Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
roxy ce sa zic, n-am facut beta pt ca am zis sa repet testele de sarcina, ca pe 9 am facut testul primit gratuit la testele de ovulatie si parca se vedea o a doua liniuta foarte pala..., insa azi dimi am facut shure check-ul si a iesit clar negativ...deci cineva chiar se amuza de mine, cum dupa toate starile nasoale de saptamanile trecute sa nimeresc si un test stricat....sa si vomit...eu care tot timpul ziceam pana nu vomit nu-i bebe.......dar ce sa faci asa e viata
inca n-am reluat naturistele si nici vitaminele, astept sa-mi revin digestiv, ca inca sunt probleme n-am scapat doar cu regim, o sun pe dr de fam azi sa vad ce tratament imi da asa la telefon...si sper sa-mi revin sa nu mai stau acasa ca ma arde la salar inca vre-un milion ...
misspii mai fa o eco sa fi sigura si te rog sa fi optimista si linistita pt gemenasi, sa le transmiti ganduri bune pt ca ei sa se dezvolte bine
kitty iti urez bine ai venit si sper sa nu stai mult pe aici si iti rsp la toate intrebarile pe care le ai
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

deci, didi, glumesti, nu?
Ti-a iesit a doua liniuta vag la un test si inca n-ai facut beta?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

irina era un test minut si astea de proasta calitate au mai iesit asa...iesea si asta de azi dimi macar vag, o sa fac si beta daca primesc tratament care ar interactiona cu "sarcina", dar repet au mai fost cazuri cand testele erau varza...si mai mult de atat mi-a iesit pozitiv si ala de ovulatie cu o zi inainte...n-ai cum sa fi si gravida si la ovulatie nu? v-am zis ca incept sa cred ca am o soarta amuzanta , si asta poate fi si semn de paranoia
ieri am avut o discutie cu o colega cereia la 6 saptamani nu-i ieseau pozitive testele si a avut si menstra peste si dupa ce a facut beta era naucita cat de mare era...acum are 6 luni. deci nu ma mai imbat cu apa rece oricum am avut niste saptamani "super", daca e ceva se va vedea daca nu...sanatate exista si luna viitoare si peste una an sau 2...nu vreau sa mai cramponez de termene ca ma blochez psihic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Xdidi..si mie mi se pare aiurea ca se vedea liniuta pala la un test din ala normal (asa am facut si eu prima data)..dar daca sure checkul nu a dat nici un semn de un roz pal..nu stiu ce sa zic.Eu mai intai am facut un test din ala de la testele de ovulatie si a iesit oarecum pal..aproape insesizabil..si apoi la cateva ore am facut un sure check si o iesit la fel un roz pal...Oricum ar fi multa bafta!Nu te descuraja poate nu totul este pierdut..

Roxypui..da mai am putin,dar mai rau stau cu morcovul acum la sfarsit..ca stii cum este parca nu mai apuci finalul si te gandesti,iti faci o gramada de scenarii,dar ma rog la Bunul Dumnezeu,la Fecioara Maria si la Sf Nectarie sa ne protejeze pana la capat si sa-mi vad bebelul in brate!

Missipi..poate ar fi bine sa intrebi de afectiune si aici pe site la "Parintii intreaba,doctorii raspund".Si eu am intrebat de disfunctia care a aparut la eco si medicii de acolo mi-au raspuns..Sunt pediatrii intr-adevar dar poate iti da un sfat util...

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

xdidi eu zic ca e mai ales daca spui ca ti-a iesit si cel de ovulatie pozitiv...intotdeauna in sarcina testul de ov iese pozitiv..lh-ul este crescut...oricum eu deja ma bucur pentru tine..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

fetele eu am citit mult pe aici..si ma bucur ca se poate ramane si natural dupa aceasta boala..nu numai prin fiv.vad ca un regim alimentar bun si cu homeopate se reuseste..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Poate unele dintre fete au pierdut postarile din trecut, mie mi se pare tare fain cum au detaliat fetele ce ai voie sa mananci si ce vitamine sunt indicate, am pus si link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128898&whichpage=10

Fetele am cumparat si eu vitex dar l-am gasit sub alta forma se numeste Donavital si e de la ozone contine
50g Extract de Vitex agnus castus,
40g fructe de Rubus idaeus (zmeur)
10g mladite de Rubus idaeus.
Va intreb pe voi o fi bun asta?

Mergi la inceput

multumim lelu...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus!
am vorbit la Sb si medicul a zis sa fac aminocenteze urgent ca sunt f multe simptome si ca nu este prea bine.a zis ca la cordonul bivascular sanse sa fie Down sunt 30% deci un procent mare.a zis ca ma trimite la cineva la CLUJ sa fac aminicenteze si daca Doamne fereste nu este bine se face reductie fetala la cel afectat binenteles sanse sa-i pierd pe amandoi sunt mari dupa reductie.acum astept sa sune sa zica cand si unde sa ma duc ,o sa fie saptamana viitoare.oricum nu am nici un dubiu ca trebuie facuta aminocenteza.
Sunt distrusa ,de cate ori simt cum misca plang oriunde as fi,nu mai am nevoie de nimic.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Misspii, incearca sa fii tare. Stiu ca suna ca un cliseu, dar toata agitatia si stresul nu sunt bune pentru pitici.Din cate stiu eu, rezultatul la amniocenteza dureaza, iar asteptarea asta este chinuitoare, indiferent de rezultat. O buna prietena de-a mea a fost nevoita sa faca o amniocenteza din cauza rezultatului la dublu test. Au trecut prin niste momente groaznice (ea, bebele si sotul) si chiar daca rezultatul a fost foarte bun, momentele au marcat-o.

Didi,asa e, testele de ovulatie masoara lh-ul care poate fi mai mare in timpul sarcinii. E foarte posibil sa-ti iasa testele pozitive multe zile la rand.

Mergi la inceput