Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ma scuzati ca insist dar trebuie sa confirm maine dimineata nr de persoane la restaurant si de aceea mai intreb o data: se comanda manu si pentru dj, cameraman si fotograf????

Mergi la inceput

ma scuzati ca insist dar trebuie sa confirm maine dimineata nr de persoane la restaurant si de aceea mai intreb o data: se comanda manu si pentru dj, cameraman si fotograf????

Mergi la inceput

chiar n-as fi vut sa insist in halul asta... mi-a dat o eroare si apoi am vazut dublu: mesajul de doua ori!

sincer chiar recomand sa se incerce pastilele de schinduf, nu ceaiu ca e raaaaaaaaau de tot la miros!

stiti care e ordinea la botez: fetele sau baietii mai intai?????

mai citesc si revin, asta daca ma lasa pustiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Fetele care au show la baita, bebelusilor vostri este posibil sa le fie foame sau somnic? Noi aveam cu Tudor mare tam tam daca ii faceam baita si lui ii era foame, asa ca il hranesc, il las 30 minute (abia se incalzeste camera in timpul acesta) si apoi ii facem baita, ne jucam la dezbracat, facem un masaj sanatos dupa baita (il oboseste la maxim asta), apoi mai suge un pic, chiar daca a mancat cu 1h in urma.. si pica lat.
Poate functioneaza doar la bebele meu .. nu stiu ..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

A mea face show dupa baie, cand e vorba de imbracat. Si mai ales de pus caciulita pe cap. Atunci e durere maxima!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Amelia, cu placere! Eu zic sa alaptezi linistita in continuare, sper sa gasesti sustinere si la medicul tau...desi majoritatea medicilor "sare" cu lapte praf.

Diana, eu nu am avut niciodata cameraman si dj, dar le-as comanda...ca doar stau tot timpul acolo. Si fotografului doar daca ramane la toata petrecerea.

Iar la botez, ca in toate cele bisericesti, intaietate au barbatii ...si doar baieteii sunt bagati in altar, fetitele sunt doar inchinate la icoane.

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Si eu as merge cu bebe racit la medic. Sa se uite si in gatul lui, sa il asculte la plamani...pana ajung la medic, aspirati mucii.

Sugubina, mortale pufoasele cu palarii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pai nu vreau sa renunt la laptic, ca doar na, de-asta am si mers hotarata pe laptele meu pana acum. Eu am fost crescuta cu lapte de alimentara, ca n-am supt decat o saptamana de la mami meu, asa ca stiu ca e mai bine sa fie hranita cu lapte matern. Atat cat se poate.
Sper sa doctora sa nu sara cu laptele praf, ca oricum sunt cam suparata pe ea. Si micuta a luat in greutate, n-a stagnat, nici n-a scazut. A luat mai putin, dar a luat totusi.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Bravo, Amelia, that's the spirit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

diana..pt dj cameraman si fotograf..daca ei nu au avut nicio dorinta..se practica a se comanda un platou de aperitive si unul cu friptura..peste sau ce mai aveti in meniu nu se comanda..si este mai bine cu platou si pt voi si pentru ei pt ca pot manca atunci cand au timp ..

si asa cum a zis si olga..baietii au intaietate in biserica..

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Diana, noi comandam meniu si pt DJ. Foto si cameraman nu avem! Avem niste prieteni cu aparatura dotata si nu mai e cazul sa apelam la altii.

Mergi la inceput