Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mamaaa, ce frica imi este de raceala, acum cd avem si noi botezul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

heidy, mai au si ai mei zile cand mananca mai putin de 5 mese, de ex ieri. dar daca mananca bine la mesele alea 4, e in regula. scria in mama si copilul ca daca au 4 mese de 200 ml e ok.

betrice, nu racesc la botez, are grija ingerasul. plus ca sunt dupa prima impartasanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Foarte frumoase puficele! Cred ca e tare greu sa fii nas de gemene! Cum a fost: fiecare a tinut in brate cate un copil, iar lumanarea fata nasilor? Si tu erai gigea, coafata, aranjata, nice mamy :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mai sugu, sunt caraghioase rau de tot. si frumoaaaaaaaaase cu okii aia de la ma-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Amelia, pentru tine http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156234

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Multumesc mult pentru link Olgutzika!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Bebele meu a racit... Ce ma fac??!!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Sanatate multa fetelor si bebeilor bolnaviori!

Danaint, reflexoterapia este acea terapie care se practica prin masarea talpilor. E foarte buna pentru detoxifiere si ... multe altele.

Diana_b, si eu cu bebe tot 24/24. Felicitari pentru reusita cu schinduful!

Madalina, si noi avem show dupa baita. Chit ca facem baie la ora 20.30-21.00 pana la miezul noptii rar adormim...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Bebele meu a racit... Ce ma fac??!!

Heidy, eu as suna pediatrul sa-mi spuna ce pot face. E drept ca eu sunt cam pe alaturi cu cresterea copiilor, de-asta as intreba medicul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

heidy, mai au si ai mei zile cand mananca mai putin de 5 mese, de ex ieri. dar daca mananca bine la mesele alea 4, e in regula. scria in mama si copilul ca daca au 4 mese de 200 ml e ok.

betrice, nu racesc la botez, are grija ingerasul. plus ca sunt dupa prima impartasanie!

Adi, mami de ana si ioachim

Nu prea pot sa imi dau seama cat mananca caci e alaptat la san. Am vorbit acum cateva minute cu pediatra si mi-a zis ca din cauza ca e racit mananca asa de rar si ziua sa il trezesc neaparat la 3 ore si sa ii dau sa manance. Of saracutul, asa se chinuie..

Mergi la inceput

Fetele care au show la baita, bebelusilor vostri este posibil sa le fie foame sau somnic? Noi aveam cu Tudor mare tam tam daca ii faceam baita si lui ii era foame, asa ca il hranesc, il las 30 minute (abia se incalzeste camera in timpul acesta) si apoi ii facem baita, ne jucam la dezbracat, facem un masaj sanatos dupa baita (il oboseste la maxim asta), apoi mai suge un pic, chiar daca a mancat cu 1h in urma.. si pica lat.
Poate functioneaza doar la bebele meu .. nu stiu ..

Mergi la inceput