Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Fetele care au show la baita, bebelusilor vostri este posibil sa le fie foame sau somnic? Noi aveam cu Tudor mare tam tam daca ii faceam baita si lui ii era foame, asa ca il hranesc, il las 30 minute (abia se incalzeste camera in timpul acesta) si apoi ii facem baita, ne jucam la dezbracat, facem un masaj sanatos dupa baita (il oboseste la maxim asta), apoi mai suge un pic, chiar daca a mancat cu 1h in urma.. si pica lat.
Poate functioneaza doar la bebele meu .. nu stiu ..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

A mea face show dupa baie, cand e vorba de imbracat. Si mai ales de pus caciulita pe cap. Atunci e durere maxima!
Mami de Cristiana (29.12.2010)

Amelia, vad ca avem fetite de zici ca sunt gemene! Amandoua au avut probleme cu eritemul, amandoua fac show dupa baie! Te tin la curent cu schimbarile!

Heidy Am incercat toate variantele...nimic nu merge...de obicei ii dadeam papa inainte cu 30 de min de baie, si ii placea ft mult la baita, chiar se calma cand era agitata! am schimbat camera in care ii facem baie, am schimbat temperatura apei,gelurile de baita, persoana care ii face baie, am pus si un finet in apa, i-am pus si jucarele, se pare ca s-a speriat de ceva, nu-mi dau seama...dar asa tare ma oftic!!! Acum vreau sa comand o alta cadita, sa ii schimb totul la ea, culoare, forma...etc...

Sugubina Superbe Puficele! Ce ochi frumosi au si ce expresive sunt! Felicitari!

Elfica, Eliza Felicitari pt micii crestini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, la 8:30 eu sunt singura care ar dormi!! De fapt, uite, as dormi chiar de-acum! :) Maria asteapta insa un desen cu dragon, am promis, am sincronizat subtitrarea, sa vedem acum...
Heidy, la copii e bine sa mergi la pediatru pt orice. Mie mi-e teama de nevazute: urechiuse, cai respiratorii...
Amelia, se vor mai aranja lucrurile. Cand se mai incalzeste poti sa-i muti baia mai devreme, pe la pranz. Eu nu le-am facut baie la fete zilnic pt ca nu era ritual de nani la noi si in plus nu consider ca un bebelus este murdar sa trebuiasca spalat zilnic. La fundulet oricum sunt spalati mereu... in plus, am mai zis, eu am o problema cu sapunurile, de oricare ar fi. Daca as opta pt baia zilnica as folosi sapun doar de 2 ori pe saptamana. Daca tot am inceput sa vorbesc de asta, eu folosesc acum baia, des, ca forma de relaxare. Dupa ce Maria a inceput sa stea in fundulet se juca zilnic in apa in cada, stand intr-un scaunel special de baie. Dupa ce va mai creste putin si Sara le voi pune pe amandoua cat mai des la joaca in apa, dar tot asa, fara sapun de cele mai multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina, felicitari pt piciorusele perfecte! Luni le-am facut si eu programare la fete pt control.

Mergi la inceput

JoAnn Ce fac bubulinele? Le merge bine dupa vaccin?

Doura, Miruna Sunteti ok? Doura, s-a intors sotul din delegatie?
Si al meu va trebui sa plece in delegatie in India si Vietnam pt vreo 3-4 sapt, mi-e groaza sa ma gandesc... E bine ca poate amana pana dupa ziua mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Madalina, felicitari pt piciorusele perfecte! Luni le-am facut si eu programare la fete pt control.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Multumim frumos! Si voi sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

E taticu de servici pan la 8juma cand imi incepe serialu asa ca am putintel timp.

adi eu te intrebam cu sexu ! te inteleg cu oboseala si lipsa de chef..
Eu iau pastile de schinduf se gasesc la plafar, producatoru e Favisan.Am gasit la farmaciatei.ro.

Multumim de complimente, da sunt smechere ce sa-i faci.

Elfica multumim frumos te pupez! Da, fiecare nas a tinut babe-ul lui. Nasa se bucura ca a nimerit-o pe Ilincuta ca e mai mica ! Eu si Pufescu am tinut lumanarile.

heidy legat de baitza putem sa avem discoteca inainte, scandal de somn sau fuame, cand le bag la apa tac si se linistesc ca prin farmec.Apoi le masam si le umflam cu milk, then la patucin cu lumina stinsa si fara zgomot si se patucinizeaza pan la 7-8. Sau noo. Acu poate alti bebei sunt alfel..de fac ei scandal, nu stiu de ce sau ce nu le-o place. O fi prea fierbinte sau calaie apa cine stie.

Olgutzika da, au venit nasii pan la urma cu rochite de catifea alba si palarii si pe deasupra pelerine ceva. Foarte dragute. SI sunt maricele si mai merg si altadata de purtat.

vmadelain merci kiss!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain
Amelia, vad ca avem fetite de zici ca sunt gemene! Amandoua au avut probleme cu eritemul, amandoua fac show dupa baie! Te tin la curent cu schimbarile!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

Abia astept sa apara schimbari. In bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

A mea mandra e super incantata la baita, problema e cand se termina baita.

Asa va invidiez pe cele care aveti copilasi cumintei, fara colici, fara probleme... Daca ar fi si a mea macar fara colici si tot ar fi muuult mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Bebele meu a racit... Ce ma fac??!!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

du-te urgent cu el la doctor... nu e de glumit!!!

la copii asa de mici evolutia bolii se poate produce foarte repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

stai linistita amelia ca si noi am trecut prin perioada aceea cu colici, in care somnul era un vis frumos!

inca o intrebare: de vreo doua zile bebita al meu mesteca in continuu, parca ar avea in gura guma de mestecat.
ce inseamna asta??? deja ma ingrijoreaza mesteca in continuu cand e treaz si cand nu are manutele in gurita...

Mergi la inceput