Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Nyny multumesc de intrebare
Au fost bine azi noapte. Pe la 3 dimineata ii alergam cu termometrul sa ma asigur ca sunt ok. Fii-mea tuseste f. tare si are muci. Dr m-a asigurat ca e normal, e a doua etapa in virozele care circula acum si cat tp nu mai face febra si mucii sunt incolori el considera ca merge spre bine. Piticul e f. bine fara muci, fara tuse, fara febra.
Voi cum sunteti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
pai probabil pt ca iti doresti f mult inca un copil....sau ca sa fiu si mai abstracta....poate iti doresti f mult actiunea care duce la conceperea unui copil!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
niet..............de actiunea asta din fericire nu duc lipsa..........din contra...........poate sunt stresata in timpul actiunii.....
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Natural sau cezariana?....glumesc! ![]() Pai nasterea e un simbol, clar..... si poate insemna multe: a da viata, a lasa ceva sa iasa la lumina, a lasa sa se manifeste, a se separa, a deveni independent, a rupe ceva, a crea ceva nou, a....etc...muuuulte variante pot fi si de obicei o interpretare corecta se poate face tinand cont de mai multe aspecte, trebuie analizate chestii legate de viata ta (de ex, acelasi vis la altcineva e posibil sa semnifice cu totul altceva decat la tine)...dar nu te stresa, inconstientul tau rezolva ceva, lasa-l sa se manifeste ca stie el mai bine ce are de facut... ![]() _ Mami de ![]() ![]() |
ayanna mersi
il las sa se manifeste cum o vrea el............
BF esti totala!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mie foarte raaaaaaaar imi vin "placeri " din astea cum le zici tu............
dar, do something about it!!!!!!!!!
rux uitai
![](bang.gif)
ba da fierbem din ala.la noi se zice pe Hu gulasta si ii place la tati si la buni, eu nu l-as manca pentru nimic in lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruxita spune:
Bea, nu fiert! copt! pus in tavi... iese ca un fel de placinta buna rau...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Bea, nu fiert! copt! pus in tavi... iese ca un fel de placinta buna rau... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
nem tudom.......aka nu stiu................:))
cum se face?
scrie daca stii, apoi incerc..poate le place si asa.......
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem A...BF, postul tau anterior cu cheful tau de 'munca' mi-a adus aminte de bancul cu 'Bula la psiholog'...n-am timp acum, dar daca nu-l stiti intru mai tarziu sa-l zic... ![]() _ Mami de ![]() ![]() |
nu-l stiu. astept.
![](icon_smile.gif)
mi-as dori sa am timp de discutii serioase, cum de altfel mi-as dori sa am timp sa merg la psihoterapie.
dar....nu am timp.
Beatrice1982 spune:
fac cap nouuuuuuuuuuuu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Ayanna multumesc de explicatii
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 BF esti totala!!!!!!!!!!!!!!!!!! mie foarte raaaaaaaar imi vin "placeri " din astea cum le zici tu............ dar, do something about it!!!!!!!!! Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
ihi....cum sa fac ceva? sunt la birou.
![](icon_smile_blush.gif)
Ruxita spune:
Durata: 1 ora
Complexitate: Redusa
Ingrediente: un litru de corasla (mai greu de gasit si numai la tara este primul lapte muls de la vaca atunci cand a fatat), 3 oua, 200g zahar, esente, 2 pliculete de zahar vanilat.
Mod de preparare:
Se caramelizeaza zaharul si unge cu el o tava si pe laterale atat cat ajunge preparatul. Separat se bat galbenusurile se toarna peste ele corasla amestecata cu aromele iar la sfarsit albusurile batute spuma tare cu zaharul vanilat.
Se toarna in tava si se da la cuptor. (corasla trebuie amestecata cu o cana de apa daca este din primul muls, daca e dupa se amesteca cu putin lapte).
Aceasta prajitura e la fel ca laptele de pasare sau seva de acest gen doar ca e mai tare. Se taie felii si se serveste rece cu sosul pe care il lasa. E mai greu de gasit corasla dar poate este cineva interesat si o sa-i fie de folos.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)