Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
Victo spune:
eu i-am luat snur din ala pt legat suzeta..si el in loc sa bage suzi in gura tot trage de metalul ala...l-a si scoa pana la urma
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
si noi avem surpriza formelor de biscuiti, se joaca cu ea, dar acum a descoperit cilindrul Chicco, atata il suceste si il invarteste pe toate partile..e f preocupat de el...
racusor, multam de urari...sa dea domnul sanatate tuturor...
cuburi eu am mai zis, is f bune cele de la Clementoni, moi, nu se lovesc cu ele si se gasesc si in AUchan, Carrefour, deci nu tre sa dam o caruta de bani pe ele...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Forma de biscuiti- si noi avem , ii place mult de tot. Plus cand e plicitisit rau ii place snurul de la suzeta!!!
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Al meu vad ca se plictiseste destul de repede de jucarii, i le dau prin rotatie, dar vad ca tot se enerveaza...lantul de la suzeta e molfait maxim.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Alice_Elena spune:
noi avem o intreaga biserica in apartamentul de deasupra. si tot timpul au intruniri d'alea si taraie scaune si mese de m'au innebunit. de la 7 dimineatza pana la 2 noaptea
eu nu stiu daca sa mai dau bani multi pe jucarii. Mara se joaca numai cu snururi (ala de la suzeta e preferatul ei), ate si etichete.
eu cred ca nu ma mai suporta copilul asta al meu. era obosita, am vrut sa o adorm in brate, a inceput sa urle. am pus'o in patut si dupa 3 minute de fosnit o eticheta...liniste! adormise...
ma duc sa mananc ceva, sa beau cafea, si sa fac piureul de legume. nu neaparat in ordinea asta.
aah si ma dispera ca ninge. uitasem sa va zic
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Acum vreau sa-i comanda si eu surpriza formelor de biscuiti. Ce alte jucarii mai au succes al voi, daca tot comand ceva sa mai iau. Oana tu vrei ceva de www.toybox.ro/" target="_blank">aici, daca tot comand?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena noi am avut iar specatacol la culcare. nu m'am mai chnuit asa sa o culc de nu stiu cand.. apoi v'am citit si s'a facut 11. ochidut, te intrebam ca prima data cand ne'am mutat in bucuresti am stat si noi la 2 min de parc, pe calea murgului. imi placea mult zona era verde si liniste acum stam la dristor si e o mare ingramadeala. bloc langa bloc. dar avem 4 camere aici, si acolo erau 2... racusor, la multi ani! noi cand am scos actele erau 50 de grade si eu eram in luna a8a nici nu imi amintesc ce a zis nenea ala acolo mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
da asa e, la dristor sunt mult mai mari apartamentele, si in titan sunt mai mari; doar aici langa parc sunt asa mai micute
stiam asta cand l-am luat, dar ne-am incapatanat sa fim aproape, ca imi placea mie verdeata
de Larisa Ioana 24.06.2010
Victo spune:
alice..ha ha ha..al meu se joaca cu o soseta..si cred ca va adormi curand.
cafeaua am baut-o cu vecina..asa ca eu doar legumele mai tre sa i le fac. azi cred ca ii dau dovleac din ala de placinta.da cu ce sa il combin oare? cu ou si cartof merge oare??
si sa fac ordine in farmacia mea-le pun pe toate intr-o cutie mai mare..homeopatele deoparte..arunc ce e expirat..din astea...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo eu i-am luat snur din ala pt legat suzeta..si el in loc sa bage suzi in gura tot trage de metalul ala...l-a si scoa pana la urma Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Larisa este pasionata cu adevarat de toate snururile de legat suzeta!!! Ii place la nebunie sa le roada, molfaie...etc etc
La fel, daca ii dau suzeta cu snur, ea baga snurul in gura
de Larisa Ioana 24.06.2010