Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 7
GabrielaG spune:
Deci ce se intampla concret la Carturesti sau la Gradina Botanica in wk-end?
As vrea sa merg la film, la "Discursul regelui". L-ati vazut, ce parere aveti?
E ok pt cls a 6-a?
Fug, dar revin mai pe seara.
Pupici,
Gabriela
amironeanu spune:
Revin, sunt in pauza de masa
La Gradina Botanica am vazut ca este expozitie de plante exotice, si mie mi se pare interesant, poate ajungem si noi in Week-end.
Si eu vreau sa vad filmul, dar nu stiu daca e ok pentru clasa a 6. Sincer, cred ca l-ar incanta ceva cu efecte speciale.
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabrielaG Deci ce se intampla concret la Carturesti sau la Gradina Botanica in wk-end? As vrea sa merg la film, la "Discursul regelui". L-ati vazut, ce parere aveti? E ok pt cls a 6-a? Fug, dar revin mai pe seara. Pupici, Gabriela |
Eu am vazut filmul. Si mi-a placut. Daca e ok pentru Otto? Depinde. E ok, dar depinde de el daca va fi sau nu impresionat.
ghinetz spune:
Sâmbata 19 Martie de la ora 13:00 avem Atelier de Lucru manual cu cei de la Mai Bine dupa care de la ora 18:00 - Byron ne încânta cu noul lor album Perfect.
Duminica 20 Martie de la ora 13:00 va avea loc vernisajul : Împreuna construim.
Fotograf : Marius Florescu.
Va asteptam cu drag.
Mesajul Carturesti Iasi de pe facebook. Incercati si site-ul http://www.maibine.eu/. Sunt si acolo detalii.
iulia-stefy spune:
Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunteti..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe..... Va doresc o primavara frumoasa.
GabrielaG spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana grozava!
Dau cafeluta...dar timid, caci nu e asa de buna ca a Lacramioarei! Lacramioara nu mai pune la suflet tot ce se intampla pe ici pe colo, eu chiar vreau sa ne mai povestesti de stefy, de prajiturele, etc...Cum era cantecul acela: "lasa lumea sa vorbeasca, /Asta-i rostul ei..." parca era Corina Chiriac inerpreta...
Am fost la film sambata, la "Discursul regelui", m-a reconfortat, a fost suuuper, vreau sa-l revad, char mi-a placut...si recunosc, n-am mai fost de un an si ceva la cinema. Si l-am luat si pe Otto si i-a placut...asa ca...bifam plus peste tot.
Fetelor, mi-am, pierdut portomoneul sau mi s-a furat..ma rog, stit cumva cum e procedura de inlocuire a permisului auto si a cardurilor? Cam in cat tp se rezolva?
Multumesc sio sa aveti o sapt frumoasa!
AAA...si ieri am vazut si expozitia de flori exotice de la Botania....si mi-a placut, mult, mult. Pacat ca a fost ultima zi si abia am aflat.
Spooor si sanatate multa,
Gabriela
ghinetz spune:
Salut.
va mai anunt un eveniment, zic eu, interesant. O confertinta pentru copii, pentru parinti. mai multe detalii: http://www.aicopil.ro/program-conferinte/agenda-iasi
herra spune:
multumim, Oana.
am remarcat si eu evenimentul - din pacate destul de singular in Iasi; dar ma intrebam ce o sa mananc toata ziua?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ioana spune:
Eu am remarcat taberele organizate de Mitropolie la Durau, pe perioada verii. Pentru copii intre 9 si 14 ani. Cum e? A fost cineva?
Ioana.