Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aoleu...ayana super ai explicat.si ma gandesc eu de ce visez ca nasc????????

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

pai probabil pt ca iti doresti f mult inca un copil....sau ca sa fiu si mai abstracta....poate iti doresti f mult actiunea care duce la conceperea unui copil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Daca cineva zice ca nu viseaza ori minte, ori nu-si aminteste ori are o problema care necesita asistenta...psihologica

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Ayanna si cum pot stii daca intr-adevar nu visezi (si tb verificata mansarda) sau nu iti amintesti?
Eu in general am un somn ciudat din care ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. Aproape niciodata nu visez, sau nu imi amintesc, iar in putinele dati cand visez am niste vise ce par atat de reale...ma rog..nu ma intind ca si asa sunt off topic...dar mi se pare f. interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Natural sau cezariana?....glumesc!

Pai nasterea e un simbol, clar..... si poate insemna multe: a da viata, a lasa ceva sa iasa la lumina, a lasa sa se manifeste, a se separa, a deveni independent, a rupe ceva, a crea ceva nou, a....etc...muuuulte variante pot fi si de obicei o interpretare corecta se poate face tinand cont de mai multe aspecte, trebuie analizate chestii legate de viata ta (de ex, acelasi vis la altcineva e posibil sa semnifice cu totul altceva decat la tine)...dar nu te stresa, inconstientul tau rezolva ceva, lasa-l sa se manifeste ca stie el mai bine ce are de facut...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

pai probabil pt ca iti doresti f mult inca un copil....sau ca sa fiu si mai abstracta....poate iti doresti f mult actiunea care duce la conceperea unui copil!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Foaaarte tare...e si asta o modalitate de interpretare...tipic freudiana de altfel...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Bunaaa...

Sorina sarumana pt tratatie ... immm ce buuuun.
Xela felicitari pentru examen. Ce face A? E mai bine?
Dece ma bucur ca sunteti mai bine.
Lillo ce fac puii? Cum a fost azi noapte?
Haircut ce vesti bune... bravo, felicitari
Bea Ce de cuvinte stie Ivan... baiat destept. Am vazut poze. Zic doar atat aaa...si sa va traiasca vitelusa.
Livia suuuper somnul de la pranz...
Myky tare semnatura... iti mai trebuie o nora si o sa fii ca-n poveste
Mire ce tare e Mara ea ti-a aruncat jucariile tale in cada... doar nu vroiai sa ti le dea pe ale ei

Ma duc sa mananc ca m-a terminat Sorina cu meniul ei ma roade stomacul.... revin

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Foaaarte tare...e si asta o modalitate de interpretare...tipic freudiana de altfel...

_

hai, daca tot ne-am apucat....

freudian, ne freudian....uite interpretare sincera.
Eu imi doresc f tare acum, desi sunt la birou, sa fiu in alta parte, cu sotul si sa ....fac copii!!!
Tot ce citesc ma duce cu gandul la asta. Shame on me!!!
De aici interpretarea mea pt visul lui Bea.
Intrebare: nu e posibil ca interpretarea pe care o primesti de la cineva - prieten, mama, tata, cunoscut - sa fie legata de perceptia personala a acelui om in leg cu subiectul dat? mai grav ar fi ca psihoterapeutul sa iti dea interpretari in f de ce simte el sau cum a dormit azi noapte. Asta e doar o ipoteza.
Vreau sa subliniez subiectivitatea raspunsurilor / interpretarilor. Se poate sa fie cineva perfect obiectiv in relatie cu subconstientul altei persoane sau in relatie cu nevoile psihice ale altei persoane?

GOD!!!! nu am timp de filozofie, am un mare excel de verificat/facut/trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

BF, dream on!
eu stiam ca atunci cand visezi ca faci sex (solo, in grup, cu altcineva decat partenerul tau de viata) inseamna ca pur si simplu iti doresti o viata sociala mai activa... eu am de regula in vis mari frustrari legate de sex... sau ca raman de una singura sau ca-mi dispare in mod misterios partenerul sau e doar unul imaginar... si ca o constatare viata mea sociala e de cacao...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

_

hai, daca tot ne-am apucat....

freudian, ne freudian....uite interpretare sincera.
Eu imi doresc f tare acum, desi sunt la birou, sa fiu in alta parte, cu sotul si sa ....fac copii!!!
Tot ce citesc ma duce cu gandul la asta. Shame on me!!!
De aici interpretarea mea pt visul lui Bea.
Intrebare: nu e posibil ca interpretarea pe care o primesti de la cineva - prieten, mama, tata, cunoscut - sa fie legata de perceptia personala a acelui om in leg cu subiectul dat? mai grav ar fi ca psihoterapeutul sa iti dea interpretari in f de ce simte el sau cum a dormit azi noapte. Asta e doar o ipoteza.
Vreau sa subliniez subiectivitatea raspunsurilor / interpretarilor. Se poate sa fie cineva perfect obiectiv in relatie cu subconstientul altei persoane sau in relatie cu nevoile psihice ale altei persoane?

GOD!!!! nu am timp de filozofie, am un mare excel de verificat/facut/trimis.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Is pe fuga...ideea e ca in mod normal niciodata un psihoterapeut nu face interpretarea visului tau, ci te ajuta sa o gasesti....si in nici un caz in modul de concluzie gen 'visul tau inseamna asta sau asta'...el nu face decat sa te ajute sa-ti intelegi mai bine anumite aspecte, sa-ti reformulezi si sa-ti restructurezi modul in care percepi si te raportezi la anumite chestii, te ajuta sa privesti lucrurile si din alta perspectiva in asa fel incat implicit problema initiala sa fie rezolvata, chiar daca uneori asta se intampla indirect...
Ceea ce le-am zis eu la fete mai sus nu este o interpretare, ci un exemplu...simbolurile trebuie interpretate diferit in fiecare caz in parte si prin interpretare nu ma refer la definire a simbolurilor in sens clar, ci mai mult o descoperire a lor...de aia nici nu trebuie sa gasim noi sensuri de genul 'am visat aia, asta inseamna aia'...asta doar pentru amuzament si fun, tu chiar vrei discutie serioasa?

...eheee, e complicat...nu vreau sa intru prea profund in subiect ca-s muuuulte si marunte si grele...si nu e nici topicul potrivit...

Fug la pitica ca e ora de papa...si tzipaaaa....

_

Mergi la inceput

A...BF, postul tau anterior cu cheful tau de 'munca' mi-a adus aminte de bancul cu 'Bula la psiholog'...n-am timp acum, dar daca nu-l stiti intru mai tarziu sa-l zic...

_

Mergi la inceput