Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, doamnelor si fetelor! Si eu sunt racita cobza, vad ca incepe sa ma doara in capul pieptului si in spate pe la plamani, sper sa nu dau in altceva. Fetele au inceput sa muceasca de aseara .

Luna, care primavara, aia pe hartie poate, aici ninge si de mai bine de o saptamana nu avem temperaturi pozitive. Si cand ma gandesc ca in 12 febr. am fost la mare si erau 15 grade...
Sanatate multa, sa nu ia si ceilalti.

Kariris, de vreo 2 saptamani este epidemie de gripa, s-a anuntat oficial la un moment dat, sau se discuta sa se anunte. Ai grija de tine si sanatate tuturor. Ce fac fetele?

Mychy, ce are soacra? Chestii 'normale' sau e ceva mai grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Toate alea bune de 1 Martie si multa sanatate bolnailor...phew ca multi mai sunteti bolnaviori.

Va servesc cu o salata si guacamole? pe asta mi s-a pus pata azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hai, Martisor placut la toata lumea!
Vivela ce tare david, ce perlute scot!!! Mi se pare ca au o logica absolut superba!

Hai pup ca fac pizza si vita cu legume si orez, deci nu-mi vad capu'.
Ne auzim maine!
Mychyyyyyyyyyyyy, carlaaaa, georgi, xerxe, luna, timi, stefania, aoleo da' multe sunteti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza
carla, ai grija sa nu dai in vreo pneumonie sau altceva. eu te=as sfatui sa te duci la dr sa nu se agraveze.socrella a avut o gripa nasoala rau. a scapat!
vivela, e total fiitu!
violeta, a iesit buna mancarea?
de cateva zile sunt in mari tandreturi cu andrei, ma pupa, ma mangaie, ma iubeste, imi declara dragoste totala si neconditionata . aseara se uita la mine si zice: mami frumusetea ta nu ma lasa sa dorm!. nush cu cine seamana ca tacsu e varza la capitolul vrajeli-dragalasenii!!!
noua ieri ne-a dat drumu la pe 12. ca cado de 1 martie!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

Vivela David e de revista. E un scump si un inteligent

Michy ce frumos te alinta Andrei.

Vio am vazut si perlele lui Lauras, baiat destept, frumos ce mai o sa vezi cu alungi fetele cu parul de la usa.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michi nu am inteles nimic din ultima fraza . Moama da ce "vrajitor" e fii-tu, ce texte are.

Vivela cand am vazut ca ai pus un filmulet mi-am tras cafeaua langa mine, ma bucuram ca am la ce ma uita de dimineata sa ma relaxez si toata fericirea mea a durat 10 secunde Oricum David nu se dezminte, e f creativ, e clar ca are imaginatie.

Acum trec eu cu Dariuca printr-o faza care imi pune ceva dificultati. A inceput sa faca o gramada de prostii daca o cert imi rasp;unde lafel , ma lasa masca, foloseste un ton f autoritar. De exemplu se urca mereu pe rafturile din dulapul ei si se tine cu o mana asa in aer ca sa-si puna singura CD la DVD-ul de pe dulap. Nu stiu daca vizualizati cam cum sta ea, dar zici ca-i Mogli in jungla. ASa, ii zic; mami te-am rugat sa nu te mai urci acolo. R: Eii si tu acum Mami, o sa cazi, cheama-ma pe mine cand vrei alt CD. R; hai ca ma superi, fugi de aici
II zic ca nu-i frumos sa vorbeasca asa cu mama ei, dar vad ca-i cam trece pe langa ureche.
La un moment dat chiar m-a scos din sarite si i-am dat si una la fund, raspunsul a fost: mi-a intors spatele, s-a dus la ea in camera bolborosind si o auzeam cum vorbea singura acolo. "m-a suparat mami, m-a speriat" si mai tarziu cand incercam sa ma scuz in fata ei, sa vorbim despre ce m-0a suparat mi-a dat si-o replica de mi-a inchis gura: tu nu sti ca nu-i frumos sa bati copiii? M-am simtit ca naiba.

Tot despre Dariuca ne-a socat acum in weekend cand l-a intrebat pe taica-su asa tam nesam, fara sa vorbim niciodata despre asa ceva " tati, de ce se uita Doamne, Doamne asa la mine? zici ca vrea sa iasa din tablou sa vina la mine." asta uitandu-se la icoana din dormitorul ei. Adi, pe moment, nu a reusit sa zica decat 'Ei tati, nu iese nimeni din tablou" la care Daria "pai uite daca ma bag in cutie se uita la mine, daca sar pe urs se uita la mine" si se ducea in diferite colturi ale camerei. E o icoana mai mare la care ochii sunt pictati astfel incat ai impresia ca se uita la tine din orice colt te-ai uita, nu stiu exact cum se numeste tehnica asta. Am ramas muti.

PS sanatate multa tuturor, stiu cum este, am tras-o si noi de numa numa. Sotul ieri nici nu s-a putut duce la servici dar suntem pe drumul cel bun.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, sanatate sotului. ultima fraza vroia sa zica, ca, ieri am scapat de la servici mai repede ca ne-a dat drumul la fete pe la ora 12 , asa ca un cadou de 1 martie..
da' nabadaioasa e daria!
stefania,. n=ati inghetat?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

aaa, as fi pariat ca vroiai sa zici ca v-a dat drumul la apa pe la 12, ma gandeam ca-i ceva ironic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Michy nu inca, se mai incalzeste, ne promt 10 grade pana duminica. Sper ca veau sa ne apucam sa punem la punct gradina.

Andre a facut 7 luni azi. Zboara timpul asta. Maine o duc pe Catarina si pe el bineinteles la teatru. Mergem peste tot in formula de 3. Tati mai vine doar daca e weekend.

Cand ajung sa o iau de la gradinita mereu ma intreaba ce facem azi, unde mergem? Daca ii zic ca mergem acasa nu prea e incantata. Vrea bulevard toata ziua, noroc ca a fost frig si am mai aburit-o. E bine ca Andre accepta plimbarile prelungite ca altfel nu stiu ce faceam.

Dana vrea doar atentia ta. Multa atentie si chiar daca ii dai nu e niciodata suficienta. Eu o las pe Catarina vinerea sa vina sa doarma cu mine, vedem TV impreuna papam pop corn, girls night. Ii fac unghiile cu oja, etc. Apoi ne ducem la culcare impreuna. Ii place la nebunie.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Stefania posibil ca asta sa fie, sa ai dreptate, dar cata atentie? ca sunt si eu om. Aseara am pictat cu ea juma de carte si am citit 3 povesti de nu mai aveam aer. M-am ridicat la un moment dat sa ma duc la baie, asta pe la 23.30 si ea imi zice "da vii inapoi, da?"
Oricum faptul ca am tinut-o acasa saptamana trecuta a fost cireasa de pe tort. E un copil, ca oricare altul cred, care se joaca foarte frumos cu jucariile ei daca o scoti si pe afara si are si alte activitati in afara casei, insa daca o tin o zi intreaga in casa, de plictiseala nici nu se atinge de jucarii si e si f nesuferita, nu-i intri in voie cu nimic. Pe joi imi tot zicea ca-i e dor de prietenii ei,ca vrea la gradi, imi era mila de ea dar nu o puteam duce tusind asa la gradi. Faptul ca am tinut-o in casa a salvat-o de antibiotic, i-a trecut fara.

Eu ma plangeam mai devreme de faptul ca la prostioarele pe care le face nu stiu cum sa mai raspund. daca sunt autoritara se incrunta si ea si-mi raspunde la fel, cu palmuta la fund v-am povestit, trece printr-o faza (sper sa fie numa o faza) in care vrea sa faca numa ce vrea ea, daca ii spun ca ceva nu-i bine gaseste imediat raspuns. Si asta pentru ca are prea mare incredere in ea, reversul medaliei cu increderea in sine. Se crede zmeu.

Mergi la inceput