Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hai ROXY !!!

Hai bebe Anastasia !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Na ca nu ma pot abtine, am spus ca intru mai pe seara...dar asa m-au palit niste emotii ptr ziua de miercuri cind va fi sustinerea luc., ca am mers de 3 ori la toaleta pina acum, si inainte nu ieseam 3 zile Offf fiecare cu ce-l doare!In fine..
felicitasm-ai mai linistit...si parca m-au mai lasat...
Fetele, am intrat ca vazui discutia legat de declararea coilului, ...eu daca nasc in Buc. trebuie sa-l declar unde?si cind? si sotul daca se piteste dupa mine, cine?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

vai ce pagina animata avem
Roxyy imi si tremura mana cand scriu...ce putin mai ai

viss ma bucur ca ai reusit sa te programezi...eu sunt sigura ca atunci ca o sa te vada cu burtosul nu o sa te lasa balta
ai dreptate cu cabinetul , dar eu insistam cu spitalul caci stiu cat e de greu sa te programezi si ai vazut ca si Anaxena a zis la fel....
stii ca pe mine la inceputl sarcinii m-a refuzat..desi el e ca un fel de medic de fam. daca e s-o iau asa....cumnata, soacra , bunica sotului, verisoare ...etc....dar mi-a zis ca am sarcina mare 7-8s el intra ion concediu si cand am eu dnp mai avre 6 nasteri....si sincer eu nici nu imi doream la el stiind cat e de aglomerat
la eco de confirmarea a sarcinii chiar m-am dus la giulesti sa caut un dr. pe deva dan..m-am dus fara sa aplez la cineva....nu mi-a placut cum m-a tratat....si asa a insistat cumnat cu ion...apoi am ajuns tot cu pile la vultur....cand zici ion parca stii ca totul e ok...eu cand am vazut-o pe dr. mea si dupa cateva consultatii eram cam sceptica ca-i asa de tinerica..parca are 18 ani....dar acum m-am obisnuit cu ea si stiu ca se consulta cu ion , cu marinescu si am incredere in ea...oricum mai e putin si va spun cum a decurs totul...brrr...

Andreea ai fost la dr?
eu nu am pus poze..uite acum promit ca fac
yasmi hai nu te descuraja tocmai acum...v-a veni si lapticul..pai tu care ai fost asa optimista si curajoasa te lasi prada acestor ganduri

mi-a parut tare rau cand am citit ca iasmi nu a putut intra in spital...mititica , nu mai zic ca nu l-a vazut pe bebe, dar cred ca-i un dor de tine

fetele pup fara exceptii
nu prea pot sta mult pe scaun..azi noapte nu am dormit deloc pana la 5 dimineata
a venit fimea peste mine in camera ca ii era rau si nu putea dormi , a adormit cu mine si cum mi-a ocupat locul ei nu am putut sa dorm in partea dreapta si uite ce m-am tot foit
acum sunt ametita rau de tot

ailed te inteleg.....nu stiu cu sa te sfatuiesc..doar sa iti pov cum se comporta stefy dupa 10 martie incolo, ca acum si daca o pun sa isi faca curat pe birou devine aricioasa cu mine....nu mai suntem de loc apropiate..nu mai stiu ce sa-i mai zis si povestesc de cand era ea mica...parca si mada zicea ca e bine sa le povestim asa ceva
eu nu credeam ca o sa patesc asa ceva
si daca iti zic ca erau seri in care plangea ca pe ea nu o iubeste Doamne_doamne de aceea nu are si ea o surioara sau un fratior
cred ca daca sunt mai mari ca varsta percep altfel lucrurile
cand citesc ca fetele pregatesc cadouri pt fratiorii de acasa , eu i-as lua si luna daca as stii ca ii serg din suflet teama asta
nu ramane decat sa vina ziua cea mare ....eu oricum le iubesc neconditionat si ii multumesc lui dumezeu ca mi-a mai dat o mogandeatza mica

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

declararea copilului de sunt pe forum scriu aici numai cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ANdreea, scot si pentru tine agitatele...sa fie asa cum ai stabilit!!!Si sa treaca arsurile...hai ca nu mai e mult. Incearca si cu o banana..nu stiu pe unde am citit asta
Roxy, inseamna ca esti pregatita...tu si Anastasia. E perfect!Vine la timpul potrivit DOamne Ajuta. EU faceam intr-un oloi mare ceaiul si puneam la ochi, o lingura din fiecare parca...Ai grija ca parca feniculul in cant mari e toxic. Oricum nu-ti face doar o cana, fa 2 l de ceai/zi...cel putinSi pune un supoz inainte sa pleci...sau daca iesi fara si mai bine!
Alina, Mada, ce fete dragi...ma bucur sa mai stiu de voi

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss de la ce ar putea fi sangerarea aia? chiar nu stiu ce sa-ti zic. stiu ca este normal in sarcina caci creste foarte mult cantitatea de sange, mai ales ca tu ai gemeni cred ca este si mai si. si poate de aia. vezi si tensiunea sa fie normala.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 1 zi si nascccc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

sunt pe fuga
deoarece m-am apucat sa verific bagajele de spital si ale mele si ale bebelinei
si sa fac bagajele de plecare la bucuresti
pt botezul pe care il avem sambata
asa ca sunt in mare aglomeratie
caut cu ce sa ma imbrac
cu ce imbrac fata, sotul
am multaaaaaaaaa treaba

yasmi ai rabdare mamico
mie cam in a patra zi cred ca mi-a venit laptele cat de cat
si cam in a 7 -a am facut furia laptelui da nu a tinut decat cateva ore
as vrea si eu sa nasc ca tineeeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaa ... cat despre nasterile naturale .... asa e ... eu de aia am preferat giulestiul .... acolo chiar se naste natural .... e nebunie cu cezarienele astea la cerere.... cred ca suntem pe primul loc in europa .... unde nu se mai practica decat nasterea naturala

felicitas mercic de aprecieri

viss felicitari pt proigramare
ai incredere si va fi bine
nu iti mai face o mie de ganduri negre
daca esti optimista va fi super bine

deea nu ai vreo masca sa iti tii pe fata sa nu iei si tu raceala?
ce mai face cea micuta?
baga un tratament mai puternic
doar de data asta
sa ii treaca
mai repede
si gata

mada esti tare
dupa o cezariana te prezinti superrrrrrrrrrrr

fug la bagaje
va pupppppppppppp
revin pe searaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor voi stiti la cat timp dupa nastere trebuie duse actele la primarie pentru a integistra bebeii?

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 1 zi si nascccc!!!

roxy sotul a fost astazi.

haide roxy hai mica printesa!!!! roxy sa ai o nastere usoara!!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

off nu ma recunosc, iar plang... de ce? am crezut ca m-am mai linistit, ma tot imbarbatez singura pe aici... i-am scris mail lui nick sa ii spun de curatenie si cat de frustrata sunt ca nu pot face nimic si el cica sa caute pe cineva sa plateasca sa aduca sa faca curat, ca stie ca imi place casa curata si eu nu pot face si ma supar ... da eu nu vreau pe nimeni in casa, vreau facut de mana mea boala grea si matura asta, focu` s-o ia ca mi-e ciuda ca nu pot face eu singura fara ajutoare

am mancat 3 cartofi fierti si un ou si parca nu aveau nici un gust, fara sare , fara nimic altceva... mi-au cam stat in gat , dar trebuie sa imi revin din umflatura asta... nu mi-e de kilograme cat imi e sa fie bebe ok si sa nu fie preeclampsie, eu pot sa ma fac cat casa poporului , numai bebe sa fie ok ...

ea saraca misca si face valuri de dimineata si ma loveste si e foarte activa , mult mai mult decat a fost saptamana trecuta, cred ca ma simte ca-s agitata si suparata si de aia , am agitat-o si pe ea saracuta

sa ma duc sa vad ce ati mai scris cat am fost eu la bucatarie

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank
[br
felicitasm-ai mai linistit...si parca m-au mai lasat...
Fetele, am intrat ca vazui discutia legat de declararea coilului, ...eu daca nasc in Buc. trebuie sa-l declar unde?si cind? si sotul daca se piteste dupa mine, cine?

tb declarat la primaria de sector unde este spitalul. Filantropia de ex,este in sect 1 si acolo am declarat copilasii.
Se ia de la spital un "Certificat al nou-nascutului viu" cu care se merge la primarie, acolo mai tb copie si original certif casatorie, copii si originale dupa buletinele parintilor.
se pleaca de acolo cu o hartiuta cu programarea cand sa te duci sa ridici certificatul de nastere. dar acum au bagat niste termene aiurea rau, pe noi ne-au programat abia in 25 martie, acum 2 ani se ridica in cateva zile.
Dupa toata treaba asta tb mers la spital sa le dai CNP-ul copilului.

Astia sunt pasii parcursi de sotul meu. El tb sa declare copilul..ca doar e al lui

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput