MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
valentinag spune:
Eu sunt o maaare magarita!Ieri am mancat o cioco bounty, 2 bomboane de la heidi si o mini tarta cu portocale!Frumos meniu monti nu?
Nu-mi mai vine sa scriu, mi-e rusine de mor, numa porcarii am bagat!Bine, pe langa mancare normala, astea de zisei au fost gustari, da au fost!
Vroiam sa tin post, dar m-am spurcat asa ca o las balta...
Mon, ce misto, pleci 3 luni!
Maya, nu mai iau drojdie si se cunoasteAzi o sa-mi cumpar iarasi!
Sunt fericita ca in sfarsit a venit primavara, yupiiiii!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
puisoaro cum mai ai tu un kg de dat jos..nu erai pe lista de finaliste care nu trebuie sa se mai bata cu kg?..pai ashea exemplu ne dai tu noua cu plancinte demonti?(cum am vazut ce ai scris mi-am adus aminte de merdenelele de le mancam la munca in ro..cu brinza sarata si cu foietaje)
valentina buey pe serioase io ies cu la tine mergi din nepermisa in nepermisa ce-i cu tine?la inceput ai spus ca nu dai detaliile ca iti e rusine cum arata si ca o sa le dai cand o sa fie in limite acceptabile..pai asa vrei tu sa ajungi in limite acceptabile?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Aha, vreau sa mananc ciucalati si cartofi prajiti, prajituri si shaorme si sa slabesc!Nu se poate???
Nu-s ce am, sincer!Niciodata n-am fost un monument de vointa, in nimic, dar parca puteam sa ma abtin altfel, acum nu mai pot...Stiu, trebuie sa ma motivez, ca nu gasesc haine, ca aia ca ailalata, de sfaturi sunt plina, rezultatele lasa de dorint insa!Am zile cand tin strict si zile cand o dau in bara rau de tot!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
JulieX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge La Multi Ani de 8 Martie !! Julie, parca e si ziua ta candva sapt. asta ? La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!! |
multumesc, cristina, pt urari a fost luni, de aceea am zis ca am avut pe 7 si 8 "dezlegare"
nu stiu ce a fost in capul meu, azi dimineta m-am urcat pe cantar si.... nu trebuia dupa 2 zile de abateri s-a simtit
v-am spus ca de azi sunt cuminte, da?
la 12 am intalnire la cafeluta si nu-mi voi lua caramel machiatto, preferata mea
dintr-un anumit punct de vedere abia astept sa incep serv (peste 2 sapt) ca sa scap de foamea permanenta ce ma bantuie cand stau acasa
child spune:
JULIE cu intarziere si scuzele de rigoare, iti spun LA MULTI ANI!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
Julie LA MULTI ANI CU SANATATE! si cu intarziere si de la mine
valentina asa e sfaturi toata lumea imparte in stanga si in dreapta, adevaru e ca nu o fac/facem cu intentie rea.
Eu de obicei spun anumite lucuri care la mine au mers..dar e adevarat toti avem corpuri diferite si personalitati diferite.
Iti spun ce merge la mine: in cls a 8-a aveam 85 de kg (adik aveam 1.68 dar doar 14 ani) si am fost cu ai mei la mare atunci si m-am intalnit cu o colega de scoala (ea fiind normala ..slabuta si frumusica) si am petrecut zilele pe acolo cu ea normal am facut poze...io cu ea in costum de baie...pozele arata ceva gen "frumoasa si bestia" atunci m-am mobilizat si am slabit pana la 75 in liceu.si dupa incetu cu incetu am ajuns la 68...greutatea mea fiind de cativa ani intre 68-74, nu scad mai jos de 68 , si am mai avut o data mai mult de 74 da de fiecare data ma uit la poza aia si mi se face sa ma vad cum aratam
sigur ai si tu daca stai sa te gandesti ceva care sa te poate motiva asa de tare incat sa nu-ti pese de nici un Bounty
brindusik spune:
ps: valentina si eu is cu dupa cartofi prajiti (cartoful fiind leguma mea demult preferata pe care am exclus-o aproape de tot) sau shorma..cand si cand mai mananc...din astea 2..dar pe rand la 3-4 luni (mai putin cartofii prajiti de obicei mananc cips)
maya_m spune:
si io am furat ieri vreo doi pufuleti...si vreo 3 felii de chec
nu stiu ce-i cu mine..nu mai am vointa deloc..toate imi fac pofta ...as manca niste rafaelo ,zic, in timp ce rumeg mai ceva ca fulga o salata amaruie[nu ma intrebati de ce e asa ca nu stiu] pe care cred ca pana la urma n-o mai termin ca e groaznica ..asa ca fac foamea pana la 17 ..da' ma consolez cu-un rafaelo..in gand
serios ca-i ceva putred la mijloc..numai dulciuri visez,si nu numai ,exact ca VALI
DOAMNE DA SA VINA VARA ODATA SA MI SE INCINGA BUCATARIA SI SA NU MAI AM POFTE .AMIN
brindusik spune:
uooooof mama lor de pufuleti
e funny rugaciunea ta maya
cge spune:
Maya, eu cred ca stiu ce avem, suntem obosite de atata regim Monti.
Pe bune, eu m-am saturat de aceleasi mancaruri dimineata, se face 1 an de cand tot mananc paine prajita cu humus.
O sa incerc si cereale permise cu lapte.
Valentina, eu zic ca nu ai ajuns la pragul limita, la care sa zici:Pana aici a fost.
Eu sunt obosita, dar maine am 2 zile de concediu, ihuu.
Pe aici anunta furtuna de zapada, o sa stam in casa (io cu copiii) si o sa ne odihnim, si o sa ne uitam la filme.
Astept si eu primavara, dar pe aici dureaza pana ajunge.
O zi buna si conforma,