Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 10
musso17 spune:
parca a fost o zi ciudata pentru barbati,si al meu de la mii de km a dat cu bata in balta dar ma revansez eu,nu-i bai
mychy,sotul trebuie sa vina pana pe 15 martie,il astept cu o bata,pe mihnea nu l-am dus la gradi,sper ca de saptamana viitoare.
gabi,sanatate multaaaa!!
Vivela spune:
Georgi, Stefania, Mychy - .
Dana,ce bine te inteleg cu Daria...si cum de cata atentie au nevoie? pai nu ti-e clar? doar de un pic mai multa decat esti tu dispusa sa-i acorzi. poti 5 minute, ea ar vrea 10, poti 3 ore, ea vrea 4, poti 24 de ore, ea ar vrea 25 si stand in cap....
eu am inceput sa-i zic mult mai des lui David ca-l iubesc. v-am zis in treacat ca am fost la psihologul de la gradinita, a discutat si madam psiho cu el un pic, concluzia e ca David simte ca-l iubim mai putin decat pe Damian. asa ca recomandarea pt mine a fost sa-l asiguram verbal non-stop ca-l iubim.
si eu am profitat de atractia lui pt stele/plantete si i-am zis ca dragostea mea pt el e mare-mare cat Soarele. vaaai, asa s-a luminat la fata cand a auzit...bineinteles, m-a gratulat si el cu dragostea lui mare cat Luna .
de cateva zile numai in tandreturi suntem: "ce faci, Soarele meu?" el: "Bine, Luna mea" , etc .
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
tot eu.
Mychy, ce scump e Andrei . dragul de el, auzi "frumusetea ta nu ma lasa sa dorm" . pai zii tu acu', ai mai primit vreodata o asa declaratie de dragoste?
eu m-as fi topit toata, cred ca as fi adormit cu ranjetul pe fata de fericire.
Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
Vivela Eu nu mai ma plang de al meu acum ca noi am avut showuri mari inainte sa plec in Romania si dupa ce am venit o sapt. Rau de tot. Acum recunosc ca si din vina mea, dar atunci am crezut ca-i iau gatul.
Despre mers descult prin casa si dezbracati...nu vreti sa vedeti cum e la noi. Adelise vrea toata ziua "princess dress" adica rochite de vara cu bretelute, fara dres, fara bluze pe dedesubt. Iar eu am parchet pe jos si e rece, in fine, mie mi-e frig imbracata normal ,ea numai asa umbla. Acum dau caldura mai tare cand o vad despuiata, dar nici asa nu-i bine ca mi se plang masculii ca le e cald rau, iar mandra incepe sa tuseasca ca se usuca aerul.
violetan spune:
Mychy, efectiv m-a dat pe spate andrei al tau cu declaratia!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza......
vivela, ce m-am distrat cu "razatoarea super razatoarea". recunosc ca la inceput m-a cam socat scena cu violenta domestica, dar dupa ce a inceput ala cu razatoarea lui, s-a schimbat foaia
iar cu david chiar cred ca trebuie sa insisti pe declaratiile verbale. andrei imi zice toata ziua ca ma iubeste, deci ei simt nevoia sa zica si sa auda (probabil) asta.
georgana, ai folosit de doua ori cuvantul "bata" ....asa ca soatza ar fi bine sa-si pazeasca spatele....
luna, esti razboinica rau! cat ai fost in tara s-a intalnit cosmin cu tatal lui? ca parca asa ziceai....
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
musso17 spune:
neatza
da mychy,sper sa ma calmez,ieri eram si nervoasa...dar cu "o" bata sigur il astept
mihnea a reusit sa treaca si de viroza asta,7 zile pe muchie,daca in a 6 inca mai fornaia in a 7 au trecut ca prin minune...deci noi nu ne jucam cu 3,5..7 nene,totul sa fie la superlativ.
si mihnea imi spune "te ubec" si "ubita mama","fumoasa mama" si ma pupa marunt pe toata fata..naaa daca sta atat cu maicasa
ddanagh spune:
Fetelor am niste emotii, fac ca un leu in cusca.
Sora-mea e la spital trebuie sa nasca. Are fetita acum si mai are un baiat de 9 ani. Diferenta mare, nu se mai astepta nimeni sa mai faca ea un bebe.
Of, si trece asa greu timpul cand astepti de la departare.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
loredana_76 spune:
Buna fetelor, o si de la mine.
Dana iti tinem pumnii sa nasca rapid si usor surioara.
mychydutza spune:
dana, tzin pumnii sa nasca repede....
loredana,
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"