Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ANAXENA-pai dc ai mers la alt aparat, poate si erorile sunt altfel,si masuratorile..oricum iti tin pumnii sa-ti fie bine
- mie astia ieri nu prea au miscat.cel putin fata,aproape deloc..iar vor bataiesi azi dim. vad ca nimic..usoare ridicari de piele la baiat, dar fata..nimic.or fi in zilele lor de odihna, ca ce-i drept de 1 sapt au miscat zilnic, cu valuri, suturi,ziua si noaptea-de la 12-2, de la 12-4..incerc sa stau relaxata,macar pana maine, dar na, e greu.pana n-o fac si pe asta mica sa-mi dea vreun semn, nu ma las
- roxy- ce chestie- bebele nu a mai asteptat dim.ti s-a rupt apa ieri seara.bine ca totul a decurs usor si repede, si sunteti sanatosi amandoi

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor,
Bun venit noul bebic. Si refacere cat mai grabnica mamicii lui !

Eu am avut o noapte uratica, dupa injectia a doua de maturare a plamanilor bebicilor. Nici nu prea am dormit si sotul a fost cam nervos din cauza asta. In schimb de azi dimineata am facut destule. Desi mi-era lene, cand am vazut ca iar s epune de zapada, am dat fuga la analize , ca le tot amanam. In drumul de intoarcere am platit ca un bun (prost) cetatean taxele si impozilete pe anul asta, ba mi-am si gasit merele preferate la Mega Image-ul care le aducea. Acum fac o mica pauza sa ma odihnesc si apoi ma apuc de treaba, ca mi-a eliberat sotul o debara si am de gand sa pun acolo toata incaltamintea familiei.
Strumphy, sa stai cumintica in casa azi, sa te odihnesti. Eu, cand ma doare burta ca la ciclu, o incalzesc cu mainile si ma mai lasa. Si bag no=-spa. Ai grija de tine, te rog, si de cea mica!
Va pup si sa aveti o zi buna.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Roxy ma bucur enorm pentru tine!!! Din tot sufletul spun asta, ..si nu intimplator...

Te ''invidiez''!!! Va doresc tot ce este mai bun si frumos pe lumea aceasta sa vi se indeplineasca, alturi de micuta ANASTASIA!!!

FELICITARI!!!

Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deea ce acte iei cu tine???
Daca tot faci bagajul poate ne spui exact ce iei dupa tine si asa lenotez si eu...As vrea sa am si eu norocul tau cu Stefy cu colicii..dar am vazut la odiseea cealalta ca toate fetele sunt turbate din cauza colicilor...Bebii nu dorm,sunt maraiti,agitati...

Strumfy..tu ce ai facut ieri de te-a durut asa burta???Nu trebuie sa stai cu durere eu asa stiu..baga No-spa pana te calmezi si stai cuminte in pat...lasa plimbareala si treaba pt ca micuta tb sa stea acolo cuminte la termen..

Anaxena..Lavi este exemplul clar legat de greutatea lui bebe....Stii ca si ea se vaita la fel si pana la urma are un grasanel..Eu nu cred ca vei face un baiat mic..Din ce te-am vazut eu si tu avei burta tot cam ca Lavi...eu zic ca bebe este mai mare..Hai curaj mamico..iesi din butoi..Unde este fata optimista care am cunoscut-o??

Dorinut...Mai ai un picut..Spune-mi esti pregatita?Ai emotii??Nu ai terminat cu treaba??Sper ca ai reusit sa te odihnesti un pic..

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

FELICITARI ROXY & HAPPY!! SA AVETI BEBELINE SANATOASE CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 34+
AMR 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-a luat cu transpiratii

felicitari Roxy..prima nastere asha super rapida..in 15minute!!!sa fitzi sanatoase si sa va intoarcetzi repede acasa!!Bine ai venit Anastasia!!
Happiness eram sigura ca ai nascut!!!Felicitari pt grasulina de M!!

eu sunt in butoi...ieri m-am dus la un eco sa-mi iau un pitic de pe creier si mi-a zis dr(nu o cunoshteam) ca e bb mic,ca are in jur de 2500..drept urmare nici n-am mai intrat pe forum de stresata ce eram,apoi m-am uitat pe net sa vad cat ar trebui sa aibe un bb de 37s si in medie 2800..apoi m-am gandit ca dc am nascut-o pe Maria la 40s cu 3400,ei luand in medie 200gr/sapt am calculat 200 x 3 sapt(diferenta dintre 37 si 40)=600gr..3400-600=2800..deci asta ar fi maximul la care sa ma ashtept
si uite asha sunt tare indecisa ce sa fac
acum cand am vazut ce repede a nascut roxy cred ca m-am decis sa merg pe inducere la 37s
si mai nou am si racit!deci tre sa scap si de raceala pana luni

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 6 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Anaxena eu am scis mesajul dupa numai 2 ore de somn..si ochii mei ametiti au vazut 22.30 in loc de 20.30. Deci s-a internat la 20.30 si la 22.45 a nascut.

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 3 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lalely azi sper sa asez si eu hainutele lui bebe in comoda si medicamentele , cremute tot ce-am luat..a si sper si patutul si sa-i lipesc maimutoaiele pe perete..sper sa termin..
Eu vad ca am inceput sa piedr din dop..cate putin.. Nu ma panichez ca nu oi naste eu asa repede...
Aseara la 1 incercam se ma gandesc ce mai am de facut, ce mai am de luat. Mai am termometru de camera si rectal(de baie am), tre sa nu uit sa sterilizez biberonul, sa-i fac gaura, sa asez hainutele de scos, sa pregatesc hainele..uff sper sa nu uit nimic.
Nici nu am avut cand sa ma mai gandesc la emotii aseara la 11 nu mai puteam de dureri de picioare si de spate (n-am stat nici 10 min in pat ieri) iar bebe meu parca vrea sa iasa din burta, nu mai are rabdare..tot ma gandesc sa nu-mi rupa membranele...

Cu alte cuvinte am intrat in criza de timp...

PS: Soacrele fac treaba amandoua...ambele vor sa aspire, ambele sa stearga ..le-am lasat si am fugit in sufragerie..vad ca au dat-o in discutii de nepot ca abia il asteapta

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 5 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
voi ce carusel din acela de patut luati?
Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Fetelor mai cu experienta, am nevoie de ajutorul vostru. Spuneam ca aseara mi-a facut noul dr un control vaginal si ca dupa, acasa, am observat o scurgere maronie. Am pus pe seama controlului. Da vad ca nu s-a oprit. Nu e abundenta, insa este si este maronie. Oare e normal sau sa ma alarmez? Parca n-as suna-o pe dr asa repede, dupa ce am fost la primul control, la cateva ore.
O fi normal, dupa control? Zicea ca a bagat varful unui deget in col, ca sa vada cat e deschis si e numai la exterior. Oare de asta sangerez? Si de ce e maro?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Stef 34+ cu Tudor Stefan

AMR 6 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Stefana..eu nu cred ca este normal..si ar trebui sa mergi la medic..adica mai bine sa previi.Eu una nu am auzit pana acum de secretie maronie la varsta asta a sarcinii...Sa nu-ti fi atins ceva pe acolo..

Poate fetele care au mai multa experienta..iti spun mai multe..dar eu nu as sta asa...

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput