Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
buna; ce oftalmolog pediatru recomandati?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
buli spune:
Cristina, eu merg la o tipa, dar nu e pediatru. insa am fost si cu M si am totala incredere in ea. vb pe mess sau la telefon daca vrei.
amironeanu spune:
La multi ani dragi mamici! Sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire! Cite o floare pentru fiecare !
ary_v spune:
La multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurie!
Am si eu cateva intrebari:
Cine merge la dr. Receanu? Eu am reusit sa imi fac o programare prin mai dar intre timp am apucat sa merg la altcineva si acum nu stiu ce sa fac? Sunt oarecum multumita de actuala dr. homeo dar deja am cumparat jumatate de farmacie de cand merg la ea, ori eu stiu ca se merge pe un singur remediu, nu cu trei,patru odata. Apoi alta nedumerire a mea este legata de faptul ca desi m-a intrebat de ce ii e frica etc, nu a consultat niciodata copilul. Sunt curioasa cum procedeaza Receanu, daca e acelasi lucru nu mai merg si la el. Cine imi poate da niste detalii?
Cine stie un dr. gastroenterolog bun pentru adulti in Iasi?
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli Cristina, eu merg la o tipa, dar nu e pediatru. insa am fost si cu M si am totala incredere in ea. vb pe mess sau la telefon daca vrei. |
da, trimite-mi te rog pe mail.
ieri nepotelul meu si-a bagat degetul in ochi; a fost la cineva si cica are o rana pe cornee
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
Carmen, LA MULTI ANI! cu intarziere...Sa fii iubita si fericita iar Alex sa iti umple mereu viata de bucurii!
Doamnelor, dati-mi voie sa va felicit cu ocazia lui 8 martie si sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa si plina de realizari si bucurii alaturi de familiile voastre!
Iar pentru astzai, dau cafeaua...e calduta si aromata!
In alt post o sa va povestesc cum am plans ieri la miniserbarea de 8 martie....am copil mare si ...am plans, de fericire...Minunate aceste momente.
Pupici si sa aveti o zi superba!
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
citat din mesajul lui herra buna; ce oftalmolog pediatru recomandati? Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
Eu am fost cu Stefan la un cabinet pe Bulevardul Socola vis-a-vis de Farmacia Iassy Farm. Medoptica, parca. Am fost foarte multumita. L-a consultat cu atentie. Il lovise cineva si pentru ca simtea jena isi tot pusese degetelul la ochi si se infectase.
ghinetz spune:
citat din mesajul lui ary_v La multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de bucurie! Am si eu cateva intrebari: Cine merge la dr. Receanu? Eu am reusit sa imi fac o programare prin mai dar intre timp am apucat sa merg la altcineva si acum nu stiu ce sa fac? Sunt oarecum multumita de actuala dr. homeo dar deja am cumparat jumatate de farmacie de cand merg la ea, ori eu stiu ca se merge pe un singur remediu, nu cu trei,patru odata. Apoi alta nedumerire a mea este legata de faptul ca desi m-a intrebat de ce ii e frica etc, nu a consultat niciodata copilul. Sunt curioasa cum procedeaza Receanu, daca e acelasi lucru nu mai merg si la el. Cine imi poate da niste detalii? Cine stie un dr. gastroenterolog bun pentru adulti in Iasi? |
Noi mergem la dr Receanu. Consult nu cred ca face nici un homeopat. Receanu, intr-adevar, merge pe un singur remediu. (iar pretul intra in costul consultatiei, spun asta pentru ca am ami vorbit cu un tatic care platea foarte mult toate remediile date de un homeopat, de ordinul milioanelor). Noi suntem multumiti. Exceptand faptul ca nu e mereu disponibil la telefon, dar la noi nu au fost probleme grave incat a fie nevoie sa il sunam. Daca te hotartasti a mergi la el ar fi bine sa ii spui ce alte remedii ati luat, e foarte important. Si musai sa ai de acasa o lista cu toate intrebarile, ca e dragut si iti raspunde, insa nu are el initiativa de a povesti foarte mult cu tine. A! La anamneza la noi a durat mult mai mult, cam o ora, nu i-am povestit doar despre frici, ci cam tot: gusturi alimentare, preferinte de culoare, atasament fata de persoane etc.
ghinetz spune:
Si in final, dar nu la final, sa urez si eu MULTI ANI sarabatoritilor si tuturor DOAMNELOR. Fie sa aveti o primavara si o viata linistita si cu bucurii.
Noi nu am facut serbare, nici la gradi, nici la scoala, dar am prmit doua felicitari tare frmoase. Gabi, stiu gustul lacrimilor de care vorbeai.