Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 3
ioana spune:
Oana, felicitari pentru Stefan! Si noi tot pe langa scoala 22 am inghetat ieri!
La Bucuresti, si eu intentionez sa-l duc acolo la vara, de fapt sa mergem doar noi doi, eu si el, ca un fel de cadou pentru aniversarea de 10 ani. Eu ma gandeam la Muzeul satului, Muzeul de geologie, Muzeul taranului roman, Casa Poporului (nu stiu ce regim de vizitare are, macar pe dinafara, daca nu se poate altfel), Cismigiu, Herastrau #351;i ma mai documentez pana la vara.
Numai bine,
Ioana.
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata!
Felicitari lui Stefan Oana!
Din pacate Antipa e inca inchis... au o intarziere de mai bine de 1 an! Cica din aprilie i dau drumul, dar l afel spuneau si in iunie anul trecut dupa ce anuntasera ca in februarie 2010 e gata... Asadar suntem inca in februarie 2011! si e deci mai mult de 1 an!
Mergeti si la Opera e frumos!
ghinetz spune:
O saptamana frumoasa. Cu primavara in suflet si cu fulgi de nea pe nasuc. Si musai cu martisoare in piept.
Carmen, multumesc. Nu prea am gasit nici macar spectacole de teatru despre care sa cred macar ca ii vor placea. Opera inca nu am incercat. Au cei de la Opera nationala un proiect cu opera comica pentru copii, dar nu se nimereste cu perioada in care suntem acolo.
Ei...mai vedem. Pana acum, din ce am explorat pe net mi-a atras atentia doar Muzeul Aviatiei.
Darria spune:
O primavara frumoasa
Baba Dochia inca isi mai scutura cojoacele spre bucuria prichindeilor
Oana: felicitari scolarelului si bafta in continuare.
Lacramioara: sper ca e bine fetita si ca lipsesti din alte motive.
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz Vizita asta e cadoul nostru pentru ca astazi a luat premiul intai la un concurs de matematica (Florica T. Campan). A fost o experienta tare frumoasa! Primul lui concurs. Sunt mandra, stiu..., dar ma bucur sa impartasesc cu voi bucuria. |
bravo! bravo! bravo!
GabrielaG spune:
Oana, felicitari pentru Stefan, mai ales ca eu stiu care e nivelul concursului Florica T. Campan, pt ca e organizat de scoala 22, scoala baietilor mei. A participat si Matei al meu, tot pentru prima data la el, a luat mentiune, respectiv 32 puncte din 45, dar a fost primul c apunctaj din clasa lui...doamne ce ma mai laud...ca o cioara...nu mi-o luati in nume de rau.
Eu am participat la un targ cu martisioare la Iulius Mall, iar in wk-endul ce urmaeaza, respectiv 5-8 martie va astept la targ de hand made organizat la Moldova Mall...cu cadouase pentru doamne.
Costumas de floare am...dar depinde cati ani are fetita si cand ai nevoie.
Pupici si o primavara frumoasa va doresc din toata inima,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Buna.
Multumim pentru felicitari.
Noi maine plecam la Bucuresti si nu am gasit nimic care sa imi placa in mod deosebit. Nici o piesa de teatru, nici un muzeu... Si mai e si frig. Dar nu dam inapoi. Gasim ceva sa ne distram doar noi doi. (V. ramane cu mama mea, iar sotul e deja acolo, dar m-a anuntat ca e asa ocupat incat ne vedem duminica la trenul de intoarcere). Pana acum Stefan e fascinat ca vom merge cu trenul. (mai putin ca va trebui sa ne trezim foarte devreme)
Revin luni, cu impresii de la capitala.
herra spune:
Carmen, LA MULTI ANI pentru ieri!
ti-am urat si pe FB, dar nu stiu daca intri pe acolo.
multa sanatate si numai bine!