Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fetele,intrebare:in ce zi de CM se incepe tratamentul cu depot/diph,ca io sunt in ziua 1 de CM,maine faca anazilele de z 2 si le trimit la dr la unguri pt a imi da tratamentul,deci pana in ce zi de CM se poate incepe tratamentul?
misspi,merci pt sfaturi......chiar ca ai avut anlize super bune dupa laparo... astept sa vad ce zice dr..si te mai zapacesc io cu intrebarile...

didisor,mai tb din cand in cand sa mai iei cate o pauza si sa faci ceva si pt tine....ca io am hotarat ,mai incerc un FIV si gata!ca nu ma mai tin nervii capului....altceva nu mai stiu sa fac,decat dr,analize,interventii si tratamente....nu ca fac cine stie ce altfel,dar nu ma mai tin balamalele....stiu ca pt mine o sa fie o mare infrangere dc nu reusesc.....dar ce pot sa fac?!
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara dragele mele!

Lyly eu am inceput tratamentul cu Diphereline in ziua 2-a de cm. Asa stiu ca recomanda si Tutunaru, iar din ce am citit in primele 3 zile se incepe.

Misspii cum mai esti scumpo? Tot bolnavioara? Pupici dulci pentru tine si puisori! Sa te faci bine!

Didishor imi pare rau ca testul a fost negativ.
LA MULTI ANI anticipat! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si cat de curand mamica!
Si distractie placuta in mini-vacanta!

Lucia poate ma poti ajuta tu cu o informatie. Stii cumva daca Uleiul de primula se intrerupe? Adica se ia 3 luni si se face pauza? Eu iau deja de aproape 3 luni si nu stiu ce sa fac.
Te pupic dulce!

Luna asta pe langa Vitex, Omega 3, Ulei de primula, Complex de B-uri si Ca-Mg-Zn, am luat si Napraznic cate 2 cps/zi pana in ziua 15-a.
Deocamdata nu mi se alege mare lucru. Dar asteptam.

Sa aveti o seara linistita scumpelor!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Elly - sunt mai bine dar cum ies afara iar incep sa tusesc ca magarul,ca am zapacit gemenii - sa vedeti ce dansatori o sa fie.noaptea este mai rau ca daca stau mai intinsa tusesc si trebuie sa dorm in "picioare" dr de familie a zis sa tin capul mai sus sa pot respira dar cu ceai de ceapa parca tusesc mai putin dar e naspa.Tu ce mai faci?am traheita dar este afectat tot ap respirator superior faringe....
Sunt imensa ,am 90 de cm in talie ,sunt cat o balena si merg ca o rata,dar bine ca numai burta e mare in rest nu am luat ,am in plus cam 7kg.

DIDI : LA MULTI ANI!

Lily - eu am avut operatie clasica nu lapo,chisturile erau prea mari pt lapo,eram cam varza ...Sa ne spui si noua cum au iesit analizele.

Lalely : ce mai zici ,ai cumparat pt David hainute....eu ma duc la cumparaturi la sf lui aprilie asa am planificat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

lucialu, misspii ca tot veni vorba de cum e mai bine de facut FIV imediat dupa diphe sau astepti sa vina ciclu....eu am incercat-o pe prima si se pare ca nu a mers, asa ca zic schema functioneaza in functie de organismul fiecarei persoane, ovarele mele dupa menopauza de 6 luni s-au lenevit rau, dupa stimulare au produs cate un folicol de 15 fiecare
Avea analize hormonale din nainte de laparo si de diphe si FSH era 7,4 care probabil s-a modificat, acum astept ciclu pe normal si refac hormonalele
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ellyshor, nu mai stiu cum trebuia luata Evening primrose..., mi-a parut complicat cu nu sh cate zile dintr-un CM, si cred ca sunt printre putinele la care am renuntat in timp. arca doar in faza foliculara. Am preferat tincturi, homeopate la vitex, napraznic cand l-am luat(nu in perioada apropiata cand am ramas gravi)l-am luat sub forma de ceai.
Lelu, de citit am citit mult la FIV. Si am incercat sa-mi trag niste concluzii pt mine pt ca asta era un pas urmator dc nu reuseam sa raman gravi natural. Sunt multe lucruri pe care le-am uitat(date tehnice si nu doar acolo )si da cred ca ai dreptate: lucrurile depind de fiecare organism in parte si pot fi diferite.
Eu sper din tot sufletul pt fiecare fata sa isi intalneasca puiul, indiferent prin care mijloace se va putea realiza acest lucru. Si sper pt noi toate sa se gaseasca un remediu ca sa ne putem trai vietile frumos.
Va pup dragele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

am nevoie de ajutorul vostru cu cateva sfaturi, vreau sa stimulez ovarele cu ceva naturist, vreau sa le aduc pe calea cea buna, dar nu prea stiu ce sa iau, ceaiuri, tincturi, etc... voi ce stiti ca se ia pentru ovare pt. a le stimula sa ovuleze?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lelu - eu nu prea ma pricep la naturiste si nici nu am luat multe ( doar ceva produse Pharmanex pentru imunitate -Teegreen,omega...) dar poate nu ai reactionat bine la stimulare si daca medicul schimba stimulare poate o sa ovulezi fara problema mai ales ca nu ai avut interventie pe ovare (dupa cate stiu eu).Conteaza f mult sa "nimereasca" tratamentul bun pentru stimulare si eu stiu ca este bine ca imediat dupa diph sa faci FIV si nu cred ca ovarele s-au lenevit de la diph doar ca mai au nevoie de putin timp.
Linistestete ,ai putina rabdare ( stiu ca este imposibil) si o sa vezi ca o sa fie bine.Te pup si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oshima spune:

lucialu - ai dreptate, stresul face mult in cazul nostru...stres psihic, emotiv si financiar...nu e putin...
Stresul reginelor era doar sa dea nastere unui baiat...eu nu am preferinte ...sanatos sa fie ...
Ellyshor - de ce spui ca iei napraznic pana in ziua 15? nu poate fii luat neintrerupt? Eu iau 6 cps/zi, cate 2 inainte de fiecare masa principala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Salutare fetelor! Am cam tras chiulul de pe aici, dar am revenit cu o intrebare: voua vi s-a facut examen histopatologic pentru chisturi? La Giulesti, mie nu mi-a pomenit nimeni de asa ceva, iar eu nu m-am gandit sa intreb. Tocmai am aflat de un caz, o tipa operata pt. chist endo, pe foaia de externare i s-a scris endo gr. 3, iar la rezultatul histo a iesit chist seros.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Riki,sunt obligati sa faca,intreaba pt rezultat cam dupa 5-6 saptamani,poate chiar 7....nici mie nu mi-au zis....dar o sa sun...

Citat:
citat din mesajul lui Rikidone

Salutare fetelor! Am cam tras chiulul de pe aici, dar am revenit cu o intrebare: voua vi s-a facut examen histopatologic pentru chisturi? La Giulesti, mie nu mi-a pomenit nimeni de asa ceva, iar eu nu m-am gandit sa intreb. Tocmai am aflat de un caz, o tipa operata pt. chist endo, pe foaia de externare i s-a scris endo gr. 3, iar la rezultatul histo a iesit chist seros.
Pupici!

Mergi la inceput