Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salutare

vmadelain multumim de intrebare. totul a fost ok. nici temperatura nu au facut , nici piciorutul nu s-a umflat.am avut o noapte super.
am doooormit, cu trezirile pt papa bineinteles.
am observat o chestie...daca le dau sa manance culcate, pe o parte, si cu o pernuta mica si moale sub capusor, cand se satura, adorm...si dorm linistite.
la inceput imi era frica sa nu le ia durerea de burtica, din cauza ca nu mai dau aerul afara...dar nu s-a intamplat nimic.

sugu foarte frumoase puficele. si ce ochi expresivi au.

deci...fetele care luati pastile de schindruf,vad ca il vorbiti de bine. am sa incerc si eu. cu toate ca parca am citit ca e puternic estrogenic, si asta nu s-ar impaca bine cu faptul ca am avut endometrioza...oricum ma mai informez.

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata si de la noi!Eu va citesc constant doar ca nu scriu pt ca nu avem noutati la noi totul decurcand normal!Bebe papa bine creste frumos acum la 3 luni si 2 saptamani are 7 kg deci suntem bine! Vreau sa felicit toti bebelusi care s-au crestinat weekendul trecut sa creasca mari si frumosi! Noi botezul l-am avut in decembrie pe 25 exact de craciun.A fost frumos si la noi si am avut parte de un bebe linistit care a dormit toata noaptea si ne-a lasat si pe noi sa ne distram.L-am adus doar la inceput pt dansul de inceput apoi la ursitoare si la tort in rest a stat in camera de hotel cumintel cu nana mea. As vrea si eu sa va pun poze pe contul comun sa ma laud si eu cu ursuletul meu dar nu stiu cum.Ma poate ajuta si pe mine cineva in aceasta privinta? Sugubina:superbe puficele tau sa va bucurati de ele si sa creasca mari si frumoase mai frumoase ca acum!

Mergi la inceput

aaaa....

azi fac bubulinele mele 4 luni.

suntem mari deja...o sa sarbatorim cu o lingurita mica-mica de suc de mar...sper sa le placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Jo ann:La multi ani bubulinelor tale!Sa va bucurati de ele si sa creasca mari si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Buna dimineata...
Am avut o noapte luunggaaa.... si bebe s-a trezit la 1, la 4 si la 8 si de fiecare data m-am chinuit sa il desfund pe nasuc.
Acum astept sa adoarma, sa ma bag si eu in patut pentru macar inca o ora (sper eu).
MSymo nu poti vorbi cu sotul tau sa vorbeasca cu al meu sa ii dea si lui idei din acestea romantice, ca am un sot bine-intentionat si f iubitor, dar lipsit de idei . Deci, la anul va furam idea .
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Neata si de la noi!

Heidy Imi pare rau ca aveti de furca cu raceala! Poate pediatra o sa va dea un tratament care sa dea repede rezultate!

Lidia felicitari pt crestinarea lui Ianis! Abia asteptam sa vedem poze! Ai descris ft frumos evenimentul!

Bebelu Bine te-am regasit! Am vazut pozele cu Natalia de la semnatura! Tare dulce este!!!

MSymo Si noi am procedat asa anul trecut, am vrut sa iesim din rutina si ne-am dus la hotel Hilton Spa din Sibiu si ne-am rasfatat 3 zile! Prinde ft bine! Ai pf dreptate!

Ma duc sa-mi fac si eu o cafea (decaf), mi-ati tot facut pofta si nu am mai baut de nici una de muuulta vreme!Apoi o sa-mi incarc bateria de nervi, azi avem de taiat unghii si facut limba...si tare urleaza Evelina la ambele operatiuni!

Pupam toate mamicile si bebeii/bebelinele! Sa fie o zi mai buna ca ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

aaaa....
azi fac bubulinele mele 4 luni.
suntem mari deja...o sa sarbatorim cu o lingurita mica-mica de suc de mar...sper sa le placa.
mami de bubuline gemene

EEh, deja 4 luni! FELICITARI!!! Cand ne mai pui si noua pozici sa le admiram deja maricele?

Bafta cu prima zi de diversificare!

Mergi la inceput

multumim fetelor

vmadelain eu le tai ungiutele fetelor cand dorm.
le iau in brate adormite, sau le adorm in brate si le tai unghiile in liniste.
incearca si tu . te scutesti de o multime de nervi.

poze noi am dar pe aparat. si acu se apropie ora de masa a Martei si nu ma mai apuc sa transfer, sigur nu am timp.

fetele mele nu prea mai au ora de masa in sincron ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

MSymo frumoasa surpriza ti-a facut sotul! La mai multe...
Lidia dar ati petrecut ceva nu gluma...eu cred ca eram praf dupa
heidy nasol cu bb bolnavior...noptile sunt groaznice cand au nasul infundat...sa ii treaca repede ii dorim
JoAnn la multi ani pt bubulinele tale, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii...wow incepeti si cu diversificarea, sunteti fete mari ce mai...

Bb meu si-a descoperit manutele si drept urmare a decis ca sunt bune de supt si le baga pe amndoua pana la gat...uneori pe langa san vrea sa bage si pumnuletzul...e tare haios
Pe mine ma deprima groaznic vremea asta, am asa o stare tare aiurea...numai in casa, acelasi program, singurei pana seara ...uof, am senzatia ca nu se mai termina perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,
Sunt cu bebe in brate, nu pot scrie mult. Ne pregatim sa mergem la gradi, sa-l luam pe Nicholas. La 1 fara un sfert iesim, asa va face si Patrick nani
Simonique, de ce stati numai in casa? Nu scoti bebelusul afara? Il infofolesti bine, pui husa de ploaie pe carut si il plimbi macar 30 min. Eu ieri am stat afara 50 min, probabil ca si astazi vom sta 45-60 min, depinde de vreme.
Patrick avea 2 puncte negre pe obrajor (ramase de cand ii apareau bubitele- acneea neonatala). Si de aseara unul dintre ele s-a transformat in cosulet, are cap galben si e rosu in jur. Pediatra nu mi-a raspuns, cu ce sa-l dau? Ar trebui ceva sa-l usuce, arata exact ca un cos. Voi ce ma sfatuiti?
nu mai are stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Joann sa0ti traiasca bebelinele si sa se faca mari mari

Madalina eu va citesc zilnic, dar nu prea am cand sa scriu, multumim de complimente

bebelina mea e tare agitata, nu doarme deloc k un bebe de nici 2 luni.la 6 dim e in picioare, rar cand mai adoarme o ora p la 7-8 si atunci p pieptu meu,iar pana seara nu doarme decat 5-10min, iar trezire 3-4ore, iar somnic iar trezire. siuite asa. mai are momente cand adoarme p la 5-6 seara si se trezeste doar pt papica si baie. dar mare maj a zilelor sta cu ochii p tavan, are chef de vorbaraie, cantat, jucat, chirait, marait, scremut, si uite asa.noaptea doarme max 2 ore jumate dupa care o ora papam , ne schimbam, mai stam la taclale, ne mai jucam, si uite asa mai trece o zi. si inca o zi si inca una.
sunt chiauna. i-am luat siropel calma baby, am zis k poate paote, a dormit primele 2 zile, de nu simteamk am copil in casa, si dupa a revenit la programu initial. nu stiu ce sa-i mai fac. dr zicek face parte din categoria bebeilor activi, si nu are ce sa-i faca. aveti vreun sfat ceva? e normal k la varsta asta sa doarma asa putin? cred k dc pun cap la cap cat doarme, sunt max 8 ore. ceea ce mi se pare super putin.

va pupam si sa stiti ca nu v-am parasit. sunt aici alaturi de voi.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput