Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ma bag la Tv, sa vad si eu niste stiri. Fata a mancat pe la 2 si doarme de atunci

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor voi ce stiti? trebuie sa merg nemancata maine dimineata? ca eu cum deschid ochii cum trebuie sa mananc.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 1 zi si nascccc!!!

eu am mers nemancata, cu kk de dimi facut (scuze) si la clisma....prapaddd...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona ce supozitor sa mai pun ca azi am iesit deja de 2 ori. si mai este pana diseara. da, o sa-mi faca al meu 2 litri o data si i-am zis sa-mi puna la o cana o lingurita de flori ca eu le-am amestecat.

deea pana la urma sunt sigura ca va fi bine cu Stefy, mai ales cand o sa o vada pe bebelina acasa ea este deja mare, nu prea ai cum s-o mai pacalesti cu cadouri sau alte chestii....

AMR 1 zi si nascccc!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi Doamne ajuta sa am o nastere la fel de usoara ca a ta si sa fie bebelina sanatoasa. asta este tot ce imi doresc.

catank lasa emotiile ca o sa te descurci perfect, o sa vezi. noi te incurajam si suntem alaturi de tine

AMR 1 zi si nascccc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

madutza am pus poze pe picasa cu lenjeria

alina06 bravo pt stabilirea restaurantului
noi nici nu stim in ce luna facem botzul iulie sau agust. e cam tarziu stiu, dar nasul este plecat in voiaj. si daca nu gasesc loc la restaurant sambata, fac botezul vinerea si gata, ca se poarta acum si vinerea.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi cand ti-a rupt membranele a fost naspa tare?

AMR 1 zi si nascccc!!!

nuuuuu!! nu simti decat o mica jena!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hai ca pana am scris eu voi ati umplut 4 pag....
cami pai am zis sa ii dau tot schema mea
acum sa vedem cum mai e
o fortez si cu miere si lamaie i-am facut intr-un borcanel si il tine pe sus si mai ia cu linguritza

andreea sa inteleg ca dumionica la zi mare vine rares
roxy la monitorizare eurau fete care nasteu in ziua aceea si nu mancasera nimic pana la 9 si ceva
eu zic ca-i mai bine cu burtica goala..aopi rontai tu ceva pe acolo
cu declarearea lui bebe ....se poate la primarie in timp de 15 zile de la nastere ...cand se da certificat..si pt constatare nastere parca in 3 zile..oricum nu cred ca iti da voie sa irsi din spital fara certificatul constatator
biine ca ati zis ca eu de vreo 2s tot zic sa fac niste copii dupa buletina si certificatul de casatorie

a, si stiti ca exista de la cununie un carnet albastru..trebuie sotul sa-l aiba la el cand merge sa faca certificatul?????????

Mada tot zic sa iti scriu un pm....acum doar te-am atentionat ca nu am inspiratie

aoleu eu cand citesc de botez deja ma enervez
noi inca nu am stabilit cine ne boteaza fata...nu credeam ca ajungem pana aici, dar uite ca pe cine am vrut eu nu a vrut sotul si invers
si cine ne-a mai zis nu am dat un raspuns concret , iar acum toata lumea , ca e soarca , sora mama tata ...etc...vai cand nasti? cine va boteaza fata? etc
de am ajuns sa le zic ca nu o crestinez panala 18 ani...o las sa isi aleaga ea religia
nu mai pot lua acum o hotarare caci , daca aud cuvantul botez, simt furnicaturi de nervi.....las sa nasc ..poate mi se calmeaza si hormonii

vineri soacra''voi tot nu ati vb de nasi...(ei insista tot cu nasii fetii ca e un var de-al sotului dar eu nu vreau)... nu stii cum e moda acum sa vina sa ti-o scoata din spital..sa ii cumpere cerceii''....moama cand aud si asta mar rau ma zburlesc

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Lavi la mine dupa 3 zile abia a venit colostrul si la 5 zile aveam sanii pietroi, asa ca de acum sa te astepti sa vina si lapticul.Da e cam dureroasa desfundarea canalelor dar in 2-3 zile o sa fie ok osa vezi.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

pup dulce mami.
la mine nu e vb de asta...colostru am din luna a 5-a de sarcina, canalele sunt desfundate...ca, colostru iese pe multeee gaurele, doar ca nu e colostru mult sau credeam ca nu e lapte .....dar se pare ca incep sa se faca sanii beton....problema acum e ca bb a facut icter...e somnolent...si nu vrea sa pape,,,,,offf nu e una e alta!!!!
burta ma doareee rau....se strange uterul la loc....dar sa vedem partea buna.....nu mai am burta aproape deloc!!!! deci poate sa ma doara
numa tzatzele imense....betonn ....mai sunt de mine
uffff s doare ca naiba sa te mulgi cu pompa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina.n s-a smecherit alex si nu te mai lasa sa dormi, are colici sau de ce ? sau vrea tzitzi mereu ?

stefy, bine ca ai aparut ca te dadusem la disparuti ma gandeam ca ai nascut

viss, eu nu stiu ce sa spun de sangele ala, daca nu stii nici tu care esti medic hematolog...

madutza asa fata cuminte vreau si eu deci ama face papa bun si pe la noi nu mai trece

cami, de luni faci tu bagaje pentru sambata ?

ma duc si eu sa trag un pui de nani si poate ma trezesc mai vesela

ne auzim mai pe seara

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

fetelor deci pana la urma pot sa-mi fac unghiile cu oja?

AMR 1 zi si nascccc!!!

Mergi la inceput