Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ochdut, daaa si mie imi place. cand stateam acolo parca nici nu eram in bucuresti. chiar ii ziceam lui marius ca daca puteam sa luam apartamentul asta sa il mutam in locul celuilalt...
acum abia astept sa il renovam pe asta. e foarte mare intradevar. imi place ca are bucataria maare si 3 debarale

ma consolez cu gandul ca stam aproape de parc, cat de cat, si ca din primavara fugim la scrovistea la casa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani delfinasilor pe care ii sarbatorim astazi!

nu de mult am ajuns acasa...am fost la cresa sa discut cu directoare si m-am intors cu un car de nervi
Of of of asta-i Romania

sa incep cu inceputul...mergem eu, Marius si Matei ...formatie completa in birou directoare o domana...eu presupun ca e directoare, intind mana si ma prezint...ea stangace intinde mana si zice alt nume, repede...asa ca nu l-am retinut...dar e alta persoana nu a zis ce functie are...oricum unguroaica, Marius da ochii peste cap ii e greu sa se acomodeze din punctul asta de vedere...pe mine nu ma deranjeaza

ii explic Madamei ca vreau sa il aduc din 1 august 2011 cand incepe anul la ei...si imi spune ca nu mai au locuri, pai zic eu "cum doamna ca am fost acum 1 sapt si mi s-a spus ca e prea devreme si sa vin prin iunie"

imi tranteste pe masa o lista, coala A4 pe care era un tabel facut cu linearul iar scris cu pixul 91 de pozitii...noi urmam la 92 ...uauuu ce privilegiu

si mai imi explica de 1000 de ori ca nu sunt locuri sa ma duc in alta parte...desi incerc sa ii explic ca totusi o grupa va termina si va pleca la gradinita...dupa logica mea

cu greu completam o cerere in care spre stupoarea mea trebuie s atrec urmatoarele informatii: ocupatia si locul de munca atat eu cat si Marius...eu nu cred ca e legal sa ceara astfel de informatii dar o sa ma mai interesez...cine l-a ingrijit pe copil pana acum? si motivul pentru are il duc la cresa?

completam si plecam cu un gust amar...la sfarsit ne-a taiat elanul de tot cu : "acum se fac inscrieri pentru 2012" ...mai lipsea sa ne zica: prostilor habar nu aveti

fara nr de inregistrare fara nimic...ca si cand nu am fi trecut pe acolo

deci clar nu se intra fara pile...asta e...o sa caut si eu pe cineva sa vad daca pot rezolva ceva cu pile ca altfel mori pe drumuri

si oricum am de gand sa depun cerere si pentru 2012 uite asa ca sa vedem ce mai zice atunci

Ochidut ai PM
Paula saru'mana imediat iti scriu...
te poti duce sa depui cerere daca vrei sa mearga Raul la cresa peste 2-3 ani

Rody am vazut primul

merg sa citesc din urma...scuze de povestea mea, dar m-am gandit ca poate ajuta pe cine are nevoie de cresa de la 2 ani...

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Multumesc tuturor de urarile de casa noua si de raspunsurile cu safe feeder.

Imi place asa de mult la biroul din casa, ca as lucra vesnic de aici si nu m-as mai duce la munca.

Ma mai uit pe geam, ma mai duc pana la bucatarie sa imi iau o cafea ceva, am toate actele deasupra capului si o aud si pe Larisa, o vad, o mai pup. Nu m-as mai duce in deplasare la serviciu
Si oricum mi-as schimba serviciul cu totul, nu stiu ce am, dar de cand am nascut tot imi doresc sa schimb radical orientarea profesionala, as face cu totul si cu totul altceva. Nu stiu ce-i cu mine si nu stiu pana la urma ce sa fac, imi cam lipseste curajul sa o iau d ela capat cu ceva cu totul diferit.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Il inscriu si pe Vlad in clubul celor pasionati de snururi si etichete!! si pungi! Jucarii nu ii mai cumpar, cica mi-a trimis mama ceva, astept sa ajunga. si mai apoi mai primesc, ca imediat e ziua lui.. deocamdata ii ajung astea... ca si asa nu le smotoceste pe toate...

Azi la gustarica de fructe am avut- para, mar, mango, branzica; iar la pranz e ziua cu legume simple- cum refuza cam tot, nici nu mai conteaza ce ii fac, asa ca i-am pus la fiert cartof dulce, patrunjel, ardei si un pic de dovlecel.

Si la noi e o zapada urata de tot. asa ca am hotarat sa nu mai merg maine nicaieri in alea 2 ore, mi-e groaza de iesit din casa, ca nu suport iarna, ca e frig, si ca e piticul racit. Asa ca merg azi cu sotul pana in Kaufland- asta va fi rasfatul de sapt asta...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si a mea roade snururi: de la suzeta, de la caciulite, de la treningul meu, mai roade sosetele.. nu reusesc sa ii stea in picioare mult

Jucarii, eu am comandat de pe amazon. Trimit pe mailul comun ce am luat noi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, asa-i pe la noi ... Sa stii ca ocupatia parintilor este ceruta pana si inclusiv la facultate... Nu stiu pt ce, ca mie mi se pare ca de aici se pot naste destule complicatii, favoritism (pt obtinerea de "cadouri"), dezavantaje(daca parintii nu au sau nu vor sa faca anumite favoruri), nu generalizez, dar se poate...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ochdut, daaa si mie imi place. cand stateam acolo parca nici nu eram in bucuresti. chiar ii ziceam lui marius ca daca puteam sa luam apartamentul asta sa il mutam in locul celuilalt...
acum abia astept sa il renovam pe asta. e foarte mare intradevar. imi place ca are bucataria maare si 3 debarale

ma consolez cu gandul ca stam aproape de parc, cat de cat, si ca din primavara fugim la scrovistea la casa

mara

daa, o bucatarie mare si 3 debarale uauuu, compenseaza ca esti putin mai departe de parc; sa nu mai zic de refugiul cu casa

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

oana, m'ai facut sa rad cu Marius al tau

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Michelle, m-am uitat ...faine jucarii i-ai luat!! E greu sa comanzi de pe Amazon? Tb ceva special? Sunt preturi bune.
Oana, pe minea distreaza Cosmin, ca vrea sa invete ungureste!!! Dar are un accent unguresc de iti zgaraie urechile, dar el se straduieste .Oricum in 3 ani de cand e aici, stie mai multa maghiara de cat stiu eu care sunt dintotdeauna .
Of, of...greu cu cresele astea. Pai la anul are 2 ani si poate sa mearga la gradi direct, nu? Sau de la ce varsta sunt primiti la gradinita? Crese private nu sunt in Ms?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula, tb cont pe amazon (vezi ca poti intra si pe amazon.fr, amazon.de) si card cu care poti plati international.
Seller-ul sa fie Amazon, altfel se adauga mult la shipping. Si nu toate produsele sunt livrate in RO, trebuie verificat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput