Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Lorex - ce-ai patit? Haircut - uraa! Bravo M Bea- ce mai face Ivan? Au mai trecut maselele? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
da de unde..............
acu incepe distractia no 2..........
nu stiu.o fi el tare la gingii??????sau sa fie asa sensibilos?sau chiar o durea al naibii de rau?
nu mai stiu ce sa cred..........
inca azi nu l-am verificat la dinti...........
na ma duc sa strang...si tot tacamul.............
MP. .myky.alexutza mersi de urari.............
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
revin sper mai pe la 1-2.....
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
myky791 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 vazut poza cu baietel cu palmier in cap........e dulce......... si tortul ![]() ![]() ![]() myky sa iti traiasca!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() am pus si eu poza cu newborn si cu o gazela...... ![]() ![]() Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
bea da tu ai slabit rau. bravo tie. cred ca si zielel astea de maraiala si noptile nedormite cu ivanelul siau spus cuvantul. si pufuleata vitelusa e frumoasa.
eu am avut mai multe poze am lasato pe asta pentru colaj.
_
SOACRA CU DOUA NURORI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
bea da tu ai slabit rau. bravo tie. cred ca si zielel astea de maraiala si noptile nedormite cu ivanelul siau spus cuvantul. si pufuleata vitelusa e frumoasa. eu am avut mai multe poze am lasato pe asta pentru colaj. _ SOACRA CU DOUA NURORI |
daaaaaaaaaaaaaaaaa
zilele astea au pus capac.....si inca VA URMA
asa ca lasati fetele ca vin maselel si va faceti gazele...........
![](olala.gif)
gata........
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
ayanna_xem spune:
Buna dimi!
Ma bag si eu la un cafeu si la ceva dulce...mersi Dastefa si Sorina (apropos, Sorina, menu-ul ala m-a facut sa
si sa inghit in sec asa de dimineata)
Noi am avut o noapte linistita, cu o singura trezire rezolvata rapid cu tzitzi si cateva maraieli prin somn, dar nimic de speriat...Fii-mea cand se trezeste noaptea si vrea tzitzi si eu nu percutez rapid ma trage de bluza si zice asa somnoroasa 'tiiiitzi, tiiiitzi', e dulcica foc...
La noi vine craciunul, ninge ca-n povesti....deja s-a asezat un strat pufos...zgubi se joaca in patut si din cand in cand mai arunca ochii pe geam si zambeste si ramane asa contemplativa uitandu-se la fulgi cum cad...hm, ce-o fi in mintea ei...Ai vostri pui au momente din astea cand raman asa cu privirea tzinta la un obiect de parca se uita in gol?!! Parca mediteaza la ceva, foarte funny...
BEA...vroiam sa-ti raspund neaparat...pe mine ma chinuie o tuse de mai bine de o saptamana, rau, rau de tot, tusesc pana vomit nu alta, noaptea e un chin ca trebuie sa ma abtin sa n-o trezesc pe pitica...Am luat toate kkturile, sirop, picaturi, pastile de supt fara nici un efect. Aseara insa mi-a facut barbat-meu un ceai de ceapa si ...miracol, azi noapte n-am mai tusit deloc....acum dimineata am mai tusit de cateva ori, dar expectorez si parca mi-a mai dat drumul la piept si deja ma simt mult mai bine...
Am citit pe net si am vazut ca se poate da si la copii de la un an in sus...tai o ceapa in 4 si o fierbi intr-un ibric de apa timp de 5 minute, cu tot cu coaja aurie (cea care nu se ia la mana)...ceaiul rezultat i-l dai cu lingurita pe parcursul unei zile, nu prea mult deodata pentru ca favorizeaza expectoratia si sa nu expectoreze prea mult deodata in caz ca nu stie sa scuipe...daca nu-i place simplu poti adauga un pic de miere sau zahar vanilat ca sa-i schimbe gustul, desi mie nu mi s-a parut a fi rau...E natural, nu vad ce rau ar putea sa-i faca....e recomandat si in cazul mamelor care alapteaza...
Am vazut pe net ca sunt mai multe variante din astea naturiste care au efect in tuse, dar pe asta il recomand ca la mine a facut minuni. Ivanelu', sa se simta mai bine si sa scape si de durerile de maselutze...
Trimit....ca vad ca fii-mea sta cam concentrata...crek tre' sa-i dau olita...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
blue_flower spune:
Salutare, vad ca sunteti interesate de ceremonia de circumcizie.
Am fost placut impresionata de simplitatea ceremoniei si a oamenilor care au fost acolo. Nu are nimic de a face cu fastul obisnuit la religia ortodoxa.
Este un obicei care se practica inca din antichitate, este mentionat in Biblie, eu personal admir oamenii care isi pastreaza traditiile curate in ciuda trecerii secolelor. Ca asta este o lege din vremea lui Moise, ca dupa ce a murit Isus nu s-a mai cerut asta de la oameni, ci scrie in Biblie ca "taierea imprejur" sa fie in inima, nu in carne, ca evreii nu il recunosc pe Isus ca fiind fiul lui Dumnezeu si ca atunci cand il vor recunoaste, sfarsitul lumii va fi foarte aproape....asta este o cu totul alta discutie.
Ceremonia este simpla, asa cum am mai zis, se roaga si canta, cel care oficiaza avea halat alb si o gramada de alifii pe acolo, bisturiu, ma rog, chestii specifice.
Altarul propriuzis este mai inalt decat restul bisericii, cam cu vreo 4 trepte, pe acel podium erau rudele, parintii, nasul - fratele tatalui in acest caz, care a tinut copilul in brate pe perioada ceremoniei.
Nu se face anestezie, mi-a zis vecina - mama baietelului - ca cica s-a demonstrat stiintific ca in a 8-a zi de viata sangele se coaguleaza cel mai repede - ceea ce imi intareste convingerea personala ca Dumnezeu nu a cerut niciodata de la oameni ceva care nu se poate face sau care nu este bine.
Nu am vazut exact ce a facut rabinul acolo, era cam departe, a prins cu o pensa si apoi a taiat, toata lumea bocea, inclusiv eu. A cantat, s-a rugat, s-a baut simbolic vin dintr-o cupa, cred ca i-a bagat si lui un deget in vin si apoi in gura...pentru ca dormea picea dupa cateva minute. A plans, dar asta nu inseamna ca nu a adormit :) Toti cei de religie ebraica si toti cei cu religie islamica sunt circumscrisi, si n-a murit nimeni din asta. E o decalotare fortata. Cam la fel cum facem noi gauri in urechi la fete cand sunt mici...ca nu doare....numai ca aici are semnificatie religioasa.
Pe vremuri se folosea o piatra ascutita, m-am uitat special sa vad daca nu au si acum piatra, dar nu, era bisturiu.
Apoi a mai fost o ceremonie de rugaciune in sinagoga mica, o camera alaturata sinagogii mari, unde au intrat doar cei care sunt evrei sau de religie ebraica, noi, ceilalti invitati am asteptat in sinagoga mare.
Apoi am fost la un local, un fel de club al evreilor, am mancat mancare specifica, aperitive si un fel de mancare. Si la ora 7 eram acasa. Simplu, curat si frumos.
A, barbatilor, indiferent de religie, li s-a cerut sa poarte tichie pe cap. Nu stiu care este exact denumirea tichiei...eu asa ii zic.
So....eu am fost placut impresionata.
Ruxita spune:
Iris
La multi ani si sa ramai la fel de frumoasa! si sa-i darui in fiecare zi mamei mai multe clipe de veselie si voie buna!
Neatza si la noi! Noi azi am facut "lectii" de stiintele naturii (uitat intr-o revista de bioplaneta cu animalute, plante, pesti, i-a atras atentia animalele domestice, aka porcul, calul, cainele, pisica), o lectie de muzica (cantat in doi la pian, eu registrul grav, el acut, eu o nota, el o nota... cantat la saxofon, stie deja sa sufle, dar mai trebuie sa si apese pe clapa in timp de sufla, e mai complicat inseamna coordonare, si xilofon cantat in draci) si o lectie de desen cu creioane colorate (mazgaleli si jucat cu rumegus de creion ca rupea varfurile)... si putem trece la distractie libera,urcat-sarit de pe fotolii, canapea... deci lectia de sport
Bea si te plangeai ca turbo jamul nu da rezultate, ai vazut si tu - gazela! sa-ti traisca new-borna si sa va bucurati de mult lapte! faci si ... cum se numeste, noi ii spunem "corasla" ma dau in vant dupa asa ceva (lapte de la primele mulsori cu oua si nu mai stiu ce la cuptor)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca La multi ani ! ![]() ![]() ![]() ![]() Sa cresti mare si sa fii sanatoasa ca strong nu se mai pune problema (sau de frumoasa) Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
subscriu, subscriu, la multi ani Iris!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Ma bucur ffff mult pentru MaiaDoamne da sa scape cat mai repede
Eu am o problema :Eu visez ca sotul ma inseala....WTF ?????????? de unde si pana unde nu stiu ca nu e cazul
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Neatza!
Dece am ras doar pt ca mi s- aparut funny (oare doar mie? ).
Bea tu chiar esti gazela. Vitica este o scumpete.
Ayanna Marutza mea tot plange de 2 nopti cand se trezeste pt tzitzi. Ori sunt eu prea obosita si nu o simt de la prima miscare ori are ea o pb si se alina cu tzitzi.
Aseara am lasat-o cu mine cand faceam baie. De obicei imi tot arunca lucruri in cada, am presupus eu ca imi da jucarii, cum are si ea cand face baita. Faza tare aseara e ca a inceput cu octopalsii, a continuat cu niste cutii, bigudiurile, feonul (pe asta l-am prins la timp) si revistele. Avea un spor....parca era indatorire de serviciu sa-mi umple cada cu lucruri.
Se trezeste....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare, vad ca sunteti interesate de ceremonia de circumcizie. Am fost placut impresionata de simplitatea ceremoniei si a oamenilor care au fost acolo. Nu are nimic de a face cu fastul obisnuit la religia ortodoxa. Este un obicei care se practica inca din antichitate, este mentionat in Biblie, eu personal admir oamenii care isi pastreaza traditiile curate in ciuda trecerii secolelor. Ca asta este o lege din vremea lui Moise, ca dupa ce a murit Isus nu s-a mai cerut asta de la oameni, ci scrie in Biblie ca "taierea imprejur" sa fie in inima, nu in carne, ca evreii nu il recunosc pe Isus ca fiind fiul lui Dumnezeu si ca atunci cand il vor recunoaste, sfarsitul lumii va fi foarte aproape....asta este o cu totul alta discutie. Ceremonia este simpla, asa cum am mai zis, se roaga si canta, cel care oficiaza avea halat alb si o gramada de alifii pe acolo, bisturiu, ma rog, chestii specifice. Altarul propriuzis este mai inalt decat restul bisericii, cam cu vreo 4 trepte, pe acel podium erau rudele, parintii, nasul - fratele tatalui in acest caz, care a tinut copilul in brate pe perioada ceremoniei. Nu se face anestezie, mi-a zis vecina - mama baietelului - ca cica s-a demonstrat stiintific ca in a 8-a zi de viata sangele se coaguleaza cel mai repede - ceea ce imi intareste convingerea personala ca Dumnezeu nu a cerut niciodata de la oameni ceva care nu se poate face sau care nu este bine. Nu am vazut exact ce a facut rabinul acolo, era cam departe, a prins cu o pensa si apoi a taiat, toata lumea bocea, inclusiv eu. A cantat, s-a rugat, s-a baut simbolic vin dintr-o cupa, cred ca i-a bagat si lui un deget in vin si apoi in gura...pentru ca dormea picea dupa cateva minute. A plans, dar asta nu inseamna ca nu a adormit :) Toti cei de religie ebraica si toti cei cu religie islamica sunt circumscrisi, si n-a murit nimeni din asta. E o decalotare fortata. Cam la fel cum facem noi gauri in urechi la fete cand sunt mici...ca nu doare....numai ca aici are semnificatie religioasa. Pe vremuri se folosea o piatra ascutita, m-am uitat special sa vad daca nu au si acum piatra, dar nu, era bisturiu. Apoi a mai fost o ceremonie de rugaciune in sinagoga mica, o camera alaturata sinagogii mari, unde au intrat doar cei care sunt evrei sau de religie ebraica, noi, ceilalti invitati am asteptat in sinagoga mare. Apoi am fost la un local, un fel de club al evreilor, am mancat mancare specifica, aperitive si un fel de mancare. Si la ora 7 eram acasa. Simplu, curat si frumos. A, barbatilor, indiferent de religie, li s-a cerut sa poarte tichie pe cap. Nu stiu care este exact denumirea tichiei...eu asa ii zic. So....eu am fost placut impresionata. ![]() Mama fericita |
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."