Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello, dragele mele!

Heidy, multa sanatate puiului tau! Sa ne anunti cum a fost la control!

JoAnn, bubulinelor tale!

Symo, ft tare iubi tau!

Amelia, Madalina, Bebelu, sper sa sa se rezolve cat mai curand zilele agitate ale bebelinelor voastre!

Revin, tb sa culc un pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Misticgirl pai de vreo 3 zile e ploaie si ceata si urat si cum nu am nici husa de ploaie nu am iesit...in rest iesim dar nah...ca pt vremea asta..uof, nu mai vine primavara. Despre cos nush ce sa iti zic, nu am patit...poate dak il stergi doar cu ser fiziologic de mai multe ori pe zi va trece in 2-3 zile

bebelu si eu tind sa zic ca si dr ta...unii copii asa sunt...eu sunt patita de la cel mare care exact asa era...nici asta mic nu e departe dar nah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

bebelu si eu tind sa zic ca si dr ta...unii copii asa sunt...eu sunt patita de la cel mare care exact asa era...nici asta mic nu e departe dar nah...

din curiozitate..cand s-a calmat?
auzisem de dimineata la tv o mamica cu un bb de 9luni care se trezea din ora in ora si la fel, plin de energie. iar tipa (dr cica) i-a zis k se poate administra nu stiu ce medicamente gen somnifer, pt o sapt pana isi regleaza somnu si dupa nu mai sunt probl. dar mi se pare riscant sa dai unui bb asa mic medicamente sa doarma.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Bebelu, si noi avem muulte ore de stat treji.. Ne am impacat cu ideea ca e un bb foarte activ si incercam sa i umplem timpul cat mai frumos cu putinta. Nu exista sa am timp sa gatesc/de calcat nu mai vb.. Noroc ca ne mai aduc mamele cate o oala de mancare..
Am incercat si noi Calma Baby dar degeaba..Am constatat ca vit C il agita si mai tare daca iti vine sa crezi (nu credeam ca e posibil mai rau) dar evident e vitamina.. asta e..
pupp

Citat:

bebelina mea e tare agitata, nu doarme deloc k un bebe de nici 2 luni.la 6 dim e in picioare, rar cand mai adoarme o ora p la 7-8 si atunci p pieptu meu,iar pana seara nu doarme decat 5-10min, iar trezire 3-4ore, iar somnic iar trezire. siuite asa. mai are momente cand adoarme p la 5-6 seara si se trezeste doar pt papica si baie. dar mare maj a zilelor sta cu ochii p tavan, are chef de vorbaraie, cantat, jucat, chirait, marait, scremut, si uite asa.noaptea doarme max 2 ore jumate dupa care o ora papam , ne schimbam, mai stam la taclale, ne mai jucam, si uite asa mai trece o zi. si inca o zi si inca una.
sunt chiauna. i-am luat siropel calma baby, am zis k poate paote, a dormit primele 2 zile, de nu simteamk am copil in casa, si dupa a revenit la programu initial. nu stiu ce sa-i mai fac. dr zicek face parte din categoria bebeilor activi, si nu are ce sa-i faca. aveti vreun sfat ceva? e normal k la varsta asta sa doarma asa putin? cred k dc pun cap la cap cat doarme, sunt max 8 ore. ceea ce mi se pare super putin.

va pupam si sa stiti ca nu v-am parasit. sunt aici alaturi de voi.

Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vmadelain felicitari pt piciorusele perfecte! cum merge cu lp? la acceptat?
danaint ti-ai mai revenit din raceala?
ana_o nu stiu de unde ai atata energie si putere.
sugubina ce printese smechere ai! cu palariute!

cand va aud cate reusiti sa faceti! eu in afara de casa si bebe nu sunt in stare de altceva. nci la controlul de 6 sapt nu am reusit sa ajung m-am programat pt vineri, sper sa reusesc , numai treb sa aman! la mine e mare eveniment iesitul din casa pt altceva decat plimbare. offf trebuie sa ma adun cumva...

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

offf deci nu sunt singura cu bb energic
nici eu nu am timp de nimic. am zile cnad prima madsa e la 4 dupa-amiaza. de facut curatenie mai apuc cand e sotu aksa. dar mancare, spalat, calcat...vise taica...noroc k le face socrela k altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

noi am fost in wk la munte. un vissss! doamne, ce bine ne-a priit la toti 3 iesirea. am fost un grup de 4 cupluri , am ras am vorbit, am gulmit, am mancat. noi eram singuri cu bebe deci robert a trecut din brate in brate si a zambit la toata lumea. am simtit si eu ca traiesc!
ce ma bucur pt bebe, cate conexiuni si-a facut el in creieras acolo, cu atetea lucruri noi! ii facea ochii in cap ca la girofar , nu stia la ce sa se uite mai intai! l-am dus si pe partie

si acum partea cea mai frumoasa: nu stiu daca de la aerul tare si curat de munte sau faptul ca vineri a implinit 3 luni dar doarme bebele meu cate 6/7 ore legate pe noapte , se scoala d papa apoi iar 2/3 ore somn. mi-e si frica sa ma obisnuiesc cu ritmul asta . inainte se trezea din ora in ora sau maxim 2 (in noptile bune) , o noapte pe saptamana dorme si el cate 3 ore legate si acum direct 7 ore!!!
deci curaj mamicilor care nu doriti noaptea, la un moment dat o sa se regleze singuri!

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna si de la noi,

Azi ne-am sculat mai devreme. Eu cu un mare junghi in spinare, din e in ce mai tare. Cre ca sunt meteosensibila, nu as fi crezut. L-am pus pe Pufescu sa ma faca cu aparatu de masaj pe spate dupa ce m-a cremuit cu diclofenac. M-a mai ajutat..dat tot imi e greu sa iau monstru marin in brate!

andreeacc multumesc !

Bebelu ce fata frumuasa aaai! O sa franga inimi sa stii. Mi se pare ca seamana la zambet cu Ilincuta mea.

Mi-a placut de caciaula aia gaalbena!

JoAnn merci! Ia schinduf ca e ok ca e estrogenic - daia si ajuta la lactatie. Eu am vazut diferenta sa stii. Sincer mi se cam ia de mulsu asta, m-am plictisinizat teribiiiil! Da nu renunt ca dupaia pleaca lapteeku si degiaba m-am chinuit.

LA MULTI ANI bubulinelor Sara si Martaaa!! sa imi zici dc le-a placut sucu de mar.

vmadelain si eu ca Joann tai unghiile cand dorm, dupa sesiunea de alaptat de seara la dublu la serial, dorm duse si le tai frumos. Mi se pare ca cresc atata de repedeee unghile!

ral_eli kiss merci. Da smecherie maxima...
felicitari pt somnu de tuata noaptea! Asa-i ca e tare sa nu mai te scoli la doo trei?
Cum v-ati descurcat cu papa lu bebe in concediu? Ce ai luat cu tine?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Sugu multumim de complimente.

Ral_eli e o idee cu plecatu. poate ca a schimbat aeru si de aia acu emai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Revin si eu iar cu aceeasi intrebare.Cum pot gasi si eu albumul comun sa pun ceva poze cu ursuletul meu?

Mergi la inceput