Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ma scuzati ca insist dar trebuie sa confirm maine dimineata nr de persoane la restaurant si de aceea mai intreb o data: se comanda manu si pentru dj, cameraman si fotograf????

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Eu stiu ca da. Noi am comandat.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Bebele meu a racit... Ce ma fac??!!

du-te urgent cu el la doctor... nu e de glumit!!!

la copii asa de mici evolutia bolii se poate produce foarte repede!!!

Am vorbit cu pediatra, in seara asta aspirat, curatat , desfundat si maine la control...

Mergi la inceput

sugubina...frumoase rau puficile..
Eu citesc, dar nu prea reusesc sa si raspund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

deci, m-ati innebunit cu schindufu asta: de unde ziceti ca se ia? e ceai sau sunt pastile?

nu mai stiu cine ma intreba de ce ne interzice drita sex. pai nu ne interzice, noi suntem dusi cu capul si obositi asa de tare, ca seara nu ne mai arde decat de somn.ne gandeam sa plecam intr-o sambata de acasa la un hotel in bucuresti si sa lasam bebeii la socri.dar nu ma lasa pe mine inima.

Adi, mami de ana si ioachim

Wau, super idee, te scoate putin din rutina si iti ridica moralul, face bine la suflet....si nu numai!
Anul trecut de ziua indragostitilor, am ajuns acasa terminata de oboseala de la birou, era frig si urat, iar iubi mi-a zis: plecam pana la munte. Ne-am urcat in masina si ne-am oprit la Radisson intr-o super camera, cu lalele mov (preferatele mele), sampanie si ciocolata. Am stat jos la restaurant si apoi ne-am retras spre camera, iar dimineata am servit micul dejun ffffff bogat si am plecat fiecare spre birou direct de la hotel. A fost super, "mini vacanta"! Inca ne mai gandim daca nu cumva Diana a fost conceputa atunci. Anul acesta am repetat, doar faza cu restaurantul.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

deci, m-ati innebunit cu schindufu asta: de unde ziceti ca se ia? e ceai sau sunt pastile?

nu mai stiu cine ma intreba de ce ne interzice drita sex. pai nu ne interzice, noi suntem dusi cu capul si obositi asa de tare, ca seara nu ne mai arde decat de somn.ne gandeam sa plecam intr-o sambata de acasa la un hotel in bucuresti si sa lasam bebeii la socri.dar nu ma lasa pe mine inima.

Adi, mami de ana si ioachim

Wau, super idee, te scoate putin din rutina si iti ridica moralul, face bine la suflet....si nu numai!
Anul trecut de ziua indragostitilor, am ajuns acasa terminata de oboseala de la birou, era frig si urat, iar iubi mi-a zis: plecam pana la munte. Ne-am urcat in masina si ne-am oprit la Radisson intr-o super camera, cu lalele mov (preferatele mele), sampanie si ciocolata. Am stat jos la restaurant si apoi ne-am retras spre camera, iar dimineata am servit micul dejun ffffff bogat si am plecat fiecare spre birou direct de la hotel. A fost super, "mini vacanta"! Inca ne mai gandim daca nu cumva Diana a fost conceputa atunci. Anul acesta am repetat, doar faza cu restaurantul.

Succes!

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

cat de romantic!!!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!

De cand ma chinuiesc sa va scriu... pfff! De-azi dimineata am pagina asta deschisa si uite ca abia acum apuc sa scriu, Sunt zombie, azi dimineata eram fresh cu cititul, acum nu mai stiu nimic din ce-am citit. Reiau dimineata si ne-auzim la cafea. Sper sa reusesc s-o beau cu voi, de data asta!

Va pup fara exceptiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

noi am avut botezul sambata si ne-a luat ceva sa ne revenim dupa atatea petreceri....noi am inceput de joi cu petrecerile cand a fost ziua nasei, apoi vineri am fost la petrecerea de degustare de la rest unde am organizat botezul,apoi sambata am avut botezul care s-a terminat la 5 dimineata iar duminica am avut baita care a continuat cu o petrecere pana la 10 noaptea....noi la rest am fost cam sacaiti, adica a stat Ianis intr-o camera in care era foarte cald asa ca nu a dormit mai deloc
eu de scos bebele l-am scos doar cand au venit ursitoarele si atunci s-au facut si poze cu el, dupa care l-am mai scos la tort dar doar cat s-a cantat la multi ani si atat
noi am avut pe masa ca aranjament trandafiri,irisi,crizanteme si verdeata iar restaurantul a fost aranjat pe culoarea violet
eu am vrut sa fac un botez mai deosebit asa ca mancarea a fost specific frantuzesc (cu foetaje,rulade, branza albastra etc.) restaurantul a fost ornat violet si nu albastru iar baiatul a fost imbracat in grena,oricum a fost tare frumusel
cand o sa primim pozele de la nenea fotograf o sa punem si noi pe contul comun ca sa ne vedeti cat de frumusel am fost
vreau sa va spun ca la biserica cand l-a bagat in cristelnita nu la bagat din prima cu capul la fund ci l-a udat mai intai pe spate iar piticul meu statea asa cuminte ca si cum ar mai fi vrut sa ii dea parintele cu apa pe spate dar din nefericire pt el a fost bagat la fund
va pe toate si mai sciu si alta data ca acum e tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

heidy, multa sanatate lui BB! sa ne spui ce ati facut la medic.

diana.b, eu am comandat si pentru cei trei acelasi meniu ca si ptr invitati.

adipapazi, tare buna ideea sotului tau! stiu din experienta

am inceput sa ma mai uit si eu la poze, asa printre picaturi, le-am admirat pana acum pe cele ale sugubinei; dulci rau printesele si cu niste ochi superbi.

eu nu am pozele de la botez inca; fotograful ni le va da la sf saptamanii asteia.

am uitat sa va spun ca nasa i-a dat cadou un lantisor de aur alb cu un ursulet.foarte fin si dragut.

Mergi la inceput

Buna dimineata...

Am avut o noapte luunggaaa.... si bebe s-a trezit la 1, la 4 si la 8 si de fiecare data m-am chinuit sa il desfund pe nasuc.
Acum astept sa adoarma, sa ma bag si eu in patut pentru macar inca o ora (sper eu).

MSymo nu poti vorbi cu sotul tau sa vorbeasca cu al meu sa ii dea si lui idei din acestea romantice, ca am un sot bine-intentionat si f iubitor, dar lipsit de idei . Deci, la anul va furam idea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:

chiar n-as fi vut sa insist in halul asta... mi-a dat o eroare si apoi am vazut dublu: mesajul de doua ori!

sincer chiar recomand sa se incerce pastilele de schinduf, nu ceaiu ca e raaaaaaaaau de tot la miros!

stiti care e ordinea la botez: fetele sau baietii mai intai?????

mai citesc si revin, asta daca ma lasa pustiul

se boteaza in functie de varsta, de la cel mai mare la cel mai mic. dc sunt de aceeasi varsta, mai intai baietii si dupa fetele
eu la nunta le-am comandat meniu la foto, video si dj.
dar pt botez, dc nu faci toata noaptea, poti sa le faci unplatou cu ceva si asta e.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput