Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Neataaaaaaa! Strumphy, am ajuns in timp pentru cafea? Acum beau o cana de lapte cu cafea decaf si putin miere.

N-am apucat sa citesc, dar vad in titlu doi fluturasi noi-nouti
Felicitari, Roxy si Happy pentru bebelusii frumosi si sanatosi!!!!
Doamne, ce de emotii!!! Parca ma apuca si pe mine cheful de nascvut, desi tare as vrea sa mai stea bebe macar 4 saptamani in burtica.

Am fost aseara la spitalul la care o sa nasc, la o doctorita noua, cu care vreau sa nasc si mi-a placut tare mult. E foarte tanara, dar stie ce face si vorbeste, e foarte deschisa si amabila. Nu mi-a facut acum echo, ca era prea curand dupa ulima, doar control pe masa si saptamana viitoare facem si echo, la 36 sapt. Colul era putin deschis la exterior si dupa ce am plecat de acolo am sangerat putin din cauza controlului. E normal? Sper ca da. S-a oprit imediat oricum. Astazi stau acasa, linistita, desi as fi iesit sa mai caut un patut si accesoriile, ca ma tem ca raman fara

Asa ca stau aici, pe pozitii, sa fac galerie la cine e nevoie

HAI RuXANDRA!

Stef 34+ cu Tudor Stefan

AMR 6 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-a luat cu transpiratii

felicitari Roxy..prima nastere asha super rapida..in 15minute!!!sa fitzi sanatoase si sa va intoarcetzi repede acasa!!Bine ai venit Anastasia!!
Happiness eram sigura ca ai nascut!!!Felicitari pt grasulina de M!!

eu sunt in butoi...ieri m-am dus la un eco sa-mi iau un pitic de pe creier si mi-a zis dr(nu o cunoshteam) ca e bb mic,ca are in jur de 2500..drept urmare nici n-am mai intrat pe forum de stresata ce eram,apoi m-am uitat pe net sa vad cat ar trebui sa aibe un bb de 37s si in medie 2800..apoi m-am gandit ca dc am nascut-o pe Maria la 40s cu 3400,ei luand in medie 200gr/sapt am calculat 200 x 3 sapt(diferenta dintre 37 si 40)=600gr..3400-600=2800..deci asta ar fi maximul la care sa ma ashtept
si uite asha sunt tare indecisa ce sa fac
acum cand am vazut ce repede a nascut roxy cred ca m-am decis sa merg pe inducere la 37s
si mai nou am si racit!deci tre sa scap si de raceala pana luni

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 6 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!!!

Nu vad eu bine ??? nu am dormit eu azi noapte mai deloc dar sper ca nu visez a si nascut roxy ?????

ehh ce i-ams pus eu la fata asta ca naste relaxata si foarte repede si usor ??? daca si puneam pariul cu ea il si castigam

Bravo Roxy !!!
Bine ai venit Anastasia Maria!!!

Ma duc sa imi fac un laptic cu nesquik si revin

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Inca nu-mi vine sa cred ca a nascut Roxy am avut si eu problema toata sarcina cu ea si i-am spus ca o sa nasca usor si relaxat si ia uite la ea ce repede s-a miscat, taca paca , un doi... a si nascut

Eu nu am dormit mai deloc azi noapte niste dureri de burta asa ca la ciclu de numa` mama mama ce rele au mai fost durerile alea, nici la un ciclu inainte de a ramane gravida nu au fost asa rele si prin somn simteam durerile cand apucam sa mai atipesc si m-am zvarcolit de numa, pe toate partile am vrut sa iau un no spa dar pastilele erau in dormitor si eu m-am dus sa dorm in camera bubulinei, ca al meu domn sot a si inceput sa sfoaraie de cum ne-am pus in pat si am stins lumina mi-am luat catrafusele in 20 min dupa ce am vazut ca nu pot adormi si m-am dus dincolo ... pe la 2 m-am trezit de durere si ma tineam cu mana de burta si tot asa am tinut-o pana la 6 cand m-am ridicat din pat am luat un no spa pe la 7 si vad ca e un pic mai bine , dar ma si gandeam , ce o fi , nasc acum sau ce ? nu am nici 36 sapt implinite , mai vreau sa mai stea bubulina un pic , macar 2-3 sapt ... nu am apucat sa ii spal nici o hainuta, trebuie sa ies sa cumpar detergent sa incep sa i le spal, dar azi sunt consemnata la domiciliu, imi vine carutul si trebuie sa stau in casa...dar nici ca aveam vreun chef sa ies dupa noaptea ce am avut-o

Ma duc sa citesc din urma ce ati mai palavragit de aseara pana azi

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

BRAVO ROXYYYYY ! BINE AI VENIT ANASTASIA!
nu-mi vine sa cred, stau si citesc si totul pare atat de simplu, chira ca parca ne mai vine curajul noua incepatoarelor, roxy ce repede a decurs si la tine sil a HAPPY mi se pare aceeasi situatie

fetelor odiseea noastra e tare norocoasa sa dea Domnul sa scapam repede toate sa ne mentinem in trendul de inceput

sunt tare bucuroasa, asa dimineti cu vesti bune sa tot avem!

HAPPY FELICITARI SI TIE BUN VENIT MARIEI!

phiiii ce tare, ma bucur mult ptr toate mamicile

yasmi tin pumni sa se rezolve repede probelma sanilor sa nu te mai chinuie

miki mai ziceva, cum esti?

pe mine m-a luat somnul din nou cred ca trag putin pe dreapta ca nu am baut cafea deloc si se pare ca sunt zombi

poate cand revin mai vad un fluturas venit hihihihi

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitari Roxi

Felicitari Happi
Bine ati venit pe lume fetite drgalase !!!.Sa fiti sanatoase si sa le aduceti parintilor vostri multe bucurii!!!
Happi,Rox refacere usoara si mult laptic pt.bebeluse!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s
Amr 8 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

FELICITARI,MAMICA ROXI!!!!!. O nastere super frumoasa si rapida! Sa ne ajute Dumnezeu ca toate sa avem o nastere rapida si cu bebei sanatosi!

LA MULTI ANI, DRAGA Anastasia Maria!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +38
(Matei19:26)

Mergi la inceput

se vede ca nu am dormit azi noapte am scris un mesaj lung si la fiecare in paret si nu stiu pe ce pisici am apasat si s-a dus la naiba mesajul meu

nu mai reiau ca mi-e lene si ciuda ca-s cu pluta

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor!
- felicitari ROXY!!! REFACERE RAPIDA!!

bine ai venit pe lume bebe ANASTASIA MARIA!

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

gata bagajul meu
am geanta mare plina..parca plec in vacantza

mai am de aranjat putin actele in dosar

si sa trag acum cand ies actele la xerox

ce emotionant

ANAXENA Nu te mai stresa cu kg lui bb...tu ai vazut ca pana acum nu prea s-a potrivit ce le-a spus ecograful la fete
si pana la urma sanatos sa fie....asa ca stai cumintica pana luni

oare ruxandra o fi nascut...parca zicea ca se interneaza de aseara...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput