Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 4
violetan spune:
Vivela, nici daca-mi ziceai ca am castigat la loto nu ma bucuram asa. David va fi premiat.
Fetele, care sunteti super asi in IT sa imi amintiti si mie cum fac sa inlocuiesc polologhia dintr-un link cu un cuvant? adica asa cum ai tu, vivela, de ex "orasul alandala"? Help!!!
Pup fetele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Vivela, nici daca-mi ziceai ca am castigat la loto nu ma bucuram asa. David va fi premiat. Fetele, care sunteti super asi in IT sa imi amintiti si mie cum fac sa inlocuiesc polologhia dintr-un link cu un cuvant? adica asa cum ai tu, vivela, de ex "orasul alandala"? Help!!! Pup fetele! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
scrii asa: [ url="aici linkul" ]aici ce vrei sa apara[/url]
ai grija ca intre paranteze sa nu apara spatii, eu am pus pentru ca altfel aparea deja ascuns.
ai PM, .
Traiesc in Orasul Alandala
oaana spune:
Buna seara.
Mada,cand ai spus drene ai facut referire la aeratoare?Noi suntem iar cu otita seroasa,a luat Cedax,am fost la Iasi pentru timpanograma,era spre vindecare,dar cum antibioticul a slabit imunitatea,e racit rau,viroza uarata cu conjuctivita,si dr a spus ca probabil va face iar.Eu sunt down tare de la aceasta problema,nu stiu ce decizie sa iau.O sa merg peste vreo doua saptamani pentru timpanograma si daca face iar probabil ca vom trece la aerator,desi imi va fi cumplit de greu cu inca o anestezie generala.
Eu fac stagiul la oncologie,unde am vazut oameni cu neoplasm,cati nu am vazut in viata mea,cand vezi oameni in stadiul 4,te cam iau gandurile.Of,nu vreau sa va impovarez si pe voi,insa imi face bine sa"vorbesc"aici.
Si acum din cele mai vesele,Aaron e copilul teribil in continuare.Mai nou imi spune mama siufulita(ciufulita),mamica nelvoasa,mamica nesabuita,etc...Cred ca le ia de pe la gradi ca si lui tati ii spune tati nelod(nerod).Nu pronunta bine pe r si pe c.
Am mers cu cineva la Iasi cu masina,si pentru ca l-a necajit Aaron i-a spus sicnit(adica ticnit)
Merg la culcare.Noapte buna tuturor.
P.S.Luna ma bucur mulkt pentru tine,lasa ca banii se fac,voi sa fiti sanatosi sa munciti.
xerxe2005 spune:
Buna dimineata.
Cu soacra mea se prelungeste agonia...are momente cand e linistita din cauza morfinei, deci ne da sperante...dar sunt constienta ca totusi e doar o prelungire.
Aseara am adus copilul de la mama ca imi era dor de el si am dormit cu el si sotul..eu recunosc la 21.00 am inchinat steagul. Ma trezesc de 3 ori pe noapte pentru pisu, dar in rest, cum pun capul jos pe perna dorm bustean.
Mai am trei saptamani de mers la serviciu pana predau niste rapoarte de sinteza...si vor fi saptamani pline, pentru ca mai am inca mult de lucru la ele.
Daca stau pe scaun sau in pat imi e bine, cand circul simt presiune mare pe vezica si asta imi creeaza un disconfort mai mult psihic si obsesia ca tre sa fiu mereu in preajma unei toalete. Mai mult, parca am inceput inconstient sa beau mai putina apa, ca sa nu ma chinuie asa tare vezica si stiu ca e rau....eu sunt o mare bautoare de apa si imi e sete mereu, dar ma abtin. E un cerc vicios.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 29+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Oana asa e cand am zis de drene ma refeream la aeratoare. Si eu sunt la fel de nehotarata, Emily pana sa intre la scoala in septembrie nu a facut otite, dar din septembrie pana acum a facut 4-5...O sa vad ce ne spune dupa ce facem luna asta tratamentul indicat de ORL-ist (antialergice). Si aeratoarele astea sunt destul de nasole, dupa trebuie sa ai mare grija sa nu ii intre apa in ureche, nici la dus/baie, piscina/mare...am inteles ca sunt niste dupusoare care pot proteja in situatiile astea dar oricum nu poti sa ii balacesti ca inainte...
Elena imi pare tare rau pentru soacra ta!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Vivela spune:
Elena, imi pare rau pt soacra ta :(, cred ca-i tare greu. incearca totusi sa nu te lasi afectata atat de mult, stiu ca suna aiurea ce zic, dar trebuie s-o faci de dragul copilasilor tai .
Oaana, of, nu mai scapati odata de probleme nici nu mai tin minte, voi ati facut operatia de polipi?
sanatate multa nazdravanilor .
Kariris , ai reusit cu anuntul ala la bazar?
Mada, sanatate multa lui Emily . otitele astea sunt atat de nesuferite...
Mychy - sper ca lipsesti nemotivat. sper ca sunteti bine cu totii - eventual poate ai plecat in excursie si petreci de n-ai mai trecut pe aici .
Simo, cum mai esti?
Carla, sunt bine fetele ?
Vivela spune:
v-am zis oare ca am fost la psihologul de la gradinita? pt david, normal. sau pt mine, nici nu-mi dau seama.
concluzia e psiholoagei e ca david e foarte convins ca il iubesc mai mult pe damian decat pe el, se simte respins, ii e frica sa nu-l abandonez.... a inceput sa-si doreasca iar sa doarma cu mine, nu mai vrea cu taica-su. asa ca azi-noapte am dormit iar flancata de copii, la stanga de cel mare care se intindea ca o placinta, la dreapta cel mic care forfotea, se sucea, se intindea, se rasucea, plangea, se aseza in cap, apoi in fund, maraind nonstop. asta cand nu se intindea dupa frate-su peste mine, sa-l traga de ciuf sau sa-l zgarie pe fata. sau atunci cand david se repezea sa-l puna la punct pe damian cu o palma in cap.
eu n-am putut sa inchid un ochi, daca indrazneam cumva sa dorm, ma trezeam brusc fie cu grebla (ghearele) pe fata, fie dintr-o zmucitura zdravana de par, sa ma invat minte sa mai dorm in post!! somn usor, deci!
curios, dimineata erau amandoi fresh, numai buni de chiraiala reciproca si de ifose.
ma duc, ca tipa.
CarlaV spune:
Pup fetele, eu sunt tare amarata... Asistenta care a venit 3 zile sa stea cu Saby cand a avut socul septic are 42 ani, isi doreste mult copii, a facut fiv si avea un baietel. Ieri mergand cu Lary la control la ORL am aflat ca a pierdut sarcina, avea 16 saptamani...
Dimineata am fost cu finutii la ginecolog, l-au schimbat, le merge bine, au ajuns la 25 saptamani.
Vivela, sunt bine fetele, in afara faptului ca Larisa a adormit cu greu la 12 noaptea si azi la 6:30 era in picioare, in rest sunt bine amandoua. Abia acum 10 mminute a capitulat, sper sa doarma pana la 17, sa-mi mai fac si eu niste treburi.
Xerxe, imi pare foarte rau pentru soacra. Felicitari pentru fetita, ai grija de copii, este important sa fii sanatoasa pentru ei.
Dana, sanatate lui Eric, tare pacatoasa e viroza asta. Si mie-mi zicea asistenta de la gradinita ca nu e nicio epidemie... Ma rog, asta e alta mancare de peste, m-am certat si cu vitica aia, va povestesc altadata.
Luna, felicitari pentru casa!
Mada, ma bucur ca este EEG-ul normal. Cu aeratoarele te inteleg bine, si noi avem probleme cu urechile.
Vio, si eu te pup
Oaana, ce rau imi pare pentru otita! Am devenit foarte sensibila la acest subiect, va tin pumnii sa rezolvati repede si fara sechele.
Stefania, cand vii in RO? Noi trebuie sa ajungem la mare pana in 15 aprilie, mi-ar placea mult sa ne vedem.
CarlaV spune:
Vivela, tu ziceai de TNT pe paine? Cred ca au scapat niste sandwich-uri si pe la Lary, ca dupa "somnul" de 6 ore jumate de azi-noapte, mi s-a trezit acum la o jumatate de ora dupa ce adormise la san. Si este super extra fresh!