Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La multi ani, Catalina! Adi, ce mai faceti? Nu ne mai povestesti nimic... Ce mai face mica-mare solista? Dar tu? Bunatati nu ne mai arati?

Acvi, nu stiu de concert. Si noua ne place Hi-Q. Ce mai face voi? Scolarelul...cum e? Ei, de acum el e mare, cu experienta de un an, nu? Cum e in noua clasa?
Chiar, auzisem ca noua lege a invatamantului stipuleaza clar - si cica ar fi intarit si ministrul asta - ca nu mai au voie copiii la scoala decat la ei in cartier, adica la scoala de care apartin. Asa o fi?

Noi suntem foarte multumiti de scoala, de doamna invatatoare mai ales. Si de Stefan, care e un copil serios, dar nu prea mult, cuminte, dar nu prea mult, atent, dar nu prea mult. Adica exact ce imi doream eu de la un copil. Ieri a iesit afara cu gasca lui de la bloc pe care, dupa zisele lui "nu a avzut-o de doua anotimpuri". Abia astept vremea buna, sa ne plimbam, sa mai iesim din barlog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Noi mergem la dr Receanu. Consult nu cred ca face nici un homeopat. Receanu, intr-adevar, merge pe un singur remediu. (iar pretul intra in costul consultatiei, spun asta pentru ca am ami vorbit cu un tatic care platea foarte mult toate remediile date de un homeopat, de ordinul milioanelor). Noi suntem multumiti. Exceptand faptul ca nu e mereu disponibil la telefon, dar la noi nu au fost probleme grave incat a fie nevoie sa il sunam. Daca te hotartasti a mergi la el ar fi bine sa ii spui ce alte remedii ati luat, e foarte important. Si musai sa ai de acasa o lista cu toate intrebarile, ca e dragut si iti raspunde, insa nu are el initiativa de a povesti foarte mult cu tine. A! La anamneza la noi a durat mult mai mult, cam o ora, nu i-am povestit doar despre frici, ci cam tot: gusturi alimentare, preferinte de culoare, atasament fata de persoane etc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Multumesc Oana! Daca zici ca nu il prea gasesti la tf nu e bine, o sa ma mai gandesc. Mai e timp pana in mai. Poti sa imi spui cat e consultatia, sa fiu pregatita in caz ca ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!

Intai sa urez sarbatoritilor lunii un calduros "La multi ani"..
Carmen,Cristina,Eloise,Anca...La multi ani cu multa sanatate ,fericire,dragoste si numai bine!
Rares,Stefan si Bianca..La multi ani puilor,sa aveti o viata plina de bucurii !

Multumesc pentru urarile adresate noua,ne-am sarbatorit si noi vineri la scoala,sambata si duminica acasa..:)..acum gata,incepem scoala,si pregatirile cu muzica,balet,coregrafie..poate incepem si pian de saptamana asta,sa vedem .. tinem copilul ocupat sa nu-i vina plictiseala.
Din partea noastra aveti o tratatie cu tort ,suc si bombonele.. si va dorim o saptamana placuta si o primavara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna dimineata.
Cafea nu va dau, caci eu am baut-o dimineata devreme si de acum beau numai ceai! Asadar ceai de fructe daca doriti cu multa vitamina C! La discretie!

Bianca Ioana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Stie totusi careva ceva despre Lacramioara?
Ca nu raspunde vad nici la mail!

Mergi la inceput

Si mie imi lipsesc cafelutele de la Lacramioara. Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Buna tuturor!!
Oana,am fost pana la urma la concert am "rezistat" eroic de la 6-10 ,la 9 au inceput cei de la Hi-Q ne-a placut(Timeea a dansat la greu, a avut ocazia si sa-si testeze corzile vocale a tipat la greu).
Alex ,e bine ii place foarte mult in noua(de acum vechea) clasa, ieri si azi este de servici, cu banderola si ieri era foarte stresat ca daca il pune sa imparta caietele ,nu cunoaste inca toti copii.Ma bucur insa ca fac o multime de activitati,este ff organizata d-na lor si sper sa-i imprime si lui stilul ei de lucru(ieri de ex a luat primul FB cu inimioara si cu Bravo,care e max max la ei).
La sfarsitul lui februarie a dat examen la engleza,primul nivel la Cambridge si m-am bucurat ca a realizat dupa examen ca a facut un pas important,si a inceput sa vada cu alti ochi engleza.
Pentru ca sunt disperata ca din prea multa alintatura m-am ales cu doi copii dezordonati,gratie carora zilnic am de facut smotru am instituit de luni, calendar de sarcini pt fiecare premiate sau sanctionate cu fete vesele sau triste,si acum la mine in casa e o goana dupa fete vesele(cel care acumuleaza cele mai multe alege programul de w-end).Sa vedem insa cat ii tine..deja tb sa-mi pun mintea la treaba sa gasesc altceva,sa nu ma prinde nepregatita.

O zi frumoasa !!!
Gabi

Mergi la inceput

Neatza

Gabi, ce bine mi-ar prinde si mie nitzica organizare! Am incercat ceva cu bulinute, dar a dat gres. Victor nu prea intelegea sistemul si...Recunosc, nici eu nu am fost foarte consecventa. Asa ca, pentru capitolul ordine la jucarii apelez la: "ce gasesc nepus la locul lui arunc la gunoi". Functioneaza. Pana acum. As avea nevoie de ceva sa mearga si la capitolul lupte. Ei se distreaza cand se joaca/harjonesc/lupta, dar eu stau cu inima cat un purice de teama sa nu se loveasca. Uneori ii aud razand si refuz sa merg sa vad care calare pe care e, sa nu ma enervez. Desigur, uneori se lasa si cu plans, dar...face parte, cred, din joc, ca o iau imediat de la capat.
Ma bucurasem de vreme buna ca am iesit in parc, la plimbare...Ma saturasem de stat in casa. Acum, vad ca iar e rece.

Am vazut ca sunt in we tot felul de activitati interesante in targ. Mi-au atras privirea cele de sambata la pranz in Carturesti. Mai ca m-as baga. Ca sa nu mai zic de concertul Byron, de dupa. Aveam programata si o iesire la munte, dar cu asa vreme poate amanam.

O zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Pe fuga, din pacate sau din fericire ca asta inseamna ca am de lucru, dar eram curioasa ce este la Carturaresti in week-end? Am cautat pe net si nu am gasit. Nici noi nu stim ce sa mai facem, ne-am saturat de vremea urata si de locurile de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la gradina botanica e fain.

Mergi la inceput