Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
Am intrat si eu sa va salut. Si m-au prins discutiile despre disciplinat copiii... Interesant, dar cred ca deocamdata ramane cu dansul... ca nu cred sa o primeasca inca....
La multi ani, David!
La multi ani, Cerasela!
Cred ca ar trebui sa actualizez lista cu sarbatoriti.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte... sau o ciocolata calda...
Scriu de azi pentru maine, La multi ani, aime!
Darria spune:
buna dimineata
La multi ani! sarbatoritilor de pana acum.
La multi ani, Aime!
o saptamana buna tuturor
ghinetz spune:
O saptamana frumoasa va doresc si eu. Si urari de bine sarbatoritilor.
Am vazut pe net ca ploile mai tin pana chiar dupa Paste. Am o stare cumplita din cauza asta. Nu cred ca sunt singura care vrea soare si vreme buna.
Am fost la teatru ieri. Am vazut Clovnii. Nu mi-a placut. Ba chiar mi s-a parut fara culoare, fara viata. Pacat de unii actori care chiar fac treaba buna. Dar regia e...de jale. De scenografie nu mai zic! Oare sunt eu carcotasa? A mai vazut cineva piesa?
Azi am fost la sedinta cu parintii. Ne-am decis sa-l lasam pe Stefan in tabara, la vara. El abia asteapta. Om vedea cum s-o descurca.
Hai, ca am vorbit/scris azi cat pentru toata saprtamana.
alipiticot spune:
Buna seara,
Va rog ma ajutati si pe mine cu numere de tel pt karate,daca aveti la mai multe persoane,deoarece avem cam ocupat programul si sa ne incadram,trebuie sa cautam mai mult.
As vrea sa i duc si pe amandoi dar mai ales pt baiat,are 4,5 ani.
Pe acel site care s-a dat,era in metalurgie si e f departe pt noi,cu toate ca ne convine sambata.
Si eu vreu sa las copii in aceea tabara din Iasi ,la Barnova parca.Sper sa i primeasca sa nu fie prea mici.
Oana ai mai multe detalii cu noua lege?Fata mea va faca 2011-2012 pregatitoarea,deci nu poate intra in clasa 0,vor incepe cu doua generatii?Daca e asa e nasol ca ar trebui sa gasesc 2 invatatoare bune la scoala unde vreau...una de clasa 0,pt baiat si una cl I pr fata....ce sistem varza....
O seara buna!
ghinetz spune:
Buna.
Uitasem de tabara la Barnova. Ei, aia va fi daca il vad ca se plictiseste pe acasa. sau daca gasesc vreo saptamana super interesanta. Pana una alta merge cu invatatoarea si inca 9 colegi de clasa la o pensiune la Sucevita. Se anunta frumos. Abia asteapta.
In 2012 scoala va incepe cu 2 generatii: clasa I si clasa 0. Eu simt ca cei mai buni invatatori vor lua clasa I. Si mi se pare firesc sa vrei sa lucrezi cu copii care au deja unele deprinderi, cunostinte, decat sa-i iei la propriu de la 0. Asa ca...interesati-va din timp. Eu cu Victor voi fi generatia urmatoare, adica 2013. E bine ca vedem un an ce si cum, se mai obisnuiesc invatatorii cu ideea. E rau ca o ratam pe d-na lui Stefan. Eram relaxata ca il va lua si pe Victor in clasa I.
Cam asta e cu legea. Deocamdata se asteapta metodologia, se mai fac propuneri, dar nu cred sa se mai schimbe ceva. Ma intreb unde vor gasi scolile spatiu cand vor fi 5 generatii in ciclul primar si 5 la gimnaziu. (copiii care sunt acum in clasa a IV-a vor face si clasa a IX-a la generala). Si mai jale va fi cand se vor reduce normele de educatori...
Anca, ma bucur ca ati inceput deja karate/gimnastica. Spor. (oare asa se zice?)
ioana spune:
Si eu l-am inscris pe baiat in tabara de la Durau categoria de varsta 9 - 14 ani. Sper sa fie bine.
Ca tot vorbeam de scoli: azi, langa BCU, am vazut un banner cu inscriptia "Mami, tati, inscrie-ma la Scoala X..." Scriu aici, pe forum, poate vede cineva.
Nici eu nu mai rezist cu ploile. Fiica-mea isi incepe sistematic ziua scotandu-si o rochita si anuntandu-ma ferm "cu asta vreau sa ma imbrac". M-am saturat sa-i spun sa aiba rabdare, sa iasa soarele (are 2,9 ani).
Numai bine,
Ioana.
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana Ca tot vorbeam de scoli: azi, langa BCU, am vazut un banner cu inscriptia "Mami, tati, inscrie-ma la Scoala X..." Scriu aici, pe forum, poate vede cineva. |
e cumva "Junior"?
Vorbiti despre scoala. In aceasi situatie sunt si eu. Legea prevede dar in scoala situatia este alta.