Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 3
Kariris spune:
si tu pazesti WC-ul Vivela? si noi am trecut prin asta. De mult timp nu mai am hartie igienica la indemana lor in baie desi e cam incomod uneori si pt mine, ca mai uit sa iau.... dar zilele trecute am prins-o si eu pe Iris indesand un pachet de servetele umede pampers cu tot cu ambalaj in wc. Sa mor nu alta!
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela mychy, te-am visat azinoapte, eram amandoua la o nunta/petrecere si mancam . si faceam niste combinatii alimentare cam dubioase, gen magiun cu mustar , incercam sa convingem pe cineva sa guste sa ne zica daca e bun ce facusem noi acolo . |
foarte tare!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
xerxe2005 spune:
Am mancat azi la serviciu paine goala cu mustar...ca ne ramasese un borcan de mustar de luni, de cand a fost ziua unui coleg. Si ce bun a fost...sau eram doar rupta de foame poate...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 29+
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Am mancat azi la serviciu paine goala cu mustar...ca ne ramasese un borcan de mustar de luni, de cand a fost ziua unui coleg. Si ce bun a fost...sau eram doar rupta de foame poate... Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 29+ |
sau poate erai doar gravida?!?!
Felicitari pt fetita si imi pare rau ca sarcina e umbrita de necazurile cu soacra.
Loredana...in rest nu stiu ce as putea sa-ti zic.
Sunflower ce mai faci? dar Denis?
Vio ce mai coci?
Vivela cand ai scris de David si orezul lui am ras de-am trezit fetele si eu si sotul
Luna Switzerland rocks big time da-i scum cu ciucuri . Bine...n-am muri de foame dar nu ma gandeam ca poate fi mai scump ca Dublinul.
Felicitari pt decizia cu casa si spor la adunat banii ca restul e placere
pupici la toata strumfaria ca mi s-au trezit printesele.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
stefania_97 spune:
Azi am luat bilete sa venim in Romania la sfarsitul lui Aprilie Doar eu si copiii. Abia astept
Daca cine e din Constanta are chef de o intalneala m-as bucura
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Luna1 spune:
Elena imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Felicitari pentru fetita, trebuie sa fie tare greu sa te bucuri in situatia de fata.
Stefania Adelise a fost ok, nu s-a plans deloc, insa a facut pipi pe ea si noaptea si la gradi de trei ori intr-o zi. Cand m-am dus sa o iau, m-au intrebat nursele daca s-a schimbat ceva in viata noastra si cand le-am zis ca am fost plecata fara ea, au zis ca sigur de asta a facut pe ea. Si cam asa a fost, nu a mai facut de atunci. Cu casa da, e super, suntem fericiti ca putem alege tot, de la gresie, faianta, carpete pana la robinetele din baie, e super asa, nu mai trebuie sa cumpar o casa si sa traiesc cu compromisuri (de ex in asta de acum avem o mocheta verde oribila, era in plan sa o schimbam anul asta dar acum logic ca nu o mai facem). Insa sincer inca nu ma pot bucura pe deplin cand vad ce cheltuieli implica asta, f mari.
Vivela super tare David, pe bune. Ma bucur totusi ca lui Adelise nu-i vin idei din astea.
Timi ma bucur ca va place in Elvetia, stiam ca e scump, fetele s-au acomodat?
Noi am facut MMR (ROR) iarasi sapt trecuta, si acum Adelise boleste, are febra si tuseste, ma intreb daca e de la vaccinuri, ca a facut MMR intr-o mana si tetanus, difteria si Whooping cough (nu stiu cum ii zice in romana) in cealalta mana. Nu va zic ce urlete si scandal am avut.
violetan spune:
Yuppyyyyy! M-a strigat si pe mine cineva! Timi,
Pai ce sa coc? Flighty-ul al doilea la hapihap. Plus alte chestii. Plus mii de alte chestii!
Am citit tot. M-am bucurat mult de vestile bune (mada, luna, georgi, bravo, felicitari!), m-am intristat la cele naspa (xerxe, ) si m-am ras rau la ce a scris vivela.
N-am timp de nimic, dar imi place rau ce fac, asa ca e super, Doamne ajuta!
Mychy, carla, kariris, si mai am o gramada de fete de pupat!
Hai sa va redau mai jos cele mai recente perlute ale laurashului:
Laur: Mie-mi place sa arunc cu perne si paturi. Asta e un joc palpitant.
Mami: Hm...pentru mine nu prea e...
Laur: Da’, dar pentru copii este!
Mami: Laur, vin mamaie si nenea Doru la noi, te bucuri?
Laur: De mamaie, da. De nenea Doru....nu.
Mami: De ce?
Laur: Pentru ca nenea Doru ma ia in brate, ma invarte, ma....nu-mi place.
Mami: Si de ce nu-i zici?
Laur (se gandeste): mmmmmmmmm.....mami, poate-i faci tu o cafea si ma lasa in pace!
Laur: Tan Nussi, mami si tati sunteti vedetele mele frumoase!
Laur gateste in toata casa, cerandu-mi necontenit ingrediente.
Laur: Mami, mai da-mi faina! Acum mai vreau malai si esenta de vanilie. Mai pune apa. Vreau orez. Nu mai am nevoie de faina, dar mai da-mi boia!
Ma enervez ca insira mizeria prin toata casa si promit solemn ca nu-i mai dau nimic.
Vine si imi da un pup pios pe mana.
Laur: Eu vreau sa te fac mai fericita ca sa razi si sa-mi mai dai faina!
Cam asta ca m-am cam intins...
Mii de pupici la toate fetele.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
neata, dau eu cafea azi, poate-poate va treziti!
Vio, eu cred ca ai nostri s-ar intelege foarte bine, vad ca-s pe aceeasi lungime de unda. dar pt linistea noastra, cred ca e bine sa nu faca schimb de experiente, macar o vreme .
vezi ca david ma innebuneste cu painea "hhhhhapi-hhhhhap"- cica nenea ala e cam urat (de pe painea clasica), da' e frumoasa "printesa" de pe aia cu secara . nu mai vrea, frate, oua kinder, ci cat mai multe paini d-alea. aseara am facut teatru cu 3 personaje (aka paini) si inainte sa plece la gradi cica sa numaram hapi-hapii ...
Luna, sa fie intr-un ceas bun achizitionarea casutei, lasa ca banii ii faceti voi, aveti un motiv bun acum!
Xerxe - paine cu mustar? n-ai pus macar si un mic pe langa, ca garnitura?
imi pare rau de problemele voastre, sper sa le depasiti cat mai repede .
Kariris, cum te mai simti? ai rezolvat ceva cu menajera?
Traiesc in Orasul Alandala
Kariris spune:
neata fetele!
Vivela nu ma simt prea bine, ma doare piciorul cu pareza ca stau mult in picioare si nu am voie, iar problema cu menajera nu am rezolvat-o inca. sunt inca cu "catastrofa" pe cap.
Cumva va trebui s-o rezolv.
Va pup si intru mai tarziu.