Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)
Raspunsuri - Pagina 4
lyly_mar spune:
misspi,ce tratament de stimulare ai avut si cate zile? si ce rezerva ovariana ai avut inainte de fiv?
diph in ce zi a CM se incepe? adica ,pot sa fac analizele de z 2 si sa incep in z2 diph?
sanatate multa!
didi ,ce ai de pierdut...fa-ti testul ca sa iesi din idei..ca suntem destul de tabacite pt inca un test negativ,la o adica ,dc ar fi....
bafta multa fetele!
lucialu spune:
Lalely, pai de ce sa aberezi daca mai vrei copii? Daca nu speram cum am fi mers inainte? Pregateste-te frumusel de marea intalnire, odihneste-te cat poti ca dupa nu se stie si ia-le pe fiecare in parte usurel. Eu spun sincer ca nu m-as simtit in stare sa mai avem inca un bebe pana acum. Sa mai creasca mamoasa, ca numa in brate la mine vrea inca.
Despre regina Victoria, am inteles ca si-a dorit sarcinile tocmai pt ca ii era si ei mai bine atunci. Da-apai i-a dat si mana ca era reginabone, alea-alea, bani pt muritori ca mine de rand e prea mult, zic zau, si nu vreau sa-l manii pe DD
Sa ai sarcina usoara in continuare si un Bebel sanatos!
KISS, kiss tuturor! Si sa se lase cu ochisori la purtatoare tuturor fetelor dragi!
oshima spune:
Eu ma gandeam sa fac prima consultatie la o clinica de fertilizare si sa vad ce imi spune medicul chiar daca nu am inca ciclu, caci mi-ar da oricum doar analize de facut ce necesita timp si poate intre timp imi vine...dar stiu si ca anumite analize se fac in ziua 2 sau 3 de ciclu si eu cum fac daca nu am ciclu? Risc si sa fac analizele, unele dintre ele expirand dupa 3 luni...
misspii - nici eu nu am facut analize hormonale asa ca am impresia ca va trebuii sa astept menstruatia...alt timp pierdut...offffff...
Despre cele 9 sarcini ale reginei e de spus ca era norocoasa nu gluma ca se lipeau atatea sarcini...eu ma chinui pentru una....
misspii spune:
Lily - pentru Fiv am asteptat cm 2 si am facut FSH ,inbibina B si AMH.Au mai cerut : chlamydia,cultura col,test micoplasme,grupa sang,Rh,glicemie,STGO,STGP,hemeleucograma ,timp quik,aPTT,VDRL,HIV1,2,hepatita LDL si Papanicolau .Am inceput cu diph de 0,1 nu mai stiu exact in ce zi (cred ca ziua 21) si apoi in 26 sept mi-a venit ,in ziua 3 am mers la control si tot in ac zi am inceput stimularea cu Puregon (dar faceam in continuare diph de 0,1) Puregon 250 unitati/zi (cam mult) am facut 11 zile .am fost in ac timp la eco si dupa am facut Ovitrelle este f important sa-l faci la ora la care-ti zice si sa nu faci mai tarziu nici cu 15 min.si pe 11.10 am facut punctia.am avut 22 ovocite mature si in final am ramas cu 9 embrioni de ziua 5 cu blasto.initial au fost 12,11 dar rezultatul conteaza,in final 9 ,mai am 7 la frigider - daca iese bine cu gemenii ma duc sa mai iau din ei.Am fost transferati 2 pe 16.10 dar ei zic ca s-a prins doar unul si s-au impartit /divizat - pentru ca gemenii mei sunt univitelini.Daca mai este ceva ce pot sa-ti zic sa-mi scrii - eu zic tot Am gasit si eco - inainte de Fiv chistul meu endo era 2,34/1,80cm
Lelu- este greu si eu ma gandesc cu groaza ce va fi dupa...
Beau ceai de ceapa ,sa vedem ce iese...
misspii spune:
Si am uitat sa-ti spun ,Lyli,rez mele au fost surprinzator de bune,dupa ce chisturi am avut FSH - 6 ,AMH- 2.
La sb ,initial cand au vazut eco care le aveam facute inainte de op ziceau ca sigur am FSH mai mare de 15.am avut noroc cu operatia ca medicul a incercat sa salveze cat mai mult .Pupici!
M-am cam intins cu povestile....
xdidi spune:
salutare fetelor,
deci l-am facut azi dimi si normal ca este negativ, soarta asta face misto de noi, ce sa zic sa mi-e iau asa in fiecare saptamana e de ajuns...imi trebuie o pauza...drept urmare imi iau concediu si eu si sotu joia si vinerea viitoare si poate ,ma detasez putin....bineinteles ca nu mi-a venit...mai astept si ma duc sapta viitoare la dr daca tot nu vine...o prietena bune imi zicea ca am prb cu caputu si ca de acolo tre sa-i dau drumu' la cm....poate are dreptate, sper sa trag o fuga undeva departe de bucuresti....mai ales ca saptamana viitoare e si ziua mea, mi-a facut-o cm , asa cadou mai rar... va puup pe toate
irina_d15 spune:
Didi, fruntea sus!
Stiu ca nu sunt cea mai potrivita sa incurajeze pe cineva (eu stau cu drobul de sare deasupra capului si in somn), dar trebuie sa mergi inainte. Si incearca sa vezi partea buna: macar ciclul nu se scurteaza, cum iti zicea dr, in concluzie nu scade rezerva ovariana (eu asta deduc).
Treaba cu minivacanta este grozava, eu tanjesc dupa cateva zile numai cu sotul meu...
lucialu spune:
Didi, Si La Multi Ani! in avans, ca plecati. E super ideea!
Misspii, ai sa vezi ca va fi bine. Eu am de gand sa fac multe lucruri, mai ales detoxifiere. Cine stie? Poate se descopera un tratament adevarat pana intram la menopauza, totusi suntem multe femei cu afectiunea asta, deci motive sa se caute cauzele si tratament sunt.
Oshima, incearca sa nu te bagi cu totul in butoi. cat despre regina, gandeste-te ca nici macar nu stiau ce are pe vremea aia, poate din punctul de vedere al conceptiei nu isi punea problema deci stres mai putin, noi ne punem si multe bete in roata cu stresul luna de luna: ovulez? dragoste la comanda ca sa nu pierdem momentul...oare sunt gravi? precis nu sunt...si tot asa nu mai vorbesc de un FIV, unde e si mai mult efort din toate punctele de vedere.
xdidi spune:
merci fetelor pt urari, vreau sa-mi iau concediu pt ca nu vreau sa sarbatoresc cu nimeni....n-am chef de nimic...sa vedem pe unde fugim ca suntem si inainte de salariu si nu prea ma aranjeaza excursia asta , dar vreau sa plec ....