Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fetele mele! sa aveti o primavara minunata si sa dea Dumnezeu ca la anul pe vremea asta sa primim primul martisor de la puii nostri
n-am mai scris de ceva vreme, dar va urmaresc in fiecare zi. sunt cam tristutza asa si panicata inca nu mi-a venit dupa cele 6 luni de diphe... poimaine pe 4 va fi z 70 dupa ultima injectie si teoretic sunt inca in termenul din prospect dar...dr meu zisese k ar trebui sa-mi vina mai devreme. acum vad k nu mai am secretia ca de ovulatie (pe care am avut-o in ultimele 2 saptamani), m-a durut un pic mijlocul si pe jos asa dar...nici un semn. am zis ca mai stau pana sapt viitoare si apoi il sun pe dr sa ma duc la control k deja ma panichez. sunt si racita de 3 saptamani deja mi-am facut si testul inainte de a lua medicamente k sa fiu sigura...bineinteles NEGATIV
as vrea sa ma apuc de o cura de detoxifiere cu FLP si sa incep sa iau si maca de la ei daaarrr...nu stiu dk pot sa iau acum sau treb sa astept sa-mi vina sau sau sau....simt k o iau razna! nu stiu ce sa fac!

voi ce ziceti?

pup!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

hello fetele mele! sa aveti o primavara minunata si sa dea Dumnezeu ca la anul pe vremea asta sa primim primul martisor de la puii nostri
n-am mai scris de ceva vreme, dar va urmaresc in fiecare zi. sunt cam tristutza asa si panicata inca nu mi-a venit dupa cele 6 luni de diphe... poimaine pe 4 va fi z 70 dupa ultima injectie si teoretic sunt inca in termenul din prospect dar...dr meu zisese k ar trebui sa-mi vina mai devreme. acum vad k nu mai am secretia ca de ovulatie (pe care am avut-o in ultimele 2 saptamani), m-a durut un pic mijlocul si pe jos asa dar...nici un semn. am zis ca mai stau pana sapt viitoare si apoi il sun pe dr sa ma duc la control k deja ma panichez. sunt si racita de 3 saptamani deja mi-am facut si testul inainte de a lua medicamente k sa fiu sigura...bineinteles NEGATIV
as vrea sa ma apuc de o cura de detoxifiere cu FLP si sa incep sa iau si maca de la ei daaarrr...nu stiu dk pot sa iau acum sau treb sa astept sa-mi vina sau sau sau....simt k o iau razna! nu stiu ce sa fac!

voi ce ziceti?

pup!

Roxy

Uff! Imi imaginez ce stresata esti ca nu iti vine! Dar incearca sa te detasezi un pic. Stiu ca este usor de zis si greu de facut ... dar trebuie sa fim puternice!
Curaj si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Roxy - nu este chiar atat de mult 70 de zile de la ultima inj si la mine tot cam 70 au fost .o sa fie bine!cel mai bine este sa vina cm natural fara tratament dupa si dr meu a zis ca pana la 90 de zile poate veni natural.te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
roxy stai linistita ca iti va veni, daca simti tu ca se depaseste termenul cu mult mergi la doc la o eco...iti spune o experta in intarziat de mesntra dupa 9 luni mi-a venit cand m-am calmat, fara nici un tratament fara stimulari si suparari....chiar si cu diagnosticul de insuficienta ovariana....
la mine cred ca psihicul influenteaza foarte mult , luna asta dupa dusul rece facut la dr , chiar ma gandeam sa vezi ca luna asta nu-mi mai vine, exact la asta ma gandeam cand am iesit de la ea..si a venit pana la urma, cand sunt stresata se simte la menstra la mine...ce sa zic psihicul nostru influenteaza mai mult decat hormoneii bagati pe gura, cu toate ca stiu asta ....nu ma pot abtine si ma enervez imi fac miii si milioane de ganduri, de visez noaptea situatiile reale...
va puuup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui oshima

Ellyshor – ai dreptate, dar nu stiu cand mai reusesc sa mai ajung si la ginecolog si apoi de fiecare data sa platesc consultatia pentru 10 minute...
Stiu ca inainte de operatie aveam endometrul 11mm - era bunicel, nu?

E suuuper bine! Eu niciodata nu l-am avut mai mare de 9 mm. Asta din monitorizari, ca asa cine stie ce o mai fi fost pe acolo in alte luni.
Oricum e ff bun endometrul!
Poooop dulce!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Seara buna fetelor!

Roxy hai nu mai fi tristutza! O sa vezi ca vine cm-ul zilele astea.
Doar nu te mai stresa atat.
Mie mi-a venit la 66 de zile. Acum cele 70 de zile sunt aproximative, nu sunt batute pe muchie. Asa ca stai linistita si lasa-ti organismul sa functioneze normal.
Uite o floricica, de primvara asa....sa-ti mai ridice moralul:

Didishorul-puishorul imi pare tare rau ca a venit afurisitul de cm. Bine totusi ca a venit fara dureri.
Bafta multa in continuare. Hai mey, ca trebuie sa fie bine si pentru noi o data si o data!

Si...am ramas datoare cu nr de telefon de la Anatomie Patologica de la Giulesti. Nu am uitat, doar ca netul, acasa, imi face tot felul de probleme si am ajuns si cam tarziu zilele astea.
Nr este :021 316 12 88, interior 2191
Riki, sa insisti pentru ca nu raspund asa usor. Sunt taaare ocupate doamnele alea pe acolo

Pupicei dulci de la mine pentru voi toate si o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele!
am asteptat atata analizele de z2 ca sa i le trimit dr de la unguri cu care vreau sa fac FIV,ca de gura mea al meu sot a cedat,si el e in concediu..mi-a zis ca sunt bune dar ca tb sa ne vedem...nu a vrut sa imi dea tratament fara sa ma vada... si io pot sa ma duc la el la sf lui aprilie....dar ce sa fac pana atunci,fara tratament?nici diph,nici AC...ca mie toti dr la care am fost dupa laparo facuta de marinescu,mi-au zis ca mai am un chist hematic sau endometriozic...mai mult spre endo au inclinat toti..dar sa stau asa ,fara tratament inca 2 luni???macar ceva AC sa iau.....off,nu stiu ce sa fac?ma apuc de regim, ca altceva ce sa fac

aaa,si mai am o intrebare:in timpul cat se ia dyph/AC,se mai ia naturiste?se mai tine regim?

la toate fetele

Mergi la inceput

Lyly ma bucur mult ca au iesit analizele bune! Hai ca trec repede si saptamanile astea. Acusica vine aprilie.
Parerea mea e ca ar trebui sa tii regim, cel putin.
Referitor la tratamentul cu Diph e bine sa tii regim cat timp il iei pt ca isi face mai bine efectul si se curata tot pe acolo. E bine sa iei si ceva natuiste.

Despre AC-uri nu stiu ce sa zic. Dar dieta poti sa tii sigur si pe Ac-uri.

Bafta multa, scumpa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

elly

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Lyly ma bucur mult ca au iesit analizele bune! Hai ca trec repede si saptamanile astea. Acusica vine aprilie.
Parerea mea e ca ar trebui sa tii regim, cel putin.
Referitor la tratamentul cu Diph e bine sa tii regim cat timp il iei pt ca isi face mai bine efectul si se curata tot pe acolo. E bine sa iei si ceva natuiste.

Despre AC-uri nu stiu ce sa zic. Dar dieta poti sa tii sigur si pe Ac-uri.

Bafta multa, scumpa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

neatza! va multumesc mult mult pt incurajari dragele mele
o sa incerc sa-mi pastrez gandirea pozitiva chiar dk imi e destul de greu in ultima perioada...care din voi a luat multi maca? aveti idee daca pot sa incep sa le iau chiar dk nu mi-a venit?

pupicei si aveti grija de voi!

Roxy

Mergi la inceput