Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBO mai am si PRAZUL in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laurica..rochia nu prea, ca-s cu sunci..iar cu fete..nu prea am cu cine..sa vad nasa-mea ce program artistic are :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Al meu sta in leagan (transformat din jumper), vad ca asa ii place mult mai mult. Al meu refuza orice leguma!!! Sambata i-am dat cartof dulce cu dovlecel- nu vrea, duminica i-am dat dovleac cu pui- nu vrea, azi i-am dat morcov, patrunjel, telina- nu vrea. Nici cu iaurt, nici in brate, nici cum... asta e!!! ma gandesc ca si-a reveni el!

Bambo, vroiam sa iti zic sa te uiti prin pozele mele cum e prins jumperul de tavan- poate il faci si tu asa, ca sa il ai in casa.

Merg ca urla.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

aelita, da... a cazut. de fapt mai mult cred ca s-a scurs cumva ca nu am auzit nici o busitura si avea si perne langa canapea...a trecut cumva peste ele. nu imi explic. zici ca a luat-o cineva din pat si a pus-o jos i-am facut poza dar am prins-o cu ochii inchisi :(

nu m-a deranjat ca s-a jucat atat. ca aveam companie, eram cu soramea. am iesit, ne-am plimbat. si taicamiu nu numai ca se joaca, il suna si pe marius si ii zice ca a aparut nu stiu ce joc misto :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Stiti ce mi-a spus mie doctorita? Ca nu este corect sa-i iei temperatura axial unui bb. Stiti ceva legat de asta?

eu de cate ori am fost cu Isa la urgenta, doar o data i-a luat temperatura rectal

eladea, eu am pus ceapa in ziua in care am citit articolul postat de tine, ca tomai curatam ceapa . dar a doua zi era ceapa in aceeasi stare, si noi la fel . cred ca trebuia o ceapa bio, nu ce am eu pe-aici

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, tu parca ai facut prima reteta pe care ai posta-o, nu? Vreau si eu sa-mi fac.

da, dar am pus si faina integrala... au iesit tare buni, data viitoare pe cativa o sa pun chimen sau susan (pentru noi, desigur)

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ma gandeam ca nu stii exacat cand vii si cum faci... pt o saptamana chiar nu cred ca merita, ca e lung drumul, e Isa mica, e putina vacanta. pentru 2 sapt parca mai merita! Eu te astept cu mare drag!

cris, aseara vb cu sotul ca imi doresc tare mult plecarea asta, si dupa o vreme ii spune nasului: pai prima saptamana venim noi la voi 3-4 zile (cate o zi la fiecare din parintii nasilor de la tara si o noapte in Zalau-city, la nasi acasa), si mie nu-mi ieseau zilele. apoi zice: pai o zi sa ai si tu cu Cristina, nu?!

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Cu FB- nu am mai intrat deloc, de cand ne-a "certat" Otilia, cu o singura exceptie- cand am aflat de Bea lui Crissy- si acum ii dau dpretate Otiliei in ce a spus, ca si eu ma simt "pe dinafara", cand vad ca se discuta aici depsre ce s-a mai zis acolo, si nu inteleg despre ce era vorba, si raman asa in plop.. Dar mai mult, motivul principal pt care nu am mai intrat e ca acolo se scrie si ce aici nu s-ar scrie.. si nu imi place, ca imi pare ca un soi de barfa... ca daca e ceva, se pot spune si aici, nu doar pe Fb , unde nu raman salvate... Poate ca is io dusa cu plugusorul, dar asta e. Io nu am treaba cu nimeni, sa nu intelegeti asa ceva, Doamne fereste!

anca, eram hotarata sa consider subiectul inchis, dar ceva din mesajul tau a trecut asa prin mine... eu nu am vizat pe nimeni de pe fb, nici nu am zis ca vreau sa ies din cauza cuiva anume sau a vreunei discutii anume!! nu stiu de ce te simti vizata, eu am crezut ca noi doua ne intelegem chiar foarte bine. pe mine nu m-a "lezat" vreo parere (exceptie unele aluzii la Isa care nu mi-au placut si la care am ripostat cand am putut), e vorba de atmosfera. aici ma simt "acasa", bine-venita. si raman aici. nu e cazul sa plangeti dupa mine, ca nu-s departe. prietenele adevarate

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

victo, am si eu unu. nu mai stiu ce natie este. dar nu il folosesc. mi se pare prea mare si greu de curatat. in schimb de www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Mixer_vertical_Braun_MR_4050_HC#" target="_blank">asta sunt super multumita. ii fac toate piureurile Marei si se spala imediat.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

al meu a mancat azi pt prima oara iaurt..e innebunit dupa el. a mancat tot borcanasul de 200 gr- in 2 reprize, ca prima data i-am dat doar asa sa vad cum reactioneaza..apoi dupa legume i-am dat si restul.
l-am facut eu in casa, aseara.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

sa le luam pe puncte:
1. vreau reteta
2. frumos cadoul (desi ma refer strict la mine - am un robot pe care se cam pune praful ...in scrim mixerul stick de mana il folosesc si de 2-3ori/zi ca se spala mai usor)
3. cum e aspiratoru? ma tot pune Marius sa te intreb

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu doar cu mixerul vertical ma descurc. E suficient pt ce gatesc eu momentan. Si sa vreau sa mai cumpar si altele, nu mai am loc in bucatarie deloc .
Cum aveti voi usile in casa , de nu se poate prinde jumperul?Nu aveti toc la usa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Victo, nici sotul meu nu se baga la schimbat pampersi sau hranit bebe, dar in schimb ii dau copilul cel mare in grija si au activitati impreuna: mers cu bicicleta, mers la fotbal in sala, la inot, la pescuit. Mai mai ca sunt geloasa pe distractia lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

aelita, da... a cazut. de fapt mai mult cred ca s-a scurs cumva ca nu am auzit nici o busitura si avea si perne langa canapea...a trecut cumva peste ele. nu imi explic. zici ca a luat-o cineva din pat si a pus-o jos i-am facut poza dar am prins-o cu ochii inchisi :(

cum a nimerit saracuta fix intre covorase...

Mergi la inceput