Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetele!

am adormit si eu micul marait...de cand e bolnavior e cam fara chef, plange ca vrea in brate si intinde manutele sa-l iau...macar nu mai are febra...doamne ajuta...dar tuseste, azi noapte a tusit, am crezut ca din cauza mucilor, l-am ridicat pe o perna mai mare, dar se pare ca tuseste si daca sta in fundic si pare a fi tuse seaca...tre sa sun pediatrul sa vina sa-l vada...

diana, n-ai pt ce...sper sa va ajute...

paula, am trimis pe mail un articol ref. la calmarea durerilor cauzate de eruptia dintilor...paote gasesti ceva care sa va ajute...eu mai auzisem si de Oranjel, dar n-am incercat inca...in casa eu am Chamomilla, din care ii dau 3 gr/3 ori pe zi, Gengigel si Dentinox(asta ultimul e cu anestezic si cred ca are efect mai bun). Am vazut ca incep sa dea si dintisorii de jos...asa ca ma astept si eu la maraiala si zile mai nasoale...

sanatate multa bolnaviorilor...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata gagici
Am pregatit ceai azi si cafea!!!
Am vazut ca avem o gramada de bbi bolnaviori. Pupam pe toti sa se faca bine si pe mamici sa reziste langa ei
La multi ani Matei, Nectarie si Luana!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neatza, ne'am trezit si noi azi pe la 9 jumate, dar aseara a adormit la 22 30, si la 2 jumate s'a trezit. am crezut ca ii e foame, i'am facut lapte. n'a mancat. ea ava chef de ras si de povesti. pe la 3 a mancat, la 3 jumate a adormit singura. pe la 7 a inceput sa ma calareasca si imi era o lene sa o mut....

in fine acum e nemancata de la 3, lapte nu vrea, o sa merg sa ii fac fructele poate avem noroc.

si canta lai lailai aba aba

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Ref la cuburi. Noi avem asa si asa.

Primele sunt moi, se spala si ii place sa le studieze si sa le roada. Cu celelalte s-a obisnuit sa le invarta asa cum i-am aratat.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Roxana, eu nu reusesc sa le vad pe primele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
Matei Alexandru de bambi_bv
Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad [/center]

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!! SA FITI FERICITI SI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

michelle, multumim pentru cafea, e tare buna in dimineata asta

mititica mea a tras o tura de somn de o ora aseara, ca pe vremuri, numai bine ca s-a trezit la ora de baie. cum e inca racita (multumim de intrebare, ilinca ) am "balacit-o" in vanita, si toata m-a udat, in chiote de ras . putin masaj, putin gimnastica, papa nu... asa ca ma gandeam ca ma va trezi la noapte. totusi, a fost o noapte buna, cu 2 treziri de proba (ca nu vroia papa). acum, normal, doarme , eu am pus un mar mare si o para in cuptor, mai schimbam meniul zilei...

cristina, deci azi esti mai odihnita. bravo, Vladut! aseara vroiam sa fac rezervarile ptr avion si am descoperit ca nu-mi merge imprimanta (vroiam si sa scanez pasaportul sa-l arat ooanei), daca nu-i dau de cap azi fac rezervarile si vad eu daca mai tarziu le pot scoate de pe alt calculator intrand in contul meu. fac eu cumva...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Ochidut iti trimit acum PM

ati cumparat cuburi pentru copii? de care?
minge? de la vtech? de la tinylove?

astea sunt urmatoarele achizitii cuburi si minge...acum strang info

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

minge de la vtech avem, am vazut ca au mai multi delfinasi. Larisei ii place, se joaca cu ea.

cubur avem niste ieftineli, care inca nu le baga in seama prea mult, o sa ii luam mai incolo

in schim de curand a descoperit o alta jucarie - e de la fischer price- forme de prajituri cred ca ii zice; e pt copii putini mai mari, trebuie sa potrivesti forma respectiva si iti zice fie numele formei, fie numarul. In schimb acum Larisa este fascinata sa ridice capacul si sa isi scoata singura de acolo formele, le roade, le arunca, apoi eu o invat sa le puna la loc si iar si le ia...si tot asa. Daca te uiti pe net, o sa intelegi ce zic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea am citit articolul. deci si beladona si pulsatila sunt pt dinti. mai citesc, sa vad.
acum incerc cu inel gingival bagat in frigider.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

rusinica mare pentru racusor

am uitat sa va servesc de dimineata cu un pahar de sampanie si o felie de tort, azi am implinit 2 ani de la cununia civila

A fost soare de dimineata, dar pana seara a inceput sa ninga, iar noi am inghetat acolo pana ne-a venit randul noi si toti prietenii care venisera sa ne fie alaturi Doamne ce emotionata eram si cum am mai fugarit mamele pana la primarie stateam aproape, asa ca am mers pe jos, ca era mai greu cu masina si mergeam in sir indian, eu in fata, mamele si cumnatica in spatele meu, abia abia tineau pasul cu mine, dar nu zicea nimeni nimic si...din greseala cineva a dat drumul la confetti in interior, a pocnit...si poc si tavanul fals amintiri....

MICHELLE ce bine ca ati scapat de iritatie

OCHIDUT sa va fie de bine!! sa fiti fericiti si sanatosi in casa noua, asteptam poze

cum e geaca, ai zis ca e cam de 5 grade asa...eu i-am cumparat lui andrei o geaca, dar e pentru acum, si mai trebuie una de primavara, pana ajungem la hanorac, crezi ca e ok, sau e prea grosuta si asta?

CRIS va doresc o noapte linistita, sa ii scada temperatura lui Vladut

ELADEA Filip a mai facut febra?

RODI Iza cum mai e ?

Nu stiu daca am mai trimis mesajul asta sau nu
Tot stau cu calculatorul deschis, imi fac treaba si ma mai uit si pe la voi, asa ca nu mai stiu ce am facut ultima oara cand am deschis pagina

Deci, La multi Ani feriiciti impreuna!!! Asta era prima urare

dupa asta, multumesc de sfatul cu safe feeder si de urari cu casa

si pct.3, geaca nu cred ca are rost sa o iei daca mai ai una mai grosuta, cred ca ti-ar trebui una mai subtire

daca s-a mai trimis mesajul de vreo 2 ori, va rog sa ma scuzati
stiu ca l-am mai scris, dar zau daca mai stiu dca l-am trimis sau nu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Eladea, Alice, Saddie, Rodi, Alinuza Bulinuta, Ilinca, Georgia

mai fetelor eu sunt intarziata ca am uitat sa fiu o gazda primitoare

RODI deci Iza intimideaza de mica baieteii?

ce dulce e

ELADEA, ROXANA m-am apucat sa caut si eu cuburi pe net si eu vreau pentru andrei. si mai vreau niste jucarii de la i'm toy, sunt super dragute, am luat de la ei doar o omida, imi pare rau ca nu le-am descoperit cand era mai mic.

BUMBLEEBLEE, CRIS, RODI, ELADEA sanatate multa la puiuti, sa scape de mucii astia uracios

GEORGIA spor la treaba ce cadou i-ai luat?

CRIS ce tare cu grupul ala religios

MICHELLE, PAULA multumim de cafea si ceai

OCHIDUT asa face si Andrei, eu ii pun chiar mai multe jucarii acolo, el scoate fiecare jucarie pe rand, sufla in ele, sufla si in borcan si scuipa acolo in legea lui si cand e semi-intuneric si ii vede nasul rosu asa se bucura

Mergi la inceput