NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu am aflat azi de pe siteul Mediafax ca:
"Pompierii prezenti in stadion i-au stropit pe fanii dinamoviiti cu furtunele de apa, iar oamenii de ordine au evacuat galeria dinamovista.

un furtun, doua furtunuri, furtunurile.

Sper ca data viitoare sa puna si "tunele" de apa pe ei. (a nu se citi tunel)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Am vazut la sfarsitul unui spot publicitar aseara (n-am retinut ce anume promova insa era la ora de varf pe canal de audienta nationala, o sa urmaresc daca reapare) scris mare, cat tot ecranul "Ramane-ti linistiti!" Am avut timp sa-l intreb pe sot daca vede ce vad si eu, ca sa ma asigur ca nu m-am tampit.

Nu pot intelege cum Dumnezeu ajunge o reclama sa fie difuzata fara sa sesizeze nimeni o greseala flagranta. Va imaginati cati oameni cu fite, pretentii si multe diplome s-au uitat la spotul ala pana sa fie finalizat si sa primeasca "verde" pentru difuzare?
Asta sa fie nivelul "Senior magementului" din marketing/publicitate? Sunt toti corigenti la limba romana?!?!

Am prins din nou reclama. Mega Image ne spune "ramane-ti linistiti".
Daca toti angajatii lor sunt la fel de profesionisti ca cei de la marketing-publicitate eu una chiar m-am linisitit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Eu am vazut la tv ca unui concurent de la ''Mireasa pt fiul meu'' ii place ''innotul''!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Anunt la Brico: 'clientii pot ridica factura decat in ziua emiterii bonului'. Am vrut sa le zic dar m-am abtinut ca am mai avut experiente de-astea si am iesit jumulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

DEX-ul de pe dexonline e din '98 (care e de fapt tot ala din '77, cu cateva adaosuri si scotand neshte definitii comuniste). DOOM in 2005 zice doar minge. Vad ca si DEX din 2010 pastreaza prostia, ma rog, n-ar fi singurul cuvant la care se gasesc prostii in DEX

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Din ce an e acceptata, de cand a inceput sa fie incurajat semi-alfabetismul?
Atunci pe acelasi sistem este corect:
-meninge/ meningie
-laringe/ laringie
precum si verbele:
- a merge/ a mergie
- a ninge/ a ningie
samd
GIE!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Te rog, spune-mi ca a fost intentionat acel nEshte!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Da. E o glumitza pe care o mai zic 2 fete din odiseea mea.

Am mai comis-o o data saptamana asta, am tras un moldovenism si s-a sesizat cineva contrariat.

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

DEX-ul de pe dexonline e din '98 (care e de fapt tot ala din '77, cu cateva adaosuri si scotand neshte definitii comuniste). DOOM in 2005 zice doar minge. Vad ca si DEX din 2010 pastreaza prostia, ma rog, n-ar fi singurul cuvant la care se gasesc prostii in DEX

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Din ce an e acceptata, de cand a inceput sa fie incurajat semi-alfabetismul?
Atunci pe acelasi sistem este corect:
-meninge/ meningie
-laringe/ laringie
precum si verbele:
- a merge/ a mergie
- a ninge/ a ningie
samd
GIE!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

CRISTIAN (7.03.2009)

Te rog, spune-mi ca a fost intentionat acel nEshte!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cum se zice corect, surupat sau surpat?(ma refer cand se darama un zid, un mal...)

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

surpat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Dragilor, ma bucur ca v-am gasit. Ma bucur ca le mai pasa si altora... CE E DE FACUT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buna intrebare. Eu nu mai am nicio speranta, ca deja au modificat 'nici o' la 'nicio' din cauza ca majoritatea oricum il scria gresit (sper sa existe si o motivatie academica dar eu pe asta am auzit-o).
In alta ordine de idei daca suntem guvernati de domnisoara 'succesuri', de domnii 'almanahe' si (pe) 'care' ce pretentii sa mai avem?

Astept idei care sa ma scoata din negativism.

Mergi la inceput