Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece, MP, Myky, Tomaca, Nyny, Alexutzzza, Ruxita, Blue_flower ... multumim tare mult pentru urari!

Bea... ce gazela esti!!! Si ziceai ca nu functie TJ!...si vitzelusa e dulce foc!
Ayanna, Dece, Mire.....ce bine ca ati avut nopti mai usoare!
Simply...aoleu...ce visezi tu cam suna a cosmar...
Ruxita...super ce lectii faci cu piticul!
BF...multumim pentru impartasirea experientei. Cum povestesti, suna tare frumos si curat...
Miki..super martisoarele...tre' sa fie super sa fii asa priceputa si indemanatica...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La multi ani Iris!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Haircut, ce ma bucur pentru iubitzica aia mica ca s-a facut bine!

Bea, sa-ti traiasca Marichui..sa dea mama ei laptic bun pt ivanel maselosu'!

mersiiiiiiiiiiiiiii

ce face bobitza?

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Multumesc de intrebare!
Bobitza e bine...sa spun numai de bine nu? ca de rau nu spun
Momentan imi studiaza pantofii...are o placere sa-i intoarca pe toate partile, trage de fermoare sau sireturi, se uita si inauntrul lor sau baga tocul in gura

Cand papa biscuiti sau pufuleti tine musai sa imparta cu mine: o gura ea, o gura eu. La pufuleti zice "pipi".

Cand ii dau margele si le pune dupa gat, cand ii dau clamite incearca sa le puna in par, cand ii dau peria se piaptana si spune "mai-mai"

E innebunita dupa melodia Ghitza si Taraful Chitz.
Arata spre calculator si spune "Titz!"..adica sa-i pun chitz chitz pe youtube!

eh, din astea de-ale ciorilor

Mergi la inceput

Si hai sa spun si de "rau":
nu vrea sa mearga singura!!! Stie dar NU VREA! ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La multi ani Iris!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, PAPUSHA IRIS!

Sa crsti mare, luminoasa, sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

BF..interesant........da asa scrie in biblie.........
cum ai povestit mi se pare extrem de simplu......

multu de aprecieri la adresa gazelei..(cioara):)))

simply............mai avem noi vise din astea.......eu nu am visat ever asa ceva, dar am inteles de la altii ca e nasol rau de tot...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ma bucur ffff mult pentru MaiaDoamne da sa scape cat mai repede

Eu am o problema :Eu visez ca sotul ma inseala....WTF ?????????? de unde si pana unde nu stiu ca nu e cazul

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."

Ma scuzati ca sunt
Imi permit eu sa aberez un picutz cu privire la vis...

Nu e cazul sa-ti faci griji, dimpotriva...
Visele sunt o modalitate de exprimare a inconstientului, care desi nu e vazut si simtit, lucreaza permanent la unificarea, armonizarea noastra interioara...el percepe orice 'dezechilibru' care apare si de care in mod constient nu tinem seama din varii motive...temeri, emotii, sentimente etc...visele sunt simboluri, nu trebuie interpretate 'mot-a-mot', uneori sensul visului poate fi abstract sau aberant, simbolurile care apar insa sunt cele care conteaza...si o interpretare corecta este foarte complexa....si nu toate visele trebuiesc neaparat interpretate. Prin intermediul visului inconstientul aduce la suprafata 'problema' pe care tu ti-o integrezi la nivel constient si o rezolvi prin actiunile de zi cu zi fara ca macar sa-ti dai seama...in cazul in care constientul se face ca nu 'vede' ceea ce inconstientul ii arata, acesta din urma reia 'problema', o mai slefuieste putin, o mai 'machiaza', ii pune o 'masca' ceva si o trimite iar la suprafata fie prin vis fie printr-o alta forma (de ex, manifestare somatica) si tot asa pana 'dezechilibrul' initial dispare. De obicei toata restructurarea asta si armonizarea interioara se face de la sine, in mod normal si natural...doar in cazurile patologice lucrurile stau altfel.

In exemplul acesta, ca te inseala sotul, interpretarile pot fi multe...si pot sa nu aiba nici o legatura cu sotul tau...el e doar un simbol in visul tau...la fel cum e si inselatul....e posibil de exemplu sa fie o chichita ce tzine de imaginea de sine a ta, de stima de sine, ceva acolo care vibreaza in mod neadecvat si pe care inconstientul le simte (chestii banale probabil, carora in mod constient nu le dai importanta) si prin intermediul visului incearca sa ti le aduca in lumina ca sa le rezolvi (ex, simbolic vorbind inconstientul te intreaba: care ar fi motivul sa te insele sotul? ce il atrage la altcineva? ce nu e ok la tine de a cautat in alta parte ceva care sa-l satisfaca? ce poti schimba la tine in asa fel incat el sa fie multumit de tine? etc...)...ma rog, aberez, ideea e ca nu trebuie sa interpretezi visele si sa-ti pui semne de intrebare cu sotul tau, ca el saracu n-are nici o vina ca inconstientul tau are chef de joaca... De obicei toate 'dezechilibrele' interioare, cu care toti, dar absolut toti ne confruntam intr-un mod sau altul, psihicul nostru are capacitatea de a le rezolva singur, fara prea multe interventii constiente din partea noastra...si atata vreme cat visam, indiferent cat de abstract pare, e semn bun. De altfel toti visam, chiar daca de cele mai multe ori nu ne aducem aminte...e si aici o chestie cu visele care ti le amintesti si cele care nu, dar ma lungesc prea mult...Daca cineva zice ca nu viseaza ori minte, ori nu-si aminteste ori are o problema care necesita asistenta...psihologica

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Haircut, ce ma bucur pentru iubitzica aia mica ca s-a facut bine!

Bea, sa-ti traiasca Marichui..sa dea mama ei laptic bun pt ivanel maselosu'!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

mersiiiiiiiiiiiiiii

ce face bobitza?

Multumesc de intrebare!
Bobitza e bine...sa spun numai de bine nu? ca de rau nu spun
Momentan imi studiaza pantofii...are o placere sa-i intoarca pe toate partile, trage de fermoare sau sireturi, se uita si inauntrul lor sau baga tocul in gura

Cand papa biscuiti sau pufuleti tine musai sa imparta cu mine: o gura ea, o gura eu. La pufuleti zice "pipi".

Cand ii dau margele si le pune dupa gat, cand ii dau clamite incearca sa le puna in par, cand ii dau peria se piaptana si spune "mai-mai"

E innebunita dupa melodia Ghitza si Taraful Chitz.
Arata spre calculator si spune "Titz!"..adica sa-i pun chitz chitz pe youtube!

eh, din astea de-ale ciorilor

_

_

ce duuulce trebuie sa fie!!!

....tre sa astept 60 de sec...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Si hai sa spun si de "rau":
nu vrea sa mearga singura!!! Stie dar NU VREA! ]

_

_

lasa ca are vreme............[-)))]
pana pe 1.......cand o sa le arate la toti ce stie ea sa faca.........
incurajeaza-o daca face cativa pasi.nu merge smecheria?

e harnica , pe de lata parte...........titz..........:)
cred ca e o dulce cand zice asa.......

Mergi la inceput