Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 12
GabrielaG spune:
Lorym , nici eu n-am vazut 5 ani la cel mare bete sau altceva. Cica dupa nuncheak sau cum ii spune va urma sabia...katana do se numeste clubul lor si katana inseamna o anumita sabie in japoneza.
O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorym Va citesc din umbra si multumesc pt info pe care le oferiti. Vad ca vorbiti de stiluri de karate.Eu o voi duce pe fetita mea de 4 ani si 6 luni la Qwan Ki Do de sambata.Eu am facut acest stil vreo 2 ani si nu am vazut bete Aici e site-ul lor: http://club.dao.ro/ |
Waw, ce-mi place! Adevarat spirit de luptator. Isi apara onorea sportului.
Ei, nu am vrut sa atac si sa supar pe nimeni. Iertata-mi fie ignoranta. Probabil ca betele erau "instrumentele" folosite de prietenii mei cand imi aratau ce fac ei la club. Na, daca as fi spus cozi de maturi era si mai si, dar pe bune ca o prietena mi-a aratat o miscare, ceva, cu matura din dotarea casei.
Am citit ceva pe site si am vazut ca erau sabii. Si pe "Maestul Tong" (ca nu-mi era permis sa-i spun altfel; probabil cum nu mi-ar fi permis sa spun ca se lupta cu bete) l-am vazut personal la Sala Sporturilor. Dar tot nu-mi aduc aminte numele instructorului. Si mai erau doi frati, super bazati, instructori si ei.
Uite, am vazut la instrumente de lupta, tot pe site, bastonul lung. Deci tot o coada de matura, pana la urma. [:))]
Anca, te-am lamurit, nu? [:))]
herra spune:
da, s-a deschis ceva la fosta Piscina Moldova / actual Club Moving.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Asadar s-a 're' - 'animat' subiectul...
E bine.
Si in ton cu discutiile, ma lamureste si pe mine careva ce e cu karatele... adica ce beneficii aduce? pot cauta pe net, dar chiar nu am starea necesara.
Intreb, pt ca langa noi este o sala unde se face karate, nu intrebati ce stil...
Alex face deja dans si tenis si de saptamana asta si inot si bazaie sa mearga la karate. Probabil in loc de dans caci deja e avansat si se descurca binisor la tenis si de inot nu il lasam noi sa se lase! Eu caut un sport care sa il disciplineze si sa il ajute sa se concentreze. Un sport care sa educe atentia.
Lorym spune:
Fratii Nica ii cheama.
Sotul meu a mers in tinerete la antrenamente si competitii cu ei.Si rianna mea tot cu cineva din familia nica va face.
Apropo oana - ria nu a mers la gradi la tine, dar o inscriu la scoala varlaam .Azi am vazut-o si ne-am decis ca e cea mai buna optiune.
Lorym spune:
Carmen si ria merge la dansuri la domnul paduraru.
La Qwan Ki Do o voi duce sa-si invinga timiditatea, sa intre in contact si cu alti copii, pentru disciplina si pentru consumarea energiei care e inepuizabila la rianna.
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorym Fratii Nica ii cheama. Sotul meu a mers in tinerete la antrenamente si competitii cu ei.Si rianna mea tot cu cineva din familia nica va face. Apropo oana - ria nu a mers la gradi la tine, dar o inscriu la scoala varlaam .Azi am vazut-o si ne-am decis ca e cea mai buna optiune. |
Asa, asa, fratii Nica.
Felicitari pentru optiunea cu scoala. Deja va ganditi la asta? Stiti, generatia 2012 va incepe clasa 0. Cam ciudatel, zic eu. Ma bucur ca pana la Victor mai e o generatie pe care sa se testeze putin sistmul
ghinetz spune:
Neatza.
Dau eu o cafea. Cu sau fara zahar.
Si va doresc un we frumos, in ciuda vremii de afara. Azi am program administrativ, iar maine mergem la teatru. A! Nu v-am spus ca sunt cam dezamagita de repertoriul Teatrului Luceafarul. Daca ati vazut vreun spectacol care chiar v-a placut, sa-mi spuneti si mie. Victor a dat de gust si, cum la el la gradi vine destul de rar Teatrul Aschiuta (pe care il recomand cu mareeee drag), il mai trimit cu mama vinerea. Sau in cate o duminica merg eu cu ei. Spun ei pentru ca Stefan merge mai mult asa, ca sa fie cu frate-su, ca nu prea ii mai place. A dat deja de gustul spectacolelor de la National.
buli spune:
da, is lamurita bustean!
am hotarat oricum sa ma duc in piata unirii ca sa pot face si eu gimnastica in acelasi timp, m-am saturat de mers cu Matei la activitati sportive si eu sa stau sa-mi impatratesc fundul pe banca.
we fain sa aveti!