Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neata! Dau cafeaua bunuta, aromata de dimineata!
Anca, baietii mei fac shotokan, nu stiu daca asa se scrie... e bine pentru ei, deja au "vechime"...acum sunt la "nuncheak"(iar nu stiu daca asa se scrie)si fac tot felul de scheme. Au si grupa de incepatori la clubul de langa lic. economic pe Sararie. Daca vrei iti trimit nr de tel pe pm., numai sa-mi spui daca asta e stilul pe care-l vrei pt Matei.
Pupici si o zi grozava,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neatza.
Of, mi-e dor de cafeluta Lacramioarei. Ca mai ma tinea treaza. Eu ma ramas fara zahar in casa zilele astea si mi/am indulcit cafeaua cu miere. o fi sanatos, dar...nu-mi place. Consum miere cu placere, toti din casa facem asta, dar nu si in cafea.

Anca, Stefan incepuse karate (traditional, din cate stiu, nu stiu exact cum e stilul akido) in Piata Unirii, cu un sensei f bun. Si sever, si bland cand trebuie, si se purta f frumos cu copiii. Are si el un baietel cam de varsta alor nostri. Noi am renuntat din motive de nechef la "impricinat". Caut un numer de telefon si iti trimit, fie pe mess, fie pe PM.

Gabi, deci nu mai e la moda cererea: "NOI VREM PAMANT!!!"

Carmen, nu stiu de ce zici sa inchidem subiectul. Ca nu ma pricep. Acum e Lacramioara administrator si numai ea poate modifica ceva?

O zi buna va doresc. Pe mine ma asteapta multaaaaa munca azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu stiu daca asta e stilul, nu stiu nimic despre stiluri.
ma orientasem spre aikido, M vrea ceva fara nici o tenta de violenta, el "nu vrea sa invete sa se bata".
dar nu fac aikido cu grupe de copii :(

zi cum e shotokan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, am scris simultan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Anca, pai pana sa ajunga "sa se bata" fac foarte multa miscare. De tot felul. Si cam jumatate din ora dura incalzirea, care era super. Mai ca m-as fi bagat si eu. Ce fac apoi...cand au centuri de "culori avansate", iar nu cred ca e bataie. Ar mai fi quankido (nici eu nu stiu cum se scrie), un stil asa, mai mult balet, dar nu stiu de la ce varsta fac asta, ca acolo "baleteaza" cu niste bate, cu presupuse sabii etc. Asta ce mai stiu de la prietenii mei din adolescenta. Era un sensei faimos pe atunci si atragea multi tineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

De batut nu se bat...invata tot felul de miscari..."baletatul" se numeste "kata" si in functie de cat de bine realizeaza miscarile la o kata obtin centura de alta culoare, dar cam o data pe an. Cu bataia eu am avut un soc, am mers la un concurs, cand era Octavian prin clasa a 3-a cred (acum vreo 3 ani) si cand le-a impartit sensei niste chestii de pus in gura am constatat ca exista si luptele, numite "kumite"(era una din probe si participa cine voia). Oricum au lovituri nepermise si tot felul de reguli. Eu...nestiutoare la inceput, desi Octavian facea karate de vreo 2-3 ani, eram nedumerita...ca eu stiam ca la karate ei invata sa se aprepe sa lupte..etc si cand am vazut ca doar fac miscari...nu prea am fost dumirita...dar intre tp am inteles. Deci miscarile acelea numite kata sunt miscari de aparare unite intre ele...acum cine stie si cand vor fi aplicate.
Pupici,
Gabriela experta in karateka

Mai am pana la latifundiar...dar cand o sa fiu proprietara pe un hecatr de padure taiata deja de altii...te anunt...cand am dosarul in mana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

NU, Oana, nu sa il inchidem pe asta ci, sa il terminam...

Si da, nu se pot face modificari daca Lacramioara nu le face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Anca, am eu un contact de aikido pt copii; si eu stiam ca asta e un stil mai ...aparte; de genul te folosesti de forta adversarului, etc.

caut pe mail si revin - sau daca uit trage-ma de atentie!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

o cutie de bomboane, o relatie se rezolva... citi crezi ca avem copiii la scolile de care apartin?

Citat:
citat din mesajul lui alexz

Partea tampita e ca eu, cica, nu tin de ei, desi stau pe Independentei, la cinci minute de mers de Alecsandri. Vreo solutie in cazul asta? ;;)

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

gabi, nu mai comentez
ce stiti despre piscina de la moldova? s-a deschis, a fost careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Va citesc din umbra si multumesc pt info pe care le oferiti.

Vad ca vorbiti de stiluri de karate.Eu o voi duce pe fetita mea de 4 ani si 6 luni la Qwan Ki Do de sambata.Eu am facut acest stil vreo 2 ani si nu am vazut bete
Aici e site-ul lor: http://club.dao.ro/

Mergi la inceput