Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Pe Socola la Medoptica e dna dr. Dimofte, o profesionista din toate punctele de vedere. Recomand!

Serbarea nu a fost serbare, a fost o surpriza, pe 7 martie mi-a spus Matei daca pe 8 dimineata am 10 minute sa raman dupa ce-l duc la scoala, ca e o surpriza pentru noi. Intr-adevar a fost o surpriza de proportii,pusa la cale de doamna invatatoare, dupa cateva versuri si un cantecel ne-au oferit o felicitare in care sunt ei fotografiati cum se uita in oglinda si ne-au scris ei o strofa frumoasa si ne-au oferit floricele. A fost emotionant ieri oricum...si am baiat mare, in clasa a doua...offff..tare mandra sunt!

O zi frumoasa sa aveti!

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc de urari.
Si va urez si eu Doamnelor toate bune!
Sunt pe fuga... dar, dar...

Criss... eu cu facebook-ul, dupa cum spuneam sa am timp sa il deschid mai trebuie sa nimeresc si parola... HI HI, nu mai stiu care e... dar multumesc de urare stiu ca imi esti alaturi.

Gabriela, multumesc si ; si eu le stiu gustul...

Alex ne face felcitari personalizate pe moment cu texte dragute... din creion, le coloreaza si le pune prin casa sa le gasim...
I-am gasit sacou acum 2 saptamani si in fine a acceptat sa il poarte... e foarte dragut cu el dar, mai ales pare asa de mare... parca nu in clasa intai...
Saptamana trecuta mi-a cumparat, cu tat-sau, o carticica cu versuri despre mama si e asa dragut cand citeste din ea... vine ma imbratiseaza si pleaca sa mai citeasca si iar vine la mine...

Ieri i-am scos un dintisor - al 3-lea - din fata la dentist. Normal ca mie mi s-a facaut rau si am iesit din cabinet ca simteam ca lesin cand a spus au... dar e asa nostim fara dinti... jos nu s-a cunoscut ca a pierdut dintisorii ca veneau cei noi din spate...

Mergi la inceput

La multi ani Miki! - scuze de intarziere, dar nu te-am uitat!

La multi ani Eloise! - scuze de intarziere, dar nu te-am uitat!

si La multi ani Anca _Oana!

Si aproppos, sper ca e totul bine cu tine, Lacramioara! Ce faci?

Mergi la inceput

Pentru a nu mai pati la fel... maine e ziua lui Stefan pui de Oana si poimaine ziua Catalinei pui de Adriana!

Va urez de azi sa cresteti mari sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri minunati!

Mergi la inceput

Pentru aducere aminte!

Copilasi
01 martie 2004 - Rares Constantin (Oanabandol)
11 martie 2003 - Stefan-Vladimir (Ghinetz)
12 martie 2002 - Catalina – Rucsandra (Adi69)
15 martie 2005 - Bianca Ioana (Ankka76)
19 martie 2004 – Laur (veve)
23 martie 2006 - Daria (Emanuelaan)
31 martie 1992 - Dragos-Mihai (Cicuta)

Adulti
05 martie - l_carmen2003 (Carmen Elena)
07 martie - Miki68 (Cristina)
07 martie - Eloise (Eloise)
10 martie - Anca_Oana (Anca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Stiti ceva de Lacramioara?
ma ingrijoreaza absenta asta prelungita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Stefan!

La multi ani, Catalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumim mult pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna seara

La multi ani, Stefan!

La multi ani, Catalina!

asa cum am mai spus: sper ca Lacramioara nu are probleme cu fetita.
sunt multi copilasi bolnavi. Noi avem iarasi o "repriza" de stat acasa.

un sfarsit de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

LA MULTI ANI,Stefan!!
LA MULTI ANI,Catalina!!!
Copilarie fericita si cariere de scolari stralucite in continuare!!Oana,Adi sa va aveti parte numai de bucurii de la comorile voastre!!
Carmen,sper ca mai primesti urari asa..retroactiv,dar din toata inima :LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa,fericita si rasfatata de baietii tai!

PS.Am citit pe site-ul Carrefour ca maine la 18 la Felicia in parcare este concert Hi-Q si Alb si Negru,o fi pe bune?Ca suntem fani Hi-Q as merge cu copiii.

Mergi la inceput