeci si cinci de kg slabite?

Alinutza1979 spune:
Salutare tuturor!
Uite ca exista un topic unde ma pot da mare ca si eu am slabit 10 kg in 7 luni!
Anul trecut in martie aveam 50-51kg in functie de perioada zilei iar in octombrie cantarul imi arata 39.500-40.00 kg
Eu am 1.52 m inaltime si nu eram grasa, nici plinuta nu as putea sa zice ca eram insa nu ma simteam eu bine in pielea mea! La plaja ma jenam ca am burtica; rochita cu bretele nu puteam purta ca aratam ca o gogosica, eu fiind si mica de statura!
Intr-o zi am zis gata cu fast food-urile; de azi inainte mananc 3 mese/zi iar intre mese daca mi-e foarte foame cate o gustarica!
Am inceput sa mananc sanatos si am incercas pe cat posibil sa ma si "misc" putin deoarece devenisem f sedentara!
voi reveni cu descrierea unei zile cand eram grasasuta si descrierea unei zile de acum!
va doresc tuturor numai bine!

brindusik spune:
39KG???
acu nu ca vreau sa se creada ca is invidioasa ca am aproape de 2 ori mai multe kg..dar chiar si la 1.50 mi se pare extrem de putin.
tu nu ai masa musculara deloc??...are you sure ca e ok pentru sanatate alinutaza1979??
inca o data

brindusik spune:
iuhuuuuuuuu mai traieste careva pe aci??