Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 9
musso17 spune:
buna dimineata
vio,te pup si eu!!
anca,multa sanatate.
fiimiu a desenat primul lui desen constient,a facut un patrat si doua cercuri jos,o masina!!apoi a mai pus niste cercuri si a spus ca e tren...ne chinuim sa distingem albastru de verde si mai nou il cheama" minea moloveanu":)
ddanagh spune:
Felicitari Mihnea pentru desen. cam tot asa face si Daria masina. II face si ochi si gura si zice ca-i Fulger. Ea e insa pasionata sa deseneze pisicute. Le face asa: doua cercuri unite (ca un opt) picioarele un n, coada un l, ochi, mustati si urechi. Iese chiar ok.
Ma uitam insa la Eric ca de pe acum ii plac masinile, se vede ca-i baiat. Se mai joaca daria pe covor cu cate o masina si el se uita asa de fascinat dupa ea, e hipnotizat.
gata, ma duc sa fac ceva de mancare ca acum vine Daria.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
musso17 spune:
multumim dana...mihnea avea vreo 10 luni cand se punea in fund si invartea la rotile de la carucior minute in sir...este fan orice contine roti,ta-su voia sa-l faca pilot dar astia trebuie sa aiba pana in 1.70 si cum fiimiu deja are 110 spunem pas,asa ca de la 4 ani ne indreptam spre sportul alb,dar o sa-l dam si la cart.stiti masinile de la real,cele cu cos?..fiimiu nu mai intra si e tare frustrat..si eu
mychydutza spune:
Ce liniste p-aci!!!!!am vazut un film fain in vikend: "Viata pt. sora mea"! aviz sensibilosilor sa nu se uite, e ceva de genul "7 suflete"!!!dar foarte bine realizat, asa ca merita vazut.
georgiana, cand se intoarce sotul tau? l-ai mai dus pe mihnea la gradinitza?
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
io-s cu curu'n sus.
frate, cred ca i-am zis lui david in ultimele zile de 1000 de ori pe zi sa nu stea cu picioarele goale pe gresia rece (si e rece de ma trec pe mine fiorii!). si l-am incaltat eu insami tot de atatea ori cu ciorapi si cu papucei de casa. in secunda 2 zboara din picioare.
si de ar fi doar atat, dar cand vad ca ii curge nasul in toate culorile si tuseste asortat, o iau razna, picioarele lui sunt sloi de gheata. si acum vrea sa doarma pe jos, unde e oricum mai rece ca in pat.
de duminica n-a mancat decat lapte. . si n-am ce face aseara si il sun pe al meu sa cumpere si el ceva de mancare, sa manance si copilul asta, daca supa nu vrea (m-am tarait cu greu ieri in bucatarie sa o fac).
si evident, al meu s-a intors cu 2 sacose mari de la Auchan (in care colindase 2 ore, desi eu il rugasem sa vina de urgenta acasa, ca mi-e foarte rau) - pline cu ciocolata si toate tampeniile posibile, carora imediat le-am facut funda si le-am pus separat, urmand sa le arunc frumusel la gunoi.
bineinteles, nici macar un capat de fir de martisor, martisorul meu urma sa fie o ciocolata dintre multe celelalte .
mi-e clar ca acum nici sa mor n-am cum, ca raman copiii astia de izbeliste, mancand dimineata, la pranz si seara danette, primola si kinder .
scuze ca ma desfasor pe aici, abia daca reusesc azi sa vad luminita de la capatul tunelului, vreo 2 zile am bolit cu teama in suflet ca am ba pneumonie, ba meningita, ca ma dureau toate cele.
barbatii astia parca-s cazuti din luna!
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
daca aveti rabdare http://www.220.ro/trailer/Lampa-Cu-Caciula-Scurt-Metraj/wk9da10O8r/
stefania_97 spune:
Vivela daca te incalzeste cfu ceva in weeken Catarina a iesit in gradina in slapi de plaja si rochita cu bretele. I-am explicat de 1000 de ori ca e frig dar pana nu a iesie ea afara in slapi la -3 grade nu s-a convins.
Fara sosete nu o las sa se joace.Vrea sa stea fara sosete nu se misca de pe sofa.
Aseara l-am trimis pe al meu la cumparaturi cu lista de acasa si tot m-a sunat sa ma intrebe de culori, preturi, etc de 10 ori. Stateam sa ii dau lui André sa pape, Catarina ma striga ca a facut kk sa vin sa o sterg si el la telefon vroia sa stie ce fel de carne vreau dupa ce scrisesm in lista ce si cum pana si procentul de grasime
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela barbatii astia parca-s cazuti din luna! |
parca??????????.lasa ca o sa ne revansam cu baietii nostrii.ii invatam sa vina acasa cu buchete de flori, sa faca cumparaturi sanatoase, etc etc.
cum te mai simti?
mychydutza spune:
Īn plin act sexual, o femeie matura, īi spune sotului ei:
- Tu semeni cu un celular!
Batrānul māndru zice:
- Vibrez mult?
- Nu! Dar intrānd īn tunel, īti cade semnalul !
Vivela spune:
un scurt metraj de vreo 9-10 min, sigur o sa va placa .
Lampa cu caciula l-am vazut de 2 ori, mi-a placut mult .
(eu sunt fan scurt metraje, se pliaza bine pe gustul si timpul meu).
Traiesc in Orasul Alandala