Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 2
l_carmen2003 spune:
nu stiu decat ca sunt niste personaje... mai multe nu.
am vorbit cu cumnatul meu dar isi luase si el bilete... mai intreb sa stii.
herra spune:
multumesc!
mie asa de rau imi pare, sper sa prind pentru 2 aprilie.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ghinetz spune:
Cristina, vreau eu biletele! As vrea sa merg cu mama. Ar fi un cadou miunat pentru ea, dar prins ain iures am amanat sa cumpar si...Ar fi minunat daca le pot lua de la tine.
herra spune:
stai sa vad ce pot face; si eu as prefera sa le dau pe amandoua.
Eu
herra spune:
Oana, daca vrei biletele poti sa ma suni :)
pot sa ti le dau de maine pana duminica, in rest nu sunt in Iasi.
Eu
oana.iat spune:
Am si eu o rugaminte ! Mi-ar trebui sa inchiriez pt serbarea de 8 martie un costum de floare. Stiu ca GabrielaG avea anul trecut, dar nu stiu locatia si nu am nici un nr de telefon. Am fost la Pinky Ponky in Alexandru, dar mi s-a parut slaba oferta,erau doar rochite care nu semanau cu nici o floare. Ar mai fi varianta sa folosesc o rochita frumoasa pe care o am si sa aplic ceva flori peste ea. Ma puteti ajuta cu ceva idei?
ghinetz spune:
Oana, ti-am trimis PM cu numerele de telefon ale Gabrielei. Pupici Alexandrei, cred ca va fi o floare minunata.
Ce liniste e aici pe forum in we. Se vede treaba ca sunteti ocupate. Sincer, si pentru mine we-ul e prilej de smotru, mancare...si mai nou de mers la spectacole. Victor e mare fan, in fiecare zi ma intreaba daca nu e duminica sa mergem la spectacol. La el la gradinita vin cam la doua saptamani cu cate un spectacol de teatru (fie Aschiuta, fie chiar de la Luceafarul), dar acolo in sala ii place mai mult. Pe mine insa daca ma intrebati... cred ca repertoriul Luceafarului e cam slabut. Stiu, sunt pretentioasa, insa sunt cateva piese de teatru care imi displac total.
Preconizez sa merg in we urmator cu Stefan la Bucuresti si vreau sa mergem si acolo la teatru. Cu el am inceput sa merg la spectacole la V Alecsandri si ma bucur sa constat ca ii place. Chiar: ce imi recomandati sa facem in Bucuresti doua zile? Ceva muzee demne de vizitat sau.... Vizita asta e cadoul nostru pentru ca astazi a luat premiul intai la un concurs de matematica (Florica T. Campan). A fost o experienta tare frumoasa! Primul lui concurs. Sunt mandra, stiu..., dar ma bucur sa impartasesc cu voi bucuria.
herra spune:
din seria fiecare cu ce-l doare, am reusit sa schimb biletele cu alte doua, la spectacolul de pe 4 aprilie!
we placut in continuare!
Eu