Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo bambi..stai linistita..:):) ca nu ma supar.nu prea am vorbit serios..asa de nervi...ca imi vine sa il bat cateodata.io visez la cai verzi pe pereti..sot de genu care sa faca cot la cot cu mine de toate..stiu ca exista si din astia..da dc n-am avut io mai multa minte sa mai stau si sa caut..na.. da numa ca el se distreaza cu modul lui de distractie si eu is tot nervi..nici asa nu-i bine..si dc el renunta la distractia lui el ar fi cel necajit..si atunci concluzia..mai bine separati, sa fim fericiti fiecare, nu? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
crissteo spune:
Ziua buna! LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!am zis eu ca intru zilnic, dar nu mi se arata deloc.Am citit un pic pe fuga ce ati scris, nici al meu sot nu mai face tot ce facea la primul copil si cel mai mult ma deranjeaza ca Berti i se pare plangacios si nu e in stare sa stea cu el sa pot pleca si eu de acasa. Am fost intr-o seara la mall cu Teo si cand sa ne distram si noi mai bine- nu am mai iesit eu singura cu el de mult si cand mi-a spus du-l la alti oameni pe Berti sa stau si eu cu tine, am zis gata, nu se mai poate. Si am iesit numai eu cu el. Am zis ca stam 3 ore, i-am lasat mancare lui tati pentru Albert si la ditractie. Dupa o jumatate de ora, suna sotu, e totu bine, la 1 ora jumate suna iar, Berti se auzea urland rau, zice eu nu mai pot, urla tot timpul, mai stati? Eu zic mai stam vezi cum te descurci, ii dau ceva sugetsii despre ce cum putea sa-si linisteasca copilu si am plecat spre casa, ca nu eram convinsa ca va avea suficienta rabdare. Si m-am suparat rau rau. Si i-am zis ca nu-l mai las pe Berti cu el, ca mie nu-mi place cum se comporta cu el. Acum stiu sigur ca o sa-i mai las amanadoi, ca nu vreau sa-l privez pe Teo de prezenta mea si ma gandesc ca la un moment dat va reusi sa stea si cu Albert. Acum sotu e in perioada de training, fac baie cate o ora, fac mancare cate o ora, aranjez in dulapuri cate o ora si el sta cu bebe. Nu se poate asa.
Asa acu ca am citit ce s-a scris mai sus de taticu implicat si m-am enervat, m-am descarcat si eu un pic. Sper ca nu v-am plicistit. Acum fug, tre sa imbrac amandoi copiii si sa mergem cu Teo la karate. Albert maraie ca-l ia somnu, sa vad cum ii sincronizez si cum il tin pe bebe o ora pana termina Teo antrenametul. Va pup si va doresc o zi linistita. La noi n-a fost, n-a vrut nici unul sa doarma si eu mor de somn. Pupam.
Alice_Elena spune:
aelita, multumesc! asa fac si eu, o dau cu pudra, cu crema sanosan si o las maI mult in fundu gol
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
lauri_ca spune:
citat din mesajul lui aelita ALICE crema de galbenele e buna,dar niciuna nu face minuni,cand incep sa se irite dureaza pana le trece,mai ales daca intre timp tot mai fac kk acid... mie mi-a dat medicul vineri o reteta sa o prepare farmacistul,probabil abia azi mi-o da.eu dau cu de toate,dar pana nu isi face "damblaua "...nu trece.de la putin rosu s.a facut si la noi ditai iritatia. Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Si la noi in C-ta sunt creme preparate in farmacii pt. eritem fesier, sunt cele mai bune, nu suporta comparatie cu bephantene sau altele, doar ca nu stiu ce contin ca nu au prospect si nici denumire specifica.
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena victo, al meu e gorenje (m-am uitat ) si razatoarea nu imi place ca ramane mult loc intre lama si capac si daca sunt legumele mai mici intra p-acolo in loc sa le razuie. iar storcatorul de fructe lasa sucul foarte limpede dar mie mi se pare ca ramane prea mult suc in pulpa. pt aluat nu l-am folosit. nici blenderul, am altu de la philips. si mixerul ala de la braun are si tel. acum probabil depinde de la robot la robot. eu l-am bagat la loc in cutie mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Si eu tot Gorenje am si pot spune ca sunt extrem de multumita.Eu il folosesc cu succes pt aluat,amestecat orice si blenderul zilnic pt mancarea piciului.Dezavantajul blenderului este faptul ca trebuuie pusa o cantitate mai mare de legume/fructe pt a le amesteca.
CU razatoarea am avut si eu probleme insa secretul este sa dai la PULSE sau eventual la viteza 25,in acest fel totul se va rade bine.Cel putin la mine asa a fost.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Rodica - Eu am o batista bebelusului din care se aspira cu gura. E eficienta zic eu. Aia cu aspiratorul il oripileaza pe sot asa ca am renuntat. Oricum sta o data de doua ori apoi urlaaaaaaaaaa. |
pai cred ca pompita de aia am si eu. ia da-mi o poza, un link...
ref la jocuri pe calculator, la noi e tare simplu, nu avem niciunul pasiunea asta, Maria are vreo 2 jocuri in care daca intra nu mai aude si nu mai vede nimic... si eu m-am prins in Farmerama, dar printre picaturi. seara uneori ma pun eu la al meu laptop si sotul la al lui (care de fapt e tot al meu, de acum 6 ani ) si ne trimitem mesaje pe fb sau pe mess si radem amandoi, ca doar suntem in aceeasi camera... el isi descarca filme, documentare, carti; eu retete, forum, mess...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Rodi, foarte bine s-a gandit Florin, o zi sa ne vedem! Veniti voi, daca vreti si nasii, punem de un gratar in curte, o bericica pt baieti, si ceva bun si pt fete. Maria si fata nasilor la Wii, baietii la "afumatoare", noi cu piticii la incuscreala.
Victo, trage-i o bataita sotului!!! Of, apoi daca nu esti fu femeie buna, ca toata ziua faci mancare, faci curat, ai grija de 2 copii , si el sta pe calc! Mama lui!!!
Is cu copilul in brate si nu mai stiu ce vroiam sa zic. Imi amintesc eu pe parcurs..
Ma vroiam sa zic multam ca va ganditi la noi, cu Vladutul meu racit. I-am pus juma de supozitor, a scazut la 37 temperatura, am mai scos ceva muci aposi.
pe Ramonasin si pe Mara lui Alice, cu tumbele ei!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
aelita, mami, pe Andres sa nu mai faca febra! cu diversificarea sunteti la inceput?! ce-i place lui Miguel? Sofia n-a racit la gradi?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
citat din mesajul lui rodyka ilinca, cum e batista bebelusului aia cu motoras?! tot asa ii zice? la farmacie? eu ma descurcam destul de bine cu pompita de nas, ii puneam ser sau apa de mare si gata! dar cum a trecut multa vreme de cand nu am mai avut nevoie, ori a uitat Isa, ori nu ii place ca se simte imobilizata. acuma urla doar cand o las pe spate! si parca n-as lau un aspirator numai pentru ca-mi trebuie la batista... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody sa stii ca si eu folosesc batista sugarului si nu o pun la aspirator ci trag cu gura atat cat pot si e foarte bine. Nu cred ca as fi pus aspiratorul in priza la 5 dimineata pentru a folosi batista . Asa ca o poti folosi chiar daca nu ai aspirator.
Dar trebuie ceva "plamani"..
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010