Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana spune:
Stiu. Si baiatul meu a fost vara trecuta la Barnova, o saptamana. A venit cu un automobil de lut, facut de el insusi, cu un tricou pictat, ma rog, chiar am fost multumiti.
Vara asta as vrea sa-l trimit in tabara la Durau, tot prin mitropolie. De asta ma intrebam daca cunoasteti, daca a fost cineva in anii trecuti. O sa ma duc la biroul lor de turism, sa vad ce aflu.
Ioana.
ghinetz spune:
Nu am fost in taberele de la Durau, dar stiu ca sunt interesante. Am vorbit cu un "director de tabara" (nu stiu cum sa-l numesc altfel, pe vremea mea asa era - persoana care s-a ocupat de organizarea unei anumite perioade de tabara) si mi-a povestit cam ce activitati au facut. Super interesant! Eu abia astept sa mai creasca Stefan si acolo il trimit. Si poate vara aceasta incercam si Barnova.
buli spune:
noi sigur mergem la Barnova daca se mai face. in perioada cu aeromodelism
ca suntem fani avioane
amironeanu spune:
Oare primesc si fete? Cred ca Stefi ar fi interesata si iar face si bine. Puneti sa-mi dati un link ceva sa ma interesez si eu?
Stiti ceva de consolidarea blocurilor? Noi stam intr-un (pana la urma intrun se scrie legat sau cu liniuta, eu am invatat cu liniuta, dar am citit ca s-au schimbat regurile) bloc cu bulina si vecini vor sa-l izolam. Eu as prefera sa facem ceva sa-l consolidam, sa-l scoatem de pe lista (mai ales ca nu am platit mai mult de 200 de lei la gaz pe luna, la 3 camera si cald in casa, 22-23 de grade), dar nu stiu unde sa intreb. Oare la Primarie ma pot ajuta?
Week-end placut si sper sa nu se adevereasca prognoza cu lapovita!
herra spune:
si pe mine ma intereseaza daca se mai face tabara la Barnova; sunt mai multe serii, unii fac avioane, altii...?
va rog anuntati si aici!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Nu si-au anuntat inca programul. Cum aflu ceva dau de seama. Stiu de anul trecut ca aveau saptamani tematice. Am fost pe acolo acum doi ani, cu Gabi Arama si flacaii, dar pe atunci erau cam mici. Sper ca intre timp sa fi finalizat si ei ce mai era pe acolo, ca atunci mai aveau de terminat ceva la terasa. Zona insa e frumoasa. Mi-a placut.
ioana spune:
Nu mai tin minte adresa, ceva cu pilgrim iasi, acolo gasiti si telefon si adresa de email.
Copiii plecau dimineata pe la 8 din fata palatului Culturii cu un microbuz si ii asteptam seara la 17,30. Mancau acolo masa de pranz, mancare prospata, gatita in tabara. Se plateste pe zile (cam 35 lei pe zi vara trecuta).
Mai revin.
Ioana.