Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
laurica..rochia nu prea, ca-s cu sunci..iar cu fete..nu prea am cu cine..sa vad nasa-mea ce program artistic are :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Al meu sta in leagan (transformat din jumper), vad ca asa ii place mult mai mult. Al meu refuza orice leguma!!! Sambata i-am dat cartof dulce cu dovlecel- nu vrea, duminica i-am dat dovleac cu pui- nu vrea, azi i-am dat morcov, patrunjel, telina- nu vrea. Nici cu iaurt, nici in brate, nici cum... asta e!!! ma gandesc ca si-a reveni el!
Bambo, vroiam sa iti zic sa te uiti prin pozele mele cum e prins jumperul de tavan- poate il faci si tu asa, ca sa il ai in casa.
Merg ca urla.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
aelita, da... a cazut. de fapt mai mult cred ca s-a scurs cumva ca nu am auzit nici o busitura si avea si perne langa canapea...a trecut cumva peste ele. nu imi explic. zici ca a luat-o cineva din pat si a pus-o jos i-am facut poza dar am prins-o cu ochii inchisi :(
nu m-a deranjat ca s-a jucat atat. ca aveam companie, eram cu soramea. am iesit, ne-am plimbat. si taicamiu nu numai ca se joaca, il suna si pe marius si ii zice ca a aparut nu stiu ce joc misto :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Stiti ce mi-a spus mie doctorita? Ca nu este corect sa-i iei temperatura axial unui bb. Stiti ceva legat de asta? |
eu de cate ori am fost cu Isa la urgenta, doar o data i-a luat temperatura rectal
eladea, eu am pus ceapa in ziua in care am citit articolul postat de tine, ca tomai curatam ceapa . dar a doua zi era ceapa in aceeasi stare, si noi la fel . cred ca trebuia o ceapa bio, nu ce am eu pe-aici
citat din mesajul lui bumblebee Rody, tu parca ai facut prima reteta pe care ai posta-o, nu? Vreau si eu sa-mi fac. |
da, dar am pus si faina integrala... au iesit tare buni, data viitoare pe cativa o sa pun chimen sau susan (pentru noi, desigur)
citat din mesajul lui crispro Rodi, ma gandeam ca nu stii exacat cand vii si cum faci... pt o saptamana chiar nu cred ca merita, ca e lung drumul, e Isa mica, e putina vacanta. pentru 2 sapt parca mai merita! Eu te astept cu mare drag! |
cris, aseara vb cu sotul ca imi doresc tare mult plecarea asta, si dupa o vreme ii spune nasului: pai prima saptamana venim noi la voi 3-4 zile (cate o zi la fiecare din parintii nasilor de la tara si o noapte in Zalau-city, la nasi acasa), si mie nu-mi ieseau zilele. apoi zice: pai o zi sa ai si tu cu Cristina, nu?!
citat din mesajul lui crispro Cu FB- nu am mai intrat deloc, de cand ne-a "certat" Otilia, cu o singura exceptie- cand am aflat de Bea lui Crissy- si acum ii dau dpretate Otiliei in ce a spus, ca si eu ma simt "pe dinafara", cand vad ca se discuta aici depsre ce s-a mai zis acolo, si nu inteleg despre ce era vorba, si raman asa in plop.. Dar mai mult, motivul principal pt care nu am mai intrat e ca acolo se scrie si ce aici nu s-ar scrie.. si nu imi place, ca imi pare ca un soi de barfa... ca daca e ceva, se pot spune si aici, nu doar pe Fb , unde nu raman salvate... Poate ca is io dusa cu plugusorul, dar asta e. Io nu am treaba cu nimeni, sa nu intelegeti asa ceva, Doamne fereste! |
anca, eram hotarata sa consider subiectul inchis, dar ceva din mesajul tau a trecut asa prin mine... eu nu am vizat pe nimeni de pe fb, nici nu am zis ca vreau sa ies din cauza cuiva anume sau a vreunei discutii anume!! nu stiu de ce te simti vizata, eu am crezut ca noi doua ne intelegem chiar foarte bine. pe mine nu m-a "lezat" vreo parere (exceptie unele aluzii la Isa care nu mi-au placut si la care am ripostat cand am putut), e vorba de atmosfera. aici ma simt "acasa", bine-venita. si raman aici. nu e cazul sa plangeti dupa mine, ca nu-s departe. prietenele adevarate
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
victo, am si eu unu. nu mai stiu ce natie este. dar nu il folosesc. mi se pare prea mare si greu de curatat. in schimb de www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_vertical_Braun_MR_4050_HC#" target="_blank">asta sunt super multumita. ii fac toate piureurile Marei si se spala imediat.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo al meu a mancat azi pt prima oara iaurt..e innebunit dupa el. a mancat tot borcanasul de 200 gr- in 2 reprize, ca prima data i-am dat doar asa sa vad cum reactioneaza..apoi dupa legume i-am dat si restul. l-am facut eu in casa, aseara. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
sa le luam pe puncte:
1. vreau reteta
2. frumos cadoul (desi ma refer strict la mine - am un robot pe care se cam pune praful ...in scrim mixerul stick de mana il folosesc si de 2-3ori/zi ca se spala mai usor)
3. cum e aspiratoru? ma tot pune Marius sa te intreb
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Si eu doar cu mixerul vertical ma descurc. E suficient pt ce gatesc eu momentan. Si sa vreau sa mai cumpar si altele, nu mai am loc in bucatarie deloc .
Cum aveti voi usile in casa , de nu se poate prinde jumperul?Nu aveti toc la usa?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
lauri_ca spune:
Victo, nici sotul meu nu se baga la schimbat pampersi sau hranit bebe, dar in schimb ii dau copilul cel mare in grija si au activitati impreuna: mers cu bicicleta, mers la fotbal in sala, la inot, la pescuit. Mai mai ca sunt geloasa pe distractia lor
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena aelita, da... a cazut. de fapt mai mult cred ca s-a scurs cumva ca nu am auzit nici o busitura si avea si perne langa canapea...a trecut cumva peste ele. nu imi explic. zici ca a luat-o cineva din pat si a pus-o jos i-am facut poza dar am prins-o cu ochii inchisi :( |
cum a nimerit saracuta fix intre covorase...