MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
brindusik spune:
cge de ce sa te saturi mey de monti?io nu simt monti ca un "must".de ce mananci numai paine cu humus?de ce nu brinzeturi cu salata, sau oua sau pate ?(azi is omu DE CE? ) is o multime de chestii de le poti papa dimineata
dar daca ai mancat numa asta..te aprob...cred ca si calu ar refuza ovazu daca l-ar manca zilnic
meniu meu azi:
MD: struguri, lapte cu fulgi(cred ca e singura macare de o pot ingurgita dimineata mereu)
P: pufuleti 3 pungute si un bounty( valentina acu e randu tau sa-mi tii mie morala ca-s nesimtita si mananc tampenii si ca n-am pic de ambitie)...am fost plecata la prinz dar asta nu e scuza
C: paine de tarate cu telemea si capia
G:lapte cu cacao
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
Aoleu fetelor, ce va mai faceti de cap!
Si eu dupa voi, iata meniul meu de azi:
- dimineata: jumatate de pomelo, un pumn de migdale, cafea
- pranz: bruschete cu rosii si vinete, cafea deco
- ceai verde
- cina: checulet la cana, 4 patratele cioco 75%, ceai.
Maine am zi de fructe si legume. Sper sa rezist
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
valentinag spune:
Neata.
Cristina, poate ai dreptate, n-am ajuns inca la pragul ala, psihic, ca fizic, am trecut de muuult!
Brandusiko, pai ce faci soro, bounty????
Diana, checulet la cana monti sau....Oricum, aia e gustare pe post de cina!
Azi asa:
md.lapte batut cu o felie de paine
p.branza cu smantana
c.ciorba de sira afumata cu zeama de varza
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
valentina asta nu e cearta..poti mai bine
nush ce m-o apucat cu bounty eu de fel nu suportam gustu..am cautat si am vazut ca are ff mare cantitatea de Magneziu(cocosu).. si cred ca o sa iau ceva suplimente cu asa ceva ca nu mi se pare curata pofta de Bounty in special...adik nu twix, nu kitkat nu nik,...bounty...e ceva necurat la mijloc
andanii spune:
Doamnelor m-am hotarat ... imi iau jucariile si plec nu ma mai joc asa va iubesc mult pe toate imi sunteti tare dragi dar nu mai pot ... am intrat sa citesc sa ma incarc cu energii pozitive si ce gasesc ..... doua pagini in care va laudati care mai de care cum ati mancat nepermise cum va vaitati si vaicariti non stop .... eu sunt foarte mobilizata acuma si daca tot intru aici si citesc cum calcati in strachini si nu cum sunteti de cuminti si serioase mi-e teama ca o sa ma demobilizez si eu stiti vorba aia "cine se aseamana se aduna nu ???" nu se mai paote asa ...
Aici suntem un grup care sa ne sustinem , sa ne incurajam si sa facem ceva impreuna, nu ne-am adunat ca sa ne laudam una la alta cat suntem de nehotarate in a tine o dieta care e mai degraba un stil de viata .... ce nu putem ??? nu putem fara cartofi prajiti ?? nu mai spuneti, v-ati gandit bine daca nu puteti sau nu vreti ??? .... nu am pus un cartof prajit in gura de prin august si n-am murit ... nu puteti fara ciocolata?? nu exista nu pot, decat nu vreau, .... ia mancati voi corect si o sa vedeti ce rezultate veti avea ..... nu va plangeti toata ziua fara ca sa faceti nimic , daca nu faceti nimic si toata ziua mancati nepermise sub diverse pretexte si motive inseamna ca nu vrei, punct, totul depinde de noi si numai de noi, nimeni nu poate sa faca nimic in locul nostru gata, am zis, parerea mea
Gata .... azi m-am suparat ... mai intru sa vad daca v-ati revenit si daca nu va las :) sper ca nu va suparati pe mine ca v-am luat asa , dar sincer m-am plictisit sa tot intru si sa citesc doar plangareli si motive :(
andanii
brindusik spune:
mey andani calme toi nu toate aveam ambitia ta si scriam ce prostii facem ca sa vina cineva(tu in cazu de fata) sa ne ia la rost
dar calme toi..banuiesc ca deep inside trebe si noi sa gasim forta si motivatia pe care ai gasit-o tu sa spui "GATA CU PROSTIILE" (IO PERSONAL DE LA POSTU TAU IMI VINE SA BAG CAPU CA STRUTII IN PAMANT)
brindusik spune:
gata...ne-o bagat andani pe toate cu capu in nisip??? puey mey fetelor in loc sa-i aratam ca putem sa ne ambitionam voi da-ti bir cu fugitii de tot?
io nush ce sa fac de mancare...poate o sa fac linte...sau supa de linte...a stai mi-am adus aminte..am luat praz..fac mancarica de praz cu masline
in rest am plin frigi numai de salata si de iaurturi
andanii spune:
Brandusik ai vazut .... tocmai ce spuneam ier ... e clar ... nu suntem un grup in care sa ne laudam care mai de care cat de corecte suntem ... trebuie sa schimbam si numele subiectului in ... ia sa vedem .... "motive si abateri in dieta monti" ????? sau "cine are mai multe abateri in dieta monti" .... sau "plangaciosele montignace" ..... mai vreti ????
Gata .... ai vazut??? s-au suparat pe mine .... nici asa nu le-am ambitionat , nici cu vorba buna nu a mers nici cu vorba urata nu merge .... nici o sansa ... asta e :)
andanii
brindusik spune:
lasa mey andani isi revin ele..
mie mi-o venit ieri pudra de Acai Berry.mananc acu o lingurita cu fulgi si lapte..arata laptele meu de parca am pus cerneala dar e ok la gust...daca treaba asta imi da energie o sa incep sa mananc cu lingura
JulieX spune:
eu nu m-am suparat
andanii, as vrea sa-ti trimit si aplauze din pacate nu gasesc emoticonul pt aplauze
eu cred ca aveam toate nevoie de un astfel de mesaj
mai cred si ca toate aceste abateri au legatura cu astenia de primavara; eu de fiecare data am inceput regimul la 1 ianuarie si in martie am avut intotdeauna probleme, dar de regula pana la paste sunt perfect "adaptata" la primavara si imi dispar poftele
poate imi caut scuze, dar mai cred si faptul ca pt fetele "inactive" (care inca nu s-au intors la serv) tentatiile sunt de 2 ori mai mari; la mine va disparea in curand acesta problema, asa ca...
mi-am inceput ziua cu cereale cu iaurt 0%; sa va spun ec fac eu ca sa nu ma plictisesc de cereale: pun cateva picaturi de stevie sau esenta vanilie, sau scortisoara
am copt in dimineata aceasta paine, asa ca la pranz as vrea sa mananc humus cu paine, iar diseara... bors de crap; la gustari... nuci sau fructe
andanii, inchei tot cu gandul la tine... nu ne lasa!!!! chiar ca o luaseram razna toate, dar avem nevoie de cineva cu capul pe umeri care sa ne aduca pe calea cea dreapta