Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, draguta, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI IMPREUNA!!!!

noi facem 8 ani de casatorie pe 8 iunie!!!!! mamaaaaaaaaaaaaaaaaa...

filip e ok zic eu...ultima data avea 36.7 rectal...deci e ok...sper sa nu revina, ca intr-adevar sunt f stresata deja cand ii simt un pic calduti...ma trec toate apele...
dar tuseste saracutul...sper sa nu se agraveze tusea...

rodi, pune mama ceapa in camera in fiecare zi, nu e suficient o noapte... dar chiar e buna...noi mai luam in raceala granule homeopate ALLIUM CEPA care sunt de fapt tot cu ceapa...

crispro, uf mai mami...si voi cu febra...imi pare rau, stiu cum e...si filip e inca marait si vrea in brate...totusi azi a papat mai bine, dar nu la capacitate maxima...

oana, uitandu-ma la poza cu tocul usii voastre,am ramarcat ca avem lustra la fel...

ochidut, felicitari pt casa noua...vrem pozeeeeeee...

cuburi potrivite pt bebei sunt cele de la CLEMENTONI de ex, sunt moi, mai mari, si nu se lovesc cu ele... noi avem mingea cucu bau de la tiny love...

fetelor, dati-mi niste idei...Filip vrea demult sa se ridice in picioare, dar n-am unde sa-l pun sa se ridice(am demontat patul lui Eric de cand era bebe, ca l-am transformat in pat normal, ala era din lemn cu gratii)...azi l-am pus pe FIlip langa capataiul patului nostru, si s-a prins cu manutele si s-a ridicat rapid de parca o facea de cand lumea...nu mai vroia sa stea jos...iar cand am plecat de acolo s-a pus pe plans...oare ce sa iau sau unde sa-l pun ca sa se ridice si el in picioare?? astept sugestii...

si cine vrea o reteta noua, originala... azi i-am dat mamaliga cu iaurt, nu a fost f incantat...apoi am pus niste banana in ea...si a papat mai bine...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

rody cu pisicile asa si la noi, sta numai la mine in brate si le mai prinde cu manuta si casca o gura maaaaareee ca sa manance tot motanul care a propos e mai mare ca ea are 7 kile jumate . Deci si la voi tot asta cu distanta deocamdata.... booon...

pufescu ce frumos povestesti de festi! Super idee asta cu catifeaua. Si eu am un culcus asa pentru ei dar materialul ala e alunecos nu ramane mai nimic acolo. O sa-l imbrac! La mine problema cu temperamentul e ca sunt doua si total diferite! Motanul e afectuos doar cat sa demonstreze ca ii apartii adica vine se cocoloseste pe tine sfaraie ca o tigaie vreo 10 min dupa care se cara. Pisica in schimb e pisica din aia din dictionar toarce numai cat te uiti la ea si daca ai facut greseala sa schitezi ceva ala esti pai n-o mai dai jos de pe tine nici cu furca . Ce ma sacaie la ea e ca linge tot, mai nene si o punga de plastic daca gaseste langa ea si pe aia o linge. Motanul e in extaz, ca-i face asta toaleta toata ziua.
Nici eu nu am luat in calcul posibilitatea sa dau pisicile (cel putin motanul e sufletul meu), una ca n-as avea cui dar in primul rand daca mi-am asumat responsabilitatea lor nu mi se pare tocmai ok sa ma descotorosesc de ele pentru ca nu mai imi e comod.
Asta e trag mai tare la curatenie si ochii in paispe dupa copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
cuburi potrivite pt bebei sunt cele de la CLEMENTONI de ex, sunt moi, mai mari, si nu se lovesc cu ele... noi avem mingea cucu bau de la tiny love...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

zi-mi cum e mingea? ii place la Filip?
aia pe care o are Racusoru de la vtech e tare...asta vad ca e din plus...

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

noi am avut iar specatacol la culcare. nu m'am mai chnuit asa sa o culc de nu stiu cand..
apoi v'am citit si s'a facut 11.
ochidut, te intrebam ca prima data cand ne'am mutat in bucuresti am stat si noi la 2 min de parc, pe calea murgului. imi placea mult zona era verde si liniste acum stam la dristor si e o mare ingramadeala. bloc langa bloc. dar avem 4 camere aici, si acolo erau 2...
racusor, la multi ani! noi cand am scos actele erau 50 de grade si eu eram in luna a8a nici nu imi amintesc ce a zis nenea ala acolo

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

de fapt eu intrasem sa va cer un sfat. sau doua

ce parere aveti despre produsele klorane? de fapt ma intereseaza o crema pt fata, ca i se mai usuca din cand in cand, de la dermatita aia sau ce a avut ea. farmacista mi-a recomandat o crema de la exomega.
cu ce mai dati bebeii la fund cand se irita? Mara e putin rosie, nu pare sa o usture, dar nu imi place mie cum arata. bepanthene nu functioneaza la noi, am mai incercat.

multu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

incearca Sudocrem

Mergi la inceput

pt Denisa si nu numai... un articol despre durerile aparitiei primilor dintisori si remediile lor:

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/bebelusi/remedii-pentru-alinarea-primei-dentitii-la-bebelusi/8457/

il trimit pe mailul comun...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

zi-mi cum e mingea? ii place la Filip?
aia pe care o are Racusoru de la vtech e tare...asta vad ca e din plus...

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, se jaoca cu ea, ce sa zic...ii trage cate una, cu toata puterea lui de urs...i-am aratat ca trebuie s-o loveasca ca sa scoata zgomote...ii molfaie urechile... da, e maole, de plus, nu eixsta riscul sa se loveasca...e haioasa, ce sa zic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

crispro pupam delfinasul bolnavior si ii uram sa se faca bine repede!

bumblebee ce haios e Victor cu ratusca si ce priviri galese arunca la mami!

A propos de ceapa ca mi-am adus aminte. Pe week-end cand am fost la cumparaturi trebuia sa iau si ceapa numai ca pana am ajuns la legume/fructe trecusera deja vreo doua ore, cupilu' nu mai vroia sa stea in carut, asa ca am insfacat repede doua plase de ceapa, una alba, una rosie si fugi cu ea spre carucior. Cand m-a vazut Octav cu atata ceapa (vreo 4 kile in total), zice "auzi da' nu mai aduc astia ceapa pan'la vara?"

alice ala e un cuplu de "pastarnaci" mey , pupam si pe Mara cea plimbareata

ochidut
felicitari pentru mutare!

racusor La cat mai multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

RODI Iza cum mai e ?

agitata, smiorcaita... nu prea am lasat-o din brate azi, cum a plans la amiaza a ragusit . nici seara la tati nu vroia in brate, nici legumele nu le-a vrut la amiaza, in schimb a papat un borcanel de 250 de banana/portocala/biscuite de Nestle. seara n-a vrut decat titi, chiar si dupa baie... am avut si un baietel intr-o scurta vizita. saptamana trecuta l-a ignorat, isi tragea manuta cand el se intindea s-o atinga. acum ea era in patut si chiuia, isi scotea mainile sa-l prinda printre gratii . toata s-a udat pe bluza de cat a povestit . la un moment dat baietelul (1 an si 2 luni) s-a speriat si a inceput sa planga, ca a mea se arunca catre el, il prindea cu mainile de par, de fata, de haine, chiuia, dadea din picioare, l-a innebunit pe saracul. apoi s-au calmat si si-au dat si primul sarut

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, CASA DE PIATRA si multi ani fericiti !!

Matei Alexandru de bambi_bv
Nectarie de larissa
Luana-Maria de angharad

noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput