Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 5
Marina_1609 spune:
mnoh hai sa zicem ca daca nu se naste pe 8 martie atunci va mai avea de castigat un buchet de flori in plus dar de 1 oricum primeste un martisor...
dar pana la urma nu conteaza, sanatoasa sa fie si frumoasa ca daruri va primi cu siguranta destule
--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
xeno, m-ai dat pe spate cu pozele
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
AnnaBaby spune:
Buna seara.
Am vazut si eu pozele Xenei, superba ca de obicei! Si mai e atat de putin pana vine fratiorul Mariei! Multa bafta iti doresc!
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
monalac spune:
la multi ani george de flo!!!!
flo,ce mai faceti?
cristina,imi pare bine ca ai scris,chiar ma intrebam ce mai faci!
anaxena,esti foarte frumoasa,ca intotdeauna!
sa va zic din perlele lui fii miu [asta mic].gaseste el un ziar cancan[le cumpara mama si apoi mi le trim mie]si pe o pagina era una dezbracata.ma ia de mana si mi spune,f serios ''hai sa mergem acasa la fata asta''...
e fascinat de papusi,am fost duminica trecuta la ziua unui baietel care are o sora si codi iar a luat papusile si le a dezbracat.
bobitamica spune:
Buna dimineata,
Marina..chiar nu conta ziua,iti dai seama...dar fiecare cu piticii ei. Oricum am inteles ca va face cezariana pentru ca are tensiunea foarte mare si copilul este destul de slabut.Deci s-au lamurit toate pana la urma.
Am o colega noua care ma enerveaza la culme. Ea de fapt nu e noua. E din alt departament,dar i s-a desfiintat postul si au adus-o la noi. Cum a venit in birou a si inceput sa faca legea pe aici. In sensul ca deja mi-a oprit radioul,ca vezi Doamne,pe ea o deranjeaza. Am zis ca ar trebui sa gasim o solutie de compromis. Pe ea o deranjaza si ca suntem 4 oameni in birou. Ea era singura.
Am niste discutii cu ea...de imi vine sa ma impusc,pentru ca nici nu vrea s afaca nimic.Eu de ex ieri a trebuit sa vin la birou sa muncesc pentru 2. Trebuie sa fac ceva...sa imi caut de munca.
vias spune:
si pentru ca azi vine pe lume ALEX...eu zic ca e timpul sa scoatem agitatele..nu va era dor de ele???????
HAI ANAXENA!!!! HAI ALEX!!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bobitamica Buna dimineata, Marina..chiar nu conta ziua,iti dai seama...dar fiecare cu piticii ei. Oricum am inteles ca va face cezariana pentru ca are tensiunea foarte mare si copilul este destul de slabut.Deci s-au lamurit toate pana la urma. Am o colega noua care ma enerveaza la culme. Ea de fapt nu e noua. E din alt departament,dar i s-a desfiintat postul si au adus-o la noi. Cum a venit in birou a si inceput sa faca legea pe aici. In sensul ca deja mi-a oprit radioul,ca vezi Doamne,pe ea o deranjeaza. Am zis ca ar trebui sa gasim o solutie de compromis. Pe ea o deranjaza si ca suntem 4 oameni in birou. Ea era singura. Am niste discutii cu ea...de imi vine sa ma impusc,pentru ca nici nu vrea s afaca nimic.Eu de ex ieri a trebuit sa vin la birou sa muncesc pentru 2. Trebuie sa fac ceva...sa imi caut de munca. Bobitamica-mami de fetita cuminte:) |
nu mai bine isi cauta colega noua de lucru??????
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
bobitamica spune:
Camy..esti o draguta!!! Asa ma gandeam si eu la inceput,dar...nu cred ca se va intampla.Si cand ma gandesc ca numai astia nesimtiti castiga,imi vine sa mor de ciuda. Ma credeti ca mi-e rusine sa deschid radioul. Si sunt mici chestii din astea care ajung sa umple paharul. Si asta pentru ca nu am chef sa ma cert cu ea.