Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misspii

Servus!
am vorbit la Sb si medicul a zis sa fac aminocenteze urgent ca sunt f multe simptome si ca nu este prea bine.a zis ca la cordonul bivascular sanse sa fie Down sunt 30% deci un procent mare.a zis ca ma trimite la cineva la CLUJ sa fac aminicenteze si daca Doamne fereste nu este bine se face reductie fetala la cel afectat binenteles sanse sa-i pierd pe amandoi sunt mari dupa reductie.acum astept sa sune sa zica cand si unde sa ma duc ,o sa fie saptamana viitoare.oricum nu am nici un dubiu ca trebuie facuta aminocenteza.
Sunt distrusa ,de cate ori simt cum misca plang oriunde as fi,nu mai am nevoie de nimic.va pup.

Missipi..te rog linisteste-te!!!Stiu ca nu este usor sa te gandesti ca faci amniocenteza..dar nu este capat de tara!Daca asa vezi cel mai bine ce trebuie facut in continuare..atunci asta este!Si eu am cunostiinte care au facut si acum au copii perfect sanatosi.
Trebuie sa te imbarbatezi,ai trecut tu prin operatii si peste nenorocita de endo..nu vei fi doborata acum..curaj!Amandoi bebei vor fi bine...Stiu ca este greu sa-ti iei mintea de acolo..ca nu te poti concentra,ca ti-a fugit pamantul de sub picioare cand ai auzit..ca plangi in sufletul tau i ca nu intelegi de ce tocmai tie ti se intampla asta..dar ai incredere in Dumnezeu..El ti-a dat aceasta minune si tot El te va ajuta sa o duci la capat!!!
Te rog linisteste-te si ai grija de voi..nu ceda acum!Asteapta rezultatul....ce rezolvi daca iti faci rau??Stii ca totul se transmite la ei..nu ii mai afecta cu starea ta..asteapta ..te rog...
Sunt alaturi de tine...Numai bine!!!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am facut un test de ovu ieri si a iesit negativ, deci ovulatia s-a comportat normal ca si luna trecuta..deci nu vad semne, bine daca ar fi sa caut, sigur gasesc..ca ma inteapa sani ca etc, gasesc...mai astept...acum merg bine cu regimul adik mananc doar paine prajita cu branzica...si mai amestec cu cate o gura de mancare, mi-am luat si un ceai hepatic de la plafar si are turita mare si sunatoare si inca ceva ce e bun in endo , dar nu mai stiu ce...acum nu imi mai este asa rau, dar azi dimineata mi-a fost o sete si am baut apa, mare greseala...ma luat raul, dar trec eu si peste starile astea....cei drept eu tot astept sa racesc , dar in afara de starile digestive nimic , nici gat, nici cap....
misspii
va puup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Xdidi please du-te la medic sa-ti dea de facut niste analize (probe hepatice), poate o eco abdominala, eu cred ca sunt niste probleme in zona la tine, ori cu ficatul, ori cu colecistul. Nu e treaba sa stai asa. Imi amintesc ca si de la AC ai avut starile astea, tot de la ficat sunt, foarte multa lume ia AC si se simte excelent cu ele. Eu iti tin pumnii si mi-e tare drag de tine, imi amintesc cum m-ai incurajat cu laparo . Gandeste-te ca daca vei ramane insarcinata, in timpul sarcinii hormonii cresc f f mult si ficatul trebuie sa reactioneze cat de cat OK la cresterea hormonilor. E bine sa rezolvi problema dinainte daca se poate. Sanatate multa, multa si nu-ti pierde speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

lavi voi merge, oricum aveam in plan ca la analizele de primavara sa fac si eco abdominala...acum trebuie sa ajung la dr de fam si am o clinica unde ma duc cu decontare de la casa de asigurari si e o internista fff ok, a fost si mama la ea si si-a dat seama ca are hipertiroidism doar dupa faptul ca-i luceau ochii, si apoi analizele au confirmat asta...ceva acolo tot este, iar eu am probleme cu fierea ,dar de mult nu mi-a mai facut probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

xdidi atunci iti fac galerie sa te duci la dr si sa-ti rezolvi astea. Pana atunci e o idee buna cu ceaiurile! Sanatate si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

misspii te rog linisteste-te un pic macar asa cum au zis si fetele nu le face deloc bine la bebei stresul asta si grijile tale :( nu pot decat sa-mi imaginez prin ce treci si cat de greu trebuie sa fie, dar trebuie sa ai incredere si sa te rogi la DD si Fecioara Maria si fii sigura ca nu te vor lasa la greu! este doar o noua incercare prin care trebuie sa treci ca sa-ti vezi visul implinit. TREBUIE si O SA FIE BINE! fa amnio ca sa scapi de dubii si capul sus!

lelu - cred k sunt bune si cele pe care le-ai luat tu. eu iau vitex de la nature's way. daca vrei iti pot da pe PM site-ul cu naturiste pe care l-am descoperit si de unde imi comand toate cele (de la tratamente, ceaiuri la cosmeticale naturiste etc).

kitty - tu ai avut doar tesut endo, nu si chisturi?

didishor - mergi la dr te rog k nu e ok deloc cu starile astea ale tale. si oricum orice probl ar fi trebuie musai rezolvate inainte de sarcina.

va pupacesc pe toate si va doresc un week end excelent!

PS: sa profitati de vremea frumoasa si sa iesiti la ghiocei

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna dimi!
am primit si raspunsul pentru programare si este marti la ora 8 , a zis sa ma duc pregatita si pt internare,a zis ca o sa se faca initial o reevaluare si apoi aminocenteza.procedura am inteles ca o sa o faca Prof Stamatian ,tot marti ;o sa am un rezultat preliminar in aceiasi zi si apoi cel final peste 2 sapt dar daca sunt semne de ceva nu se asteapta .sper sa fie bine .

mai vorbim .
didi - asteptam vesti.
Lalely - mersi de mesaj ,nu de aminocenteza ma plang ca am facut atatea dar de rezultat ma ingrozesc.
irina
va multumesc la toate pentru sustinere si vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua iubitele!
Misspii va tin pumnii sa primiti vesti bune, sa fie gemenasii bine, sanatosi si lipsiti de orice pericol! Incearca pe cat poti sa iti deturnezi atentia pana atunci, pt binele vostru mami!
Fetele va pun un link pt cine intereseaza protecita ficatului, asta se poate face si pe perioada gravidenei si in alaptare
http://www.sanatatea.com/art/naturist/5120-sfecla-rosie-terapii-naturiste.html
Pe perioada dipherelynului/ ACO (nu in alaptare) se poate consuma pt ficat si suc de aloe vera. Incercati insa sa il achiziotionati intr-o forma cat mai naturela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

roxypuy, da, as vrea sa-mi dai PM cu site-ul, eu am cautat la magazinele din oras din motive de cost transport

misspii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Lucialu, sfecla rosie si morcovii or fi bune pentru ficat, dar nu sunt bune pentru endo. Din cate stiu eu au continut mare de estrogen.
Xdidi, daca deja stii ca ai probleme cu fierea, du-te la medic sa-ti dea un tratament. Am facut si eu de cateva ori crize biliare care au tinut o saptamana sau doua. Incearca sa te odihnesti si ia No-spa si Rowachol sau Anghirol. Eu cu astea ma doftoricesc.
Misspii, Sa Dea DD sa fie totul bine! Stiu ca este greu, dar incearca sa nu te mai consumi pentru ca bebeii simt. Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput