Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

racusor, CASA DE PIATRA si multi ani fericiti !!

Matei Alexandru de bambi_bv
Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad

si de la noi

Neata! Va astept la cafea

Bianca mea s-a culcat la 21, si dela 1.45 s-a tot trezit cam la 2 ore si la 7 de tot. Am schimbat-o si doarme din nou de juma de ora.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

robotul asta il am eu si e suuuuuuuuuuuper.l-am primit de la sot inainte sa nasc si e ff bun. are o gramada de chestii si e fff rezistent. eu l-am scapat jos de la o inaltime mare adica de deasupra capului meu cumva pt ca din lipsa de spatiu il tin pe combina frigorifica in bucatarie, si nu are nimic. merge ca nou

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)
[/quote]

hihi..raspunsu asta il asteptam:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

uite eu din asta am si sunt foarte multumita
http://www.philips.ro/c/prepararea-sucului-si-amestecare/pure-essentials-collection-bara-din-metal-cu-5-accesorii-700-w-hr1372_90/prd/
si chiar il recomand din toata inima

mi-as cumpa masina de facut paine dar cum zicea si Paula nu mai am nici loc in bucatarie, nici priza libera...

da oana,,mie mi s/a stricat asta2 ani a tinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Ce delfinariu mucios... Sanatate puiuti mici si dragi!! Si noi am inceput Eurespalul si Nurofenul, ca a inceput cu putina tuse, stranut, parca si mucusorii s-au inmultit. Dar ce muci antipatici, nu ies la aspirat, dar sunt acolo in gat, cand papa se mai enerveaza, ineaca, la fel si prin somn. Iar am avut o noapte cu treziri fara numai si bonus o ora din cap in coada de veghe...

La multi ani frumosi, sanatosi, plin de iubire impreuna, Alina!
(scuze de intarziere)

Nectarie Larissa, iubita, voi ce mai faceti?
Matei Alexandru de bambi_bv
Luana Maria de angharad

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

DIANAAAA..REMEDII PT DINTI TE ROG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata si de la noi,

ce fac delfinasii bolnaviori? Vladut, Isa, Filip, Victor? Va pupam pe toti sa va faceti bine repede!

Racusoru, cu intarziere va urez si eu multi ani fericiti impreuna, cu sanatate si iubire!

Felicitam sarbatoritii zilei:
La multe lunite Nectarie, Matei Alexandu si Luana Maria

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici si delfinasi

Racusor casa de piatra si multa fericire si sanatate in continuare

Nectarie,Matei Alexandru si Luana Maria

La noi iar ninge...asa ce m/am saturat de iarna

Ochidut felicitari pt mutarea in casa noua

Ramona -ici Raisei sa nu planga la vaccin

Bumblebee da Victor te cam chinuie

Azi am o multime de treaba...tb sa fac curat,sa spal si sa fac un tort ca maine e ziua sotului...a si tb sa ma gandesc ce pregatesc maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

dupa ce ca face instructii cu mine noaptea, acuma e supermarait. Incepe sa faca misto de mine cu jucariile lui, eu i le dau, el le arunca, i le dau, le arunca, bineinteles ca maraie daca nu i le dau...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Ochidut, http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=NI02 (fara spatii)- rezerva- asta in cazul in care si safe feederul e de la Nikidom, adica asta http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=NI01 (fara spatii).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Am avut o noapte putin mai bunicica... adica de la 8 seara pana la 1 nu a zis nici "mar" (de la maraiala,a nu se intelege mar- fructul). La 11 m-am pus eu in pat, s-a trezit, si a continuat cu trezirile. dar de pe la 3 la 5 nu s-a trezit deloc, asa ca am reusit de am dormit 2 ore legate - m-a disperat iar sotul cu sforaitul, la noapte nu il mai primesc in dormitor!!! nu am mai putut eu sa adorm, apoi s-a trezit Vlad pt papa, si abia am mai dormit un pic pana a sunat cineva la usa! Ce m-am enervat. Trimit sms sotului, sa vina din birou sa vada cine e- un grup religios sa imi dea revista "Treziti-va!". Da, m-au nimerit... Si acum pregatesc fructele , ca deja il aud treaz.

Ramonasin, pai cum scartaie sotul si cu gutiera??? si al meu mai face gestul scrasnirii, dar nu se aud scrasnete ci alte sunete- tot enervante!!!

Saddie, mi te imaginam la doctor...

Rodi, ce s-au mai pupacit copilasii!!!

La multi ani Matei de Bambi, Nectarie de Larisa si Luana de Angharad! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Merg la el...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput