Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ilinca, cum e batista bebelusului aia cu motoras?! tot asa ii zice? la farmacie? eu ma descurcam destul de bine cu pompita de nas, ii puneam ser sau apa de mare si gata! dar cum a trecut multa vreme de cand nu am mai avut nevoie, ori a uitat Isa, ori nu ii place ca se simte imobilizata. acuma urla doar cand o las pe spate! si parca n-as lau un aspirator numai pentru ca-mi trebuie la batista...

giorgia, ooana, am votat si eu mai de dimineata

ramona, pe diversificarea mea (cum zice si aelita) scrie mare NU la conopida si la frunzele verzi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

l-a calmat, cand sa il culce, in brate de data asta, a inceput iar sa planga, am zis ca ajunge pentru azi si m-am dus sa il iau, deodata veselie maxima, radea de la mine din brate la bona si intindea manutele la ea acuma s-a culcat, cu mine, desigur, ca bona la 3 jumate a plecat....offf....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, da..robot din ala am avut eu, dar de la philips si mi s-a ars motorul. are soacra braun, ca al tau si inca merge.(are vreo 4-5 ani)- bine da ea bate albusul cu telul clasic, nu la robot ;)
la ala spre ex nu imi place cum marunteste legumele ca le face prea mici.dincoace are si razatoare. are si storcator de citrice. eu am un storcator de fructe, da nu e bun pt citrice, pierd multa pulpa.e mare int-adevar..uff.din pacate si bucataria mea e cam micuta..de aia visez eu -cu ochii deschisi- la o casa cu o bucatarie maaaaareeeeeeeee..:)si cu baie cu cada maaaareeee ..desi nu sunt adepta bailor..da na..visez si io..
si vreau vas din ala pt facut aluat, tel pt albusuri, ca sa pot face mai usor deserturi.
dupa cum stiti, mie imi place sa mananc :) si sa gatesc..cateodata..:):)

oana..reteta de iaurt- pai am luat asa cam 600 ml lapte.l-am fiert. dupa ce s-a racit un pic l-am pus in borcanse din alea in care a fost papa de bb..am adaugat cate o lingurita cu varf d eiaurt in fiecare borcanel, am amestecat, am lasat la temp camerei pana a doua zi.
Roomba- merge..nu face toata casa odata, cum se lauda ei..trebuie scoasa mizeria din el dupa fiec utilizare.dc nu ai multe chestii mici pe jos, printre care sa nu poata intra e ok. si dureaza un pic..cam 20 minute la o camera.aaa..si mai aduna de pe covoare scame chestii..pe care le depoziteaza pe marginea lui, dar le iau repede cu mana si gata.
cred totusi ca aspira f. bine praful.
oricum, il folosesc si pe cel vechi spre ex cd aspir in baie, pe hol- nisipul sau in camera lui stefan unde sunte nspe mii de jucarii .

racusor..ioi..si eu atat m-am chinuit sa il adorm..nu stiu ce-oi face cd o sa il intarcar fi adormit usor dc eram afara. dar iesim un pic mai incolo si cu stefan.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
sincer nu stiu ce sa mai fac.am discutat de nspe mii de ori. eu vb, eu aud.
eu nu stiu care tata cu 2 copii sta ZILNIC la jocuri pe calculator si vede CEL PUTIN 2 filme..sincer nu stiu.

Victo, nu stiu daca tu ai vorbit serios legat de divort sau nu, imi cer scuze dar sunt mai noua pe aici si nu va cunosc prea bine...inca...dar vroiam sa iti spun ca nu esti singura.Sotul meu vine de la servici la ora 18.00 si se aseaza la calculator si se joaca, aproape in fiecare seara.Nu iti spun si ca atentie distributiva are zero, deci indiferent ce ii spun in timpul jocului nu aude.
E drept ca in fiecare seara are cam o jumatate de ora (cateodata o ora intreaga) in care sta cu bebelul si se giugiulesc si se iubesc...
Daca "ma infig" putin in el pana la urma lasa calculatorul deoparte si ma ajuta cu ce ii cer.

Eu insa m-am obisnuit cu pasiunea asta a lui de cativa ani (de vreo doi mai exact) si nu ma mai supar, ba mai mult, ma gandesc ca decat sa aiba alte vicii, e totusi mai bun acesta, ca e sub control.Sper insa ca o data cu varsta sa treaca..dar daca asa se relaxeaza el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dupa ce ca sunt muciosi si ragusiti,incepe Andres sa faca febra.sunt miorlaiti amandoi.

ALICE hahaaa ce tare eeeee ,nu are nici o treabaaa,a ajuns pe parchet,numai ea stie cum si se distreaza
haha ce tari sunt ai tai cu jocurile

BUMBLEBEE nu ca nu ar fi corect sa iei temp axial,doar ca rectal iese mai mare ,astfel,cand iei axial,consideri ca are un pic mai mult.Eu doar axial iau,si actionez doar peste 38 axial,ceea ce ar insemna mai mult rectal,iar rau rau consider peste 39 axial.deci nu e vorba decat de diferenta dintre metode.dar iti dai seama si axial .

RODICA nu se merita sa iti iei aspirator doar pt batista.eu am una trimisa din tara,dar la primul copil nu am avut,defapt al doilea era deja mare cand am primit-o,deci mici mici nu le-am folosit-o,si m-am descurcat si cu aia de care ai tu.adica daca o am,e buna,dar cand nu am avut-o nu am simtit lipsa.

RACUSOR nici al meu nu sta la altcineva cand ii e somn..nici la mine in bratenu vrea,plange,se arcuieste,trebuie sa il pun in patut sa isi gaseasca el pozitia.si acolo incepe iar si trebuie sa il pup,mangai,cant...
cel mai bine e cand adoarme la san,cand nu are nimic altceva.

VICTO ce e Roomba ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

victo, al meu e gorenje (m-am uitat ) si razatoarea nu imi place ca ramane mult loc intre lama si capac si daca sunt legumele mai mici intra p-acolo in loc sa le razuie. iar storcatorul de fructe lasa sucul foarte limpede dar mie mi se pare ca ramane prea mult suc in pulpa. pt aluat nu l-am folosit. nici blenderul, am altu de la philips. si mixerul ala de la braun are si tel.

acum probabil depinde de la robot la robot. eu l-am bagat la loc in cutie

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana - vazuseam poza il banuiam pe sotul ei de apropouri ...

Reteta mea de iaurt - am scris-o capitolul trecut - lapte pus la fier pana se face caldut, 1-2 linguri iaurt, amestecat bine, turnat in borcanele, pus capas si pe calorifer - in cateva ore e gata.

Racusor - Imi pare rau dar stiu ca nici Eva nu ar adormi cu altcineva - poate doar in carut afara. Lasa ca vine primavara si eu una numai afara o sa o tin.

Rodica - Eu am o batista bebelusului din care se aspira cu gura. E eficienta zic eu. Aia cu aspiratorul il oripileaza pe sot asa ca am renuntat. Oricum sta o data de doua ori apoi urlaaaaaaaaaa.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

de fapt eu intrasem sa va cer un sfat. sau doua

ce parere aveti despre produsele klorane? de fapt ma intereseaza o crema pt fata, ca i se mai usuca din cand in cand, de la dermatita aia sau ce a avut ea. farmacista mi-a recomandat o crema de la exomega.
cu ce mai dati bebeii la fund cand se irita? Mara e putin rosie, nu pare sa o usture, dar nu imi place mie cum arata. bepanthene nu functioneaza la noi, am mai incercat.

multu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bambi..stai linistita..:):) ca nu ma supar.nu prea am vorbit serios..asa de nervi...ca imi vine sa il bat cateodata.io visez la cai verzi pe pereti..sot de genu care sa faca cot la cot cu mine de toate..stiu ca exista si din astia..da dc n-am avut io mai multa minte sa mai stau si sa caut..na..
da numa ca el se distreaza cu modul lui de distractie si eu is tot nervi..nici asa nu-i bine..si dc el renunta la distractia lui el ar fi cel necajit..si atunci concluzia..mai bine separati, sa fim fericiti fiecare, nu?
da ce facem cu copiii...si aci ma cam blochez.

aelita e robot mami, care aspira. Irobot roomba :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALICE crema de galbenele e buna,dar niciuna nu face minuni,cand incep sa se irite dureaza pana le trece,mai ales daca intre timp tot mai fac kk acid...
mie mi-a dat medicul vineri o reteta sa o prepare farmacistul,probabil abia azi mi-o da.eu dau cu de toate,dar pana nu isi face "damblaua "...nu trece.de la putin rosu s.a facut si la noi ditai iritatia.

despre FB ,eu nu am nimic impotriva,e normal ca unele fete sa vrea sa scrie acolo ceva ce nu scriu aici,uneori e imposibil sa scrii tot aici,si chiar si daca e barfa hehee nu ma deranjeaza daca nu se spune publicastfel nu se creeaza certuri. E dreptul fiecareia sa scrie ce vrea in privat,daca asa simte Cand se aminteste ceva ce nu pricep,asta e,ma prind ca e o discutie la care nu am participat,si daca e ceva doar intre anumite fete,nu ma bag,e clar ca nu e treaba mea asa ca eu nu ma supar,faceti ce vreti ,important e sa fim bine intre noi

Mergi la inceput